Arkadaşlar netten klip indiriyorum arabada dinlemek için..güncel parçaları indirdim..aklımda olan eski kliplerdende indirdim.. aklıma başka gelmedi bende buraya bir sorayım dedim güncel parçalardan ; Akcent-lover's cry Desaparecidos - Ibiza Takin' Back My Love- - Enrique Iglesias feat. Ciara gibi şarkılar aklımda olanlardanda ; Cassie - Long Way 2 Go David Vendetta feat Keith Thompson -Break 4 Love Melanie C - Never Be The Same Again gibi parçaların cliplerini indirdim.. aklınıza gelenleri sölerseniz bi bakayım,beğendiklerimi indireyim
quote:Orjinalden alıntı: atomkarınca38 Arabada Dinlemek için mi ? Klip Niye İndiriyosun ozaman onu anlamadım Direk mp3 indir Artık ses devri bitti. Projeksiyon takıyorsun arabaya arka taraftan millet görüntüye bakıyor.
quote:Orjinalden alıntı: MajestiC quote:Orjinalden alıntı: atomkarınca38 Arabada Dinlemek için mi ? Klip Niye İndiriyosun ozaman onu anlamadım Direk mp3 indir Artık ses devri bitti. Projeksiyon takıyorsun arabaya arka taraftan millet görüntüye bakıyor. vay forsunuda attı
quote:Orjinalden alıntı: MajestiC quote:Orjinalden alıntı: atomkarınca38 Arabada Dinlemek için mi ? Klip Niye İndiriyosun ozaman onu anlamadım Direk mp3 indir Artık ses devri bitti. Projeksiyon takıyorsun arabaya arka taraftan millet görüntüye bakıyor. yok yaw bizimki sadece ufak ekranı olan teyp ama güzel bi teyp.. usb giriş fln var usb ye atıorum zaten.. klip olsun mp3 olcağına daha iyi olur die güncel