Şimdi Ara

Güzellik mi,Sevgi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kızla evlenecekseniz bu kızın ortanın biraz altında güzel olup sizi çok sevmesini mi isterdiniz yoksa çok güzel olup sizi ortanın biraz altında sevmesini mi isterdiniz?

bir yanda sürekli gözünüze bakan çirkin diğer taraftan gözü dışarıda olan bir güzellik.. yorumları merakla bekliyorum

• güzellik.
  • orta altı güzellik
    çok sevmesi

edit : evleneceğim kişi için bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HecqiixZ27 -- 19 Kasım 2017; 19:31:2 >
  • İkisi de değil aslında tam olarak. Kişilik ve sevgi diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de önemli bana soracak olursanız sevgi ağırlıkta olmak üzere ikisi de derim.

Ayrıca hem dış hem de iç güzellik, sevgi bakımından güzel biriyle ilişki neden kuramayalım kendimizi şartlamamak gerek.

• herkesi ikisini de ister, birisini tercih edecek olsan hangisini ederdin
  • Ya en önemlisi sevmesi ve eğlenceli ve anlayışlı olması. Mutlu etmesi. Orta ve altı güzellikle olabilir. Ha bi de var olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

herkesi ikisini de ister, birisini tercih edecek olsan hangisini ederdin

Umarım böyle bir seçim yapmak zorunda kalmayız ama bu durumda kesinlikle sevgi derdim.

• up
  • Eski kız arkadaşım kara kuru bişeydi. Kimse beğenmiyordu yanıma yakıştırmıyordu. Ama ben çok seviyordum gözüm ondan başkasını görmüyordu. Beni terk etmeseydi muhtemelen şimdi evlenmiş belki çoluk çocuğa karışmış olurdum. Olmadı. Beni hiç sevemediğini söylemişti. Ondan sonra zor toparlandım kaç yılım boşa gitti. Uzun bir aradan sonra ilk defa bir kızı beğendim. Aylarca uğraştım olmadı tam vazgeçmişken tesadüf yaz okulunda aynı derse denk geldik. Ordan muhabbet yürüdü. Ne yaptıysam bir türlü çıkmaya ikna edemedim. Konuşalım arkadaş olalım ama çıkmayalım. En son dayanamadım yol verdim gitti. Ama evet deseydi ciddi niyetle bakıyordum. Tam istediğim gibi renkli göz beyaz ten sarışın olmasa koyu sarı açık kahverengi arası saç hanım hanımcık ağzı var dili yok öyle bişey. Güzel bir kızdı arkadaşlarda yakıştırıyordu. Çok istedim olmadı. Sonradan bu saf! masum! kızın önceki yıllarda yediği naneleri öğrendim. Kanım dondu. Verilmiş sadakam varmış o derece. Son 1-2 yıldır aşırı güzellere ilgi duyuyorum. Gerçekten niyetlendiğim ve girişimde bulunduğum iki kız kaşar çıktı. Başka biri yaşı küçüktü sınava hazırlanıyorum görüşmesek daha iyi olur dedi. Bir diğeri benden bir yaş büyüktü direk evlenelim modundaydı. Zamanını almak istemedim. Güzel olanı bana bakmıyor,baksa da çıkmak istemiyor. Çirkini de bu nasıl bana bakar. Bu beni aldatır deyip güvenmiyor yada gelecek görmüyor.

Sonuç olarak güzeli de sevdim çirkini de. Erkeğin sevdiğiyle evlenmesi bana göre şart. Ama sadece erkekle bitmiyor. Kadında sevmeli. Gerisi gelir zaten. Ha desen ki görücü usülü vs gibi durumda güzel olmasını isterim. Güzel olmazsa sonradan sevebileceğime inanmıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 19 Kasım 2017; 20:12:21 >

• Nefes alsın yeter!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nefes almasada olur. Canavar olsun. Ama yeter ki kadın olsun

• Up.

• Saygı

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Benim karim beni cok sevsin bagli kalsin ama cok guzel olmasin abi. Bir kafeye veya disarida gezince tum abazalarin gozu ustunde olur kavga felan cikar adamlik yapmak zorunda kalirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzellik her şeydir. bütün herkes güzelliğe göre yargılar . çirkin olmamın sebebi ne biliyor musn? tanrı beni cezalandırıyor. sedbebini bilmiyorum ama cezalandırmak için çirkin yaratmayı seçmiş. o da biliyor güzelliğin önemli olduğunu bu yüzden bu önemli özelliği benden koparıp almış. böylece cezalandırmış oluyor.ilahi kitaplara bak. tanrının ne kadar güzel olduğundan bahseder. Bütün HER ŞEYY güzelliğe önem verir. sevgi vs yalandır .sevgiliymiş bunlarda yalan. sen güzel olduğun içni sevgilin seni seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 20 Kasım 2017; 11:27:15 >
  • Güzellik diyen ergendir. Üstteki yorumdan anlayabilirsiniz.

Söyleyeceğim şey klişe ama güzellik geçicidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 20 Kasım 2017; 11:36:16 >
  • İç güzellik daha önemli kesinlikle. Hem fiziği güzel, hem içi güzel olursa daha iyi olur. Tabi burada mükemmel bir güzellik olması gerekmiyor size güzel gelmesi yeterli.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    cevap veremeyince aşağılamak
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.