Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen antivirüse para verilmesini gerekli görmüyorum.Kampanyalar ile Avira yı sınırsız olarak kullanabilirsiniz.Zaten her 3 ayda 1 kampanyası kesin oluyor.Avira zaten en iyi tesbit oranına sahip.Olmadı Avast 5 sürümü geliyor.Yeni sürüm çok başarılı olacaktır.Şu anki sürüm bile çok iyi bir koruma sağlıyor.Yeni sürümde silme sorununu da düzeltmişler deniyor.
    Ama bitdefender almak istiyorsanız önerebilirim.Antispy kısmı zayıf olsa da yeterli korumayı sağlamaktadır.Onun dışında kişisel tercihim kaspersky satın almak olurdu eğer satın alsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

Şahsen antivirüse para verilmesini gerekli görmüyorum.Kampanyalar ile Avira yı sınırsız olarak kullanabilirsiniz.Zaten her 3 ayda 1 kampanyası kesin oluyor.Avira zaten en iyi tesbit oranına sahip.Olmadı Avast 5 sürümü geliyor.Yeni sürüm çok başarılı olacaktır.Şu anki sürüm bile çok iyi bir koruma sağlıyor.Yeni sürümde silme sorununu da düzeltmişler deniyor.
    Ama bitdefender almak istiyorsanız önerebilirim.Antispy kısmı zayıf olsa da yeterli korumayı sağlamaktadır.Onun dışında kişisel tercihim kaspersky satın almak olurdu eğer satın alsaydım.

Bölüm yetkilisi olmanız dolayısıyla bu konuda deneyimli olduğunuzu düşünerek Kaspersky almaya karar verdim.

Cevabınız için teşekkür ederim.

• Etki altında kalmayın.Bölüm yetkilisi olmam bu işin kitabını yazdığım anlamına gelmez elbette.Ama testler ve tecrübem,para verilecek yazılımın kaspersky olması yönünde.Hatta Internet Security paketini alırsanız ço kdaha iyi olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • BrooklynZU
    kanka hayırlı olsun yönetime girişin yeni rumuzda güzelmiş tanıyamadım ..
  • Sağolasın
  • Mr.Hyde terfiiniz hayırlı olsun.
    Bir sorum var:Sisteme hiç bir güvenlik yazılımı kuramıyorum.eset 3 vardı kaldırdım,4 versiyonu kurmak istiyorum olmuyor.Ayrıca avira da kurulmuyor.
    Teşekkür ederim
  • Teşekkürler.
    Öncelikle şu program ile taratın

http://www.bdtools.net/how-to-remove-downadup.php

Sonrasında ise

Norman malware cleaner ve A-Squared command line scanner ile taratın.
    http://download1.emsisoft.com/a2cmd.zip
    http://normanasa.vo.llnwd.net/o29/public/Norman_Malware_Cleaner.exe

• avira yı kurdum az önce ancak bilgisayara reset attığımda internete girmedi bir türlü ben de sildim tekrar reset atığımda internet çalışmaya başladı :S ne yapmam lazım bunun çözümü için yardımcı olursanız sevinirim
  • Hangi sürümünü kullanıyorsunuz.Security Suite mi yoksa düz premium mu?
  • Yaklaşık 4-5 gündür Cebit'in 3 aylık Avira AntiVir Premium promosyonuna kayıt olamıyorum.
    www.antivir.com.tr/cebit/premium
    ''MySQL ile Baglanti Kurulamadi'' hatasını alıyorum.
    Acaba problem benden mi kaynaklanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel42 -- 8 Ocak 2010; 17:50:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

mailbox ınızı kontrol ettiniz mi?

Evet kontrol ettim.
    Bir aylık promosyonları denedim; kayıt olabiliyorum.
  • norton internet security 2010 türkçe 90 günlük kampanyası varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes22

norton internet security 2010 türkçe 90 günlük kampanyası varmı acaba

İlk sayfada var ama İngilizce.Türkçe sürümü yok diye biliyorum.
  • quote:

Olsa ne olacak daha autorun zararlısını yakalayamıyor

hala 10 yıl önceki ara yüz

Autorun virüsünü hangi antivirüs zararsız temizliyor söyler misin. ?

