Şimdi Ara

Güzel Kız Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yardım edin.Şuan yedinci sınıfa gidiyorum.Aşık olduğum kız sekizinci sınıfa gidiyor.Acilen bana yardım edin kız yazdan sonra liseye geçecek yani en güzel gol kaçacak.Yaşadığım il öyle çok büyük bir yer değil.Diyelim geçti sosyal ortamdan nasıl teklif edicem? Bizim akrabaların düğünü var yaza doğru.Sizce onu dansa kaldırıp sonrada ona çıkarken teklif etsem olur mu? Zaten kız kuzenimin arkadaşı.YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RcPCoder -- 13 Ekim 2013; 23:54:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RcPCoder

Beyler yardım edin.Şuan yedinci sınıfa gidiyorum.Aşık olduğum kız sekizinci sınıfa gidiyor.Acilen bana yardım edin kız yazdan sonra liseye geçecek yani en güzel gol kaçacak.Yaşadığım il öyle çok büyük bir yer değil.Diyelim geçti sosyal ortamdan nasıl teklif edicem? Bizim akrabaların düğünü var yaza doğru.Sizce onu dansa kaldırıp sonrada ona çıkarken teklif etsem olur mu? Zaten kız kuzenimin arkadaşı.YARDIM

Bence sen git uyu. Boşver aşk mask bilye oyna TOP oyna taso oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birlikte Sbs'ye girelim mi ? De.

• Kiz meselesi mi guzel, kizin kendisi mi guzel?

• Dostum firsati kacirmadan yap teklifi sonra basini duvarlara vurursun

• bende 2008 de 7. sınıftım aşk ne onu bizmezdim şimdi biliyorumda ne oluyor
  • La olm git ne aşkı bu yaşta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Birlikte Sbs'ye girelim mi ? De.

• He dugunde dansa kaldir

• quote:

Beyler yardım edin.Şuan yedinci sınıfa gidiyorum.Aşık olduğum kız sekizinci sınıfa gidiyor.Acilen bana yardım edin kız yazdan sonra liseye geçecek yani en güzel gol kaçacak.Yaşadığım il öyle çok büyük bir yer değil.Diyelim geçti sosyal ortamdan nasıl teklif edicem? Bizim akrabaların düğünü var yaza doğru.Sizce onu dansa kaldırıp sonrada ona çıkarken teklif etsem olur mu? Zaten kız kuzenimin arkadaşı.YARDIM

7 sınıf öğrencisi mi git ders çalış yavrum.

• Komik cevaplarınız iyi ama dalga geçmeniz hakketen kötü.Öncelikle benimle 7.sınıfda giden arkdaşlarımın bir çoğu bir sürü kızlarla çıkıyor ben dımdızlak kaldım.Kızların yüzüne utangaçlıktan bakamıyorum.Neyse yinede teşekkürler bayram öncesi iyi güldürdünüz. HAYDİ HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR-KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!!! Yardım etmek isteyen varsa mesaj atmaya devam etsin.

• Mantıklı bir teklif olmaz.Çünkü seneye liseye geçecek ve yeni arkadaşlar edinecek.
  • lisede onu yalarlar boşver.

• Görüşleriniz benim için önemli demiştim.Aslında düşünüyorumda sizin görüşünüz çok mantıklı aslında fakat öyle bir kız ki .... neyse ben yinede devam etmeye çalışacağım baktık olmuyor başka oyuncuları deniyeceğiz.

• quote:

Görüşleriniz benim için önemli demiştim.Aslında düşünüyorumda sizin görüşünüz çok mantıklı aslında fakat öyle bir kız ki .... neyse ben yinede devam etmeye çalışacağım baktık olmuyor başka oyuncuları deniyeceğiz.

Çok çok yakışıklı , yaşından büyük durmuyorsan ve olgun değilsen pek kolay değil işin.

• Ilk 2 cümleyi okuduktan sonra anırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: AqiS53

Ilk 2 cümleyi okuduktan sonra anırdım

+1 onu yazmak icin gelmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: AqiS53

Ilk 2 cümleyi okuduktan sonra anırdım

Bu yaşlarda yardım edilmeyenler geleceğin potansiyel odunları oluyorlar
  • de ki ben geç yazıldım, aslında 8 .sınıfım sigarada var de senin olur

• Kuzenine söyle ortak bir yerde buluşun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.