Şimdi Ara

Guzel olan kizlarin hepsi havali ve simarik olmak zorundami

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
4
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler lisede boyleydi simdi uni okuyorum gene ayni cok guzel kizlar var ama hepsi havali ve simarik bugun kiz onumden yuruyordu defterinin arasindan bir sayfa dustu aldim yerden arkadan pardon bunu dusurdun dedim kiz dondu ve dediki 'offf ver sunu sende be' lan dedim verme olaydim ya

• ya ne olacağdı film izlemeyi bırak yaprağı ona vererek öpücük almayı mı umuyordun belliki erken menopoza girmiş
  • O gün hangi kızla bişey yarıştırıyorsa tribe girmiştir. Kızlar ayrıca dengesiz olur bir gün iyi bir gün kötü
    Ayrıca şu kesinki kızlar artık öğle hanım hanımcık değil.. hepsi keko erlek gibi..küfür argo ne kadar pislik varsa onlarda..hepsi olmuş o..
    Çekilecek gibi değil.
    Bunu kendileri de söylyor zaten erkeklere acıyolar bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 15 Aralık 2013; 20:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek dünyaya hoşgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

gerçek dünyaya hoşgeldin
    Dostum coğu oyle,avrupalı kızlar ile arasında dağlar kadar fark var.Ee başa gelen cekilir demişler.Onlar laf atıyosa sende onlara laf atıcaksın.Bu kadar basit.
  • Ben olsam cevabını verirdim sen sustuysan bu senin suçun

• quote:

Orijinalden alıntı: Phobersus

Dostum coğu oyle,avrupalı kızlar ile arasında dağlar kadar fark var.Ee başa gelen cekilir demişler.Onlar laf atıyosa sende onlara laf atıcaksın.Bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    Hepsi öyle değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phobersus

Alıntıları Göster
    Etki tepki Bkz: Ukrayna
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

Etki tepki Bkz: Ukrayna

Alıntıları Göster
    tamamen abazan tayfanın bunların bir tarafını F1 spoileri gibi kaldırmasından kaynaklaan bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karapapakk

tamamen abazan tayfanın bunların bir tarafını F1 spoileri gibi kaldırmasından kaynaklaan bir durum...

Alıntıları Göster
    Genelde öyle havalı olanlar teşekkür ederler düzgünce sana güldü diye umutlanırsın am burdaki zübbe tahminimce hemde küstah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

Evet beyler lisede boyleydi simdi uni okuyorum gene ayni cok guzel kizlar var ama hepsi havali ve simarik bugun kiz onumden yuruyordu defterinin arasindan bir sayfa dustu aldim yerden arkadan pardon bunu dusurdun dedim kiz dondu ve dediki 'offf ver sunu sende be' lan dedim verme olaydim ya

+yanyatmışsekiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertens

quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

Evet beyler lisede boyleydi simdi uni okuyorum gene ayni cok guzel kizlar var ama hepsi havali ve simarik bugun kiz onumden yuruyordu defterinin arasindan bir sayfa dustu aldim yerden arkadan pardon bunu dusurdun dedim kiz dondu ve dediki 'offf ver sunu sende be' lan dedim verme olaydim ya

+yanyatmışsekiz
    Alıp uzağa atacaktın defteri
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Alıp uzağa atacaktın defteri

Alıntıları Göster
    Ülkede bu kadar abaza oldukça, evet öyle olmak zorundalar.
  • piyasayı yükselten üstteki arkadaşın dediği gibi abazalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlar küçükken aile tarafından şımartılır sıfır araba dışarıda yemek derken kız rahatlığa alışıyor
    kız 12 yaşından itibaren sevgisi oluyor el ele kol kola derken,14-17 yaş arasında yemeği erkek öder yol parası erkek öder hediyeler alır canım cicim derken,kızlar ilgiye alışıyor
    kız 18 e geldimi arabası olan her erkekle geziyor sağda solda disko bar derken özel ilgiye alışıyor bulunmaz nibet gibi kendini görüyor
    sonrada sokaktaki her erkek ona bakıyor diye düşünüp herkesi kendinden aşşağı görüyor
    sorun yok burası türkiye sistem böyle işliyor
    amerikada olsan hoşlandığın an hemen teklif,yemeğe çıkılan ilk gece yatış,ertesi gün hadi güzelim güle güle senle işim bitti derler
    kızlar amerikada kendini kasmaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 15 Aralık 2013; 22:08:20 >

• Türk kızları için derlerya aya çıksa ilk adımı aydan bekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kızlar küçükken aile tarafından şımartılır sıfır araba dışarıda yemek derken kız rahatlığa alışıyor
    kız 12 yaşından itibaren sevgisi oluyor el ele kol kola derken,14-17 yaş arasında yemeği erkek öder yol parası erkek öder hediyeler alır canım cicim derken,kızlar ilgiye alışıyor
    kız 18 e geldimi arabası olan her erkekle geziyor sağda solda disko bar derken özel ilgiye alışıyor bulunmaz nibet gibi kendini görüyor
    sonrada sokaktaki her erkek ona bakıyor diye düşünüp herkesi kendinden aşşağı görüyor
    sorun yok burası türkiye sistem böyle işliyor
    amerikada olsan hoşlandığın an hemen teklif,yemeğe çıkılan ilk gece yatış,ertesi gün hadi güzelim güle güle senle işim bitti derler
    kızlar amerikada kendini kasmaslar

Yav he he. Amerikali kizlar ustunde tez yapmis sanki de gelmis yok avrupalilar soyle amerikalilar boyle. Geciniz bunlari

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Türk kızları için derlerya aya çıksa ilk adımı aydan bekler
    Aynen yaa. Bi b.k varmış gibi gelio bir iki tanesi, bityavrusu muhabbetlere girer, sonrada kızların durumu ortada . Bityavrusu muhabbetlere girmeselerde adam gibi konuşsalar, yoooohhhh olmaaaazzz, illa içlerindeki bityavrusunu dışa vurucaklar. Eeee gızlarda buna alışınca... Hayır kadın/kız dövmek acizlik olmasa (en azından benim gözümde) şöyle bir iki tanesini taharet musluğuyla ıslatıp, odunla dövücem ama o da olmuo (zaten kezolar genelde göğsünde sakalından çok kılı olan kurt sürüsü üyelerinden biriyle çıktığı için çoğu zaman yemioda neyse ). Merak etme ama illaki birini bulursun. Olmadı git Rus kızıyla evlen. Ciddi ciddi çevremde senin gibi bu durumdan şikayet eden pek çok kişi gidip (evlennicekleri zaman) bi Rus kızıyla evlendiler.

• Kendimizi kandırmayalım,yabancı taş kızlar da tanıyorum,çoğu kendini bulunmaz hint kumaşı sanmıyor

Ama ülkede güzel kız kıtlığı olduğu için güzel kıza 50 kişi sıraya girince o da havaya giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Kendimizi kandırmayalım,yabancı taş kızlar da tanıyorum,çoğu kendini bulunmaz hint kumaşı sanmıyor

Ama ülkede güzel kız kıtlığı olduğu için güzel kıza 50 kişi sıraya girince o da havaya giriyor

aynen
    @ lethalforce kendini kandırıyor yaw he diyerek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.