Autorun,Sality,Conficker virüsü bilgisayara bulaştıktan sonra antivirüs kurup sonuç alamayınca suç bulunmaz.Ya da suç bulunursa kullanıcı haksızdır.

Önemli olan bulaşmadan önce kurmaktır !!!!!!!!

Ayrıca Norton son zamanlarda Advanced+ ödülleri alıyor.Gerçekten harika bir yazılım.Arayüz meselesine gelince Avira,Eset vb. programlar aynı arayüzü 2-3 yıldır kullanıyor. Neden onlara laf atılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzman1994

quote:

Olsa ne olacak daha autorun zararlısını yakalayamıyor

hala 10 yıl önceki ara yüz

Autorun virüsünü hangi antivirüs zararsız temizliyor söyler misin. ?

Autorun,Sality,Conficker virüsü bilgisayara bulaştıktan sonra antivirüs kurup sonuç alamayınca suç bulunmaz.Ya da suç bulunursa kullanıcı haksızdır.

Önemli olan bulaşmadan önce kurmaktır !!!!!!!!

Ayrıca Norton son zamanlarda Advanced+ ödülleri alıyor.Gerçekten harika bir yazılım.Arayüz meselesine gelince Avira,Eset vb. programlar aynı arayüzü 2-3 yıldır kullanıyor. Neden onlara laf atılmıyor.

şu anda norton internet security 2010 kullanıyorum şu 90 günlük kampanyadan.. Autorun virusu ile birlikte birkaç virüsün de bulunduğu bi usb yi pc ye taktığımda norton anında uyarı verdi ve sildi..

Ha bu virüsleri nereden buldum bilgileri yedeklemek için bile alamadığım bir laptoptan.. Yani o kadar kötü bi sistem ki tek çare format idi..

Bu kadar virüs çeşitliliği bakımından zengin bi laptoptan çıkan usb yi bi taramada tamamen temizledi daha ne olsun..

Yani mesele şu ki programı test edecekseniz temiz bi pc ye kurmalısınız.. uzman1994 e tamamen katılıyorum..

• Merhaba,

Öncelikle böyle bir paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim.
    Avira Premium'u kullanıyordum bir süredir. Lisans zamanı gelince tekrar 3 aylık almak istedim. Sayfadaki formu doldurdum ve gönder dediğimde " MySQL ile bağlantı kurulamadı " hatası alıyorum ( son bir haftadır farklı bilgisayarlardan denedim sık sık ve hata iletisi devam ediyor ) .
    Acaba şu anda bir kampanya yapmadığı için mi bu hata ile karşılaşıyorum yoksa sistemlerinden ileri gelen bir problem mi ?

Teşekkürler
  • Avira'nın v10 Beta sürümünü ben de kullanmak istiyorum. Böyle bir olanağım var mı?
  • - Autorun bulaşmadan önce Otomatik cd açılma özelliğini açabilirdiniz.Ya da Norton'un ince ayarlarını yapıp güncelleştirmelerini daha hızlı yapabilirdiniz.

- Ben burada Norton'u haklı bulduğumdan değil ama gerçekten birçok testte Norton , G-Data'yı(Bitdefender+Avast motorları) bile geride bırakabiliyor .

Bu iş birazda kullanıcıda bitiyor.!!

Kaspersky,Avast,Eset,Bitdefender gibi programlardan başı yanan gördüm ama Norton yüzünden başı yanan ilk defa görüyorum. Biraz da şaşırdım açıkçası. Autorun virüsünün köklü bir virüs olduğunu biliyorum. Mesajın ilk kısmında dediğim tavsiyeleri uygularsanız tam bir performans ve güvenlik elde edersiniz.

Hiçbir antivirüs varolan ayarlarla kullanılmamalıdır.
  • servet Malwarebytes' Anti-Malware programının yanına hangi programı yüklememi önerirsin bana gözüm... Avira yükledim fakat güvenlik duvarı Java PS3 Media Server'ı engelliyor sürekli engellememesi için ayar yapıyorum fakat yine engelