Şimdi Ara

Güzel bir pk videosu Fikirleriniz değişebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube de gezerken gördüm ve bu video üzerine asas hakkındaki tüm fikirlerim değişti

Link:http://www.youtube.com/watch?v=5LyDOuuX8nQ

Orjinalden alıntı: sacrifice84

Süpermiş başarılarının devamını dilerim!!!

birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • video benim deil youtube de dolasırken buldum çokta beyendim
  • Bu arkadaş bizim forumda takılıyordu sanırım, en son çarı sattı die biliyorum..

Orjinalden alıntı: saolonur

Bu arkadaş bizim forumda takılıyordu sanırım, en son çarı sattı die biliyorum..

Hatırladım O Arkadaş Wideo Çektiğinde Başka Bir Fake Adres İLe Bu Adam Süper Bu Adam Çok İyi Diyip Topic Acıp Wideosunu Koyuyordu
  • Bu videoyu izleyeli çok oldu ve bilgisayarımda da bulunuyor.Yalnız aylardır bu videodaki şarkıları bulamadım.Bilen biri varsa söyleyebilir mi (özellikle ikinci şarkı)?

Orjinalden alıntı: Jump3r

quote:

Orjinalden alıntı: saolonur

Bu arkadaş bizim forumda takılıyordu sanırım, en son çarı sattı die biliyorum..

Hatırladım O Arkadaş Wideo Çektiğinde Başka Bir Fake Adres İLe Bu Adam Süper Bu Adam Çok İyi Diyip Topic Acıp Wideosunu Koyuyordu

Orjinalden alıntı: ßa®an

Bu videoyu izleyeli çok oldu ve bilgisayarımda da bulunuyor.Yalnız aylardır bu videodaki şarkıları bulamadım.Bilen biri varsa söyleyebilir mi (özellikle ikinci şarkı)?

İlk şarkı green day - holiday 2. şarkıyı bilemicem.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

Bu videoyu izleyeli çok oldu ve bilgisayarımda da bulunuyor.Yalnız aylardır bu videodaki şarkıları bulamadım.Bilen biri varsa söyleyebilir mi (özellikle ikinci şarkı)?

İlk şarkı green day - holiday 2. şarkıyı bilemicem.

Onunla idare ederiz artıkTeşekkürler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.