Balkonumuza her sabah sürekli güvercinler geliyor, biz kovuyoruz onlar periyodik olarak geri geliyor ve guuuuğğğuuuuu guuuğğğuuuu diye sesler çıkartıyorlar.
Sizce ne yapmalıyım,sabahları artık uyumak istiyorum
Not:Kedi koy demeyin!
daha ne istiyon. bayat ekmek varsa at hayvanlar sevinsin.
Kedi koy
üstlerine su at bidaha gelmiyor ama besle sevinsinler sesleri gayet güzel bence
köpek koy timsah kaplan koy
Keşke bizim balkona da gelseler saat 6:30 da ğuuuguuu diye uyandırmalarını özledim...
kedi koyma güvercinleri kaçırma hatta yakala güvercini üstüne pislesin dahada öteye giderek başına koy talih kuşu misali :D
bi kap suya bir kaç tane müshil at ekmek ısla o suya sabahta ekmekleri parça pinçik et at yesin hayvancıklar ;)
3-4 tane cd as balkona ruzgardan dondukce parlar, hicbi kus gelmez uzun sure
quote:
Orijinalden alıntı: ATOM ANT
üstlerine su at bidaha gelmiyor ama besle sevinsinler sesleri gayet güzel bence
+1
Bizimde arka balkonu keşfetmiş hayvanlar bizde su döktük üstlerine artık pek uğramıyorlar.
Ben gerçi balkon demirine yapıştırıcı sürelim,yapışanları toplar pişirip yeriz teklifi yaptım da evdekilere çekici gelmedi.
guvercın gelmıs sen kovuyorsun daha dogrusu su koy ekmek parcası koybe
Ah ah rahmetli ananemin balkonunada gelirlerdi su ve ekmek verirdi kadıncagız. Lan iki ekmek at sevap toplarsın işte oturdugun yerden sevap.
Bizim balkondakiler yumurtadan geçen hafta çıktı çıkışlarını büyük zevkle izledim çok hızlı tüylenip büyüyorlar anneleride iyi besliyor. Bende ara sıra bulgur veriyorum.
Balkon müsait değilse üzerlerine su at gelmesinler başka yere yuvalansınlar, yumurtlarsalar daha sonra kovmaya vicdanın elvermez.
Neden kovuyorsun ki? Ekmek parçaları, buğday taneleri falan koy sevap işlemiş olursun.
Ayrıca ne güzel, guuuguuuguuu diye eşlerine seslenirler. Takdir ederim eşlerine olan sadakatlerini. (Kumrulardan bahsediyorum, normal güvercinler kumrular gibi eşlerine sadık olmazlar) Bizim balkondakiler bizim evin fertleri gibi oldu, 4 tane yavru elimize doğdu. Şimdi büyüdüler ama olsun.
1 paket durex koy... üremeleri azalır, nesilleri tehlikeye girer.. 1 ay sonra da tamamen kurtulursun ...
ufffffffkoptum yaa yorumlarınızaherzamanki gibi yine Bombasınız DH
işe yarıyan bi öneri yokmu gerçekten ama
quote:
Orijinalden alıntı: uzak_dogu
3-4 tane cd as balkona ruzgardan dondukce parlar, hicbi kus gelmez uzun sure
bu yöntem gerçekten çok işe yarıyor...
Selamlar güzel kardeşim.
Kuş kovucu diye satılır insan kulağının duyamayacağı bir frekansta ses dalgası yayan cihazlar var.Onlardan takıyorsun balkonuna bir daha gelmiyorlar.
Güvercinden rahatsız olanın ciddi aklından zoru vardır kanaatimce çıkardığı seste çok harika bir ses ve çok güzel hayvanlar rahatsız mısınız?