Şimdi Ara

Güvercin pis bir hayvanmıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben titizim Bu kuşların biti bana bulasırmı Bide arka mahalle de biraz pis insanlar oturuyor oranın evıne felan gıdermı 2 apartman arası var?.Ve Bana güvercın vericek Durumu yazabilirmi ve nerden güvercın alabilirim?

• up up bilen yok mu ya hiç güvercıncı yokmu
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuş biti insanda yaşamaz guvercinlere leğen de su koyarsan banyo yaparlar dahada temiz olurlar senden baskasina gitmez alıştırırsan onun için ilk besliceksen yavru almalısın kuş mezatlarından(açık arttırma) alabilirsiniz nette arastir sana en yakin mezatı bulabilirsin kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat ol kuşlardaki bit insana bulaşmaz lakin üzerlerinde at sineği olur bu sinekler kene gibi yapışıp kan emer çok nadirende olsa insana yapıştıkları görülür . Bu sineklerden hexamitasis hastalığı bulaşabilir. Sen yinede heves ettiysen güvercinleri al sonra bir veeterinere git blotic marka ilaç iste. Bu ilacı 5 litre suya 1 çorba kaşığı atacaksın sonra güvercinlerin gözleri gelmeyecek şekilde onları bu suya daldırıp 1 dakika kadar bekleteceksin ardından kurutmaya çalışma kendileri kurusun. Sonra 1 gün boyunca ayaklarını patır kütür yere vurup kafalarını sallayacaklar 2. gün baktığında kuşun üstünde nokta parazit kalmayacak. Daha farklı eziyetsiz şekilde uygulamalarda var fakat acemi olduğun için bunu önerdim ilacı sakın fazla kaçırma bu ucuz yollu kesin çözümdür. Para sorunum yok dersen ardap sprey al kanat altlarına ve kuyruk altlarına sık buda kesin etkilidir. Neguvon toz ,ivermectin vs vs daha birçok uygulama var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Köpeğim Hırlıyor Normal Midir?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.