Şimdi Ara

Güvercin yavru bakımı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar iki güvercin yumurtası vardı onları kırdılar çıktıalr daha bugün doğdular anneleri ortada yoktu bayadır bende soğukta donmasınlar diye içeriye aldım ısınmalarını sağlıyorum ama yemek ne vericem bilmiyorum gözleri daha açık değil 1,5 saat önce ekmekle sütü lapa yapıp ağızlarına verdim yedıler normalde ne kadar yemeleri gerekiyor yada ne kadar arayla yemeleri gerekiyor ne yemeleri gerekiyor gibi bilgiler verirseniz sevinirim yemeği gece 3te verdim sabah 9ta tekrar aynısından verecğeim yazan olmassa ölmelerini istemiyorum yardım edin lütfen

• emircanbirg E kullanıcısına yanıt
    keşke dışarda bıraksaydın diyen olacaktır dışarısı buz gibi ve anneleri olar doğduktan sonra gelmedi (1,5 gün)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emircanbirg

keşke dışarda bıraksaydın diyen olacaktır dışarısı buz gibi ve anneleri olar doğduktan sonra gelmedi (1,5 gün)

bebe bisküvisi ile yumurtayı karıştırıp büyük şırınga ile verin. süt zararlıdır vermeyin . yumurta yararlıdır vitamin alsın.6 saat ara ile besle tabi karınına vs dikkat et bak karını şiskinmi vs. 15-20 gün besleemen lazım böyle sonrası biraz büyüdükleir için kolay. en iyi sekilde bakman lazım soğuk havalar. sıcakta tut yemeklerini aksatma. yumurta bebe bisküvisini birazda hafifda ıslat su ihtiyaçınıada gidersin.Buğday pirinç tabi bunlar bütün degil püre halinde yerler yine.
  • Ne vermen gerektiğini pek bilmiyorum. Ama 10 günlük falan olunca ufak ufak buğday, mercimek ve diğer hububatları verebilirsin. Günde 3 öğün falan yemek verebilirsin. Her saat başı su ver. Doyup doymadığını anlamanın en iyi yolu kursağını incelemektir. Doyduğunda karnının hemen üstünde göğüs hizasında bir şişkinlik olucak. Sende kuşa bakabilirsin ama eğer anne babası varsa onların bakması daha uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 24 Eylül 2015; 17:05:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tanesi yaşıyor diğeri sizlere ömür ama yavru gözününğ ufaktan açmaya başladı ve bayağı büyüdü bu arada balkona koydum ikisini o sabah aldı ikisinide annesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##evde çekirge var acil yardım##
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.