hayat temalıda olsa güzel olur. Belki büyük bi konu olur arkadaslar ihtiyacı olanlarda kullanır :)
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSmellMan
İmzama şeet belki bişey bulursun
Baktım güzel şeyler varda uzun gibiler Teşekkürler
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur Sadıkane belki ol alemde serdar olur Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur..
güzel şeyler çıkar gibi
Çok severim.Bende anısıda vardır....
Sırtımdan vurdun ya ona yanarım... Sakınırken seni gözümden bile ... Ellere gittin ya ona yanarım... Sen oldun akıtan hep göz yaşımı ... Sen oldun eğdiren bu dik başımı ... Aşkımla can bulan sabır taşımı... Yerlere çaldın ya ona yanarım
Bir sır daha var çözdüklerinden başka. Bir ışık daha var bu ışıklardan başka. Hiçbir yaptığınla yetinme, geç öteye. Bir şey daha var tüm yaptıklarından başka.
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
@Cortez01 Çok teşekkürler :) @djoy Saolasın :) @THR umarım:)
Bende yazdım bişiler iki dakikada.
Mujik*ler bağırıyor ne olacaksın ilerde diye Diyeceğim şudur ki sizden iyi olacağım kesindir. Hep aynı terane,farklılık yok sizde Basmakalıp düşüncelerinizle doldurmuşssunuz kafalarınızı Dön bak bıraz,oku,sınırları aş,göreceksin belki de O zaman anlayacaksın ne dediğimi içtenlikle.
*:köylü
Bana uzak olsun artık aşkın erdemi, Rıhtımına çekiliyor,bir yorgun gemi...
Kopan Her Fırtına Alıp Götürür Benden Bir Parça Her Parçada Başka Bir Hikaye Sanki Yaşanmışcasına Yüreğim Tir Tir Titrer Sensizliğin Uçurumunda Dudaklarımdan Düşen Aşk Kelimesi Kavuşur Sonsuzluğa Ummadıqım Anda Çıkıverir Karşıma Çıldırmışcasına İnandırır Beni Sahte oyunlara , Alıp Götürür Başka Diyarlara Hepsi Ayrı Bir Hikaye Dedim ya Yaşanmışcasına
Sonsuzluqun Başlanqıcı Sanki Zalim Rüya….
Buda Benim Yazdıklarımdan Birtanesi Reklam Amaclı :)
Dünya dediğin bir bakışımızdır bizim; Ceyhun nehri kanlı göz yaşımızdır bizim; Cehennem, boşuna dert çektiğimiz günler, Cennetse gün ettiğimiz günlerdir bizim..
Ömer Hayyam
seni yerim fındık gibi tipin biraz dandik gibi bu saatte buna şükür yarın işin çok zor gibi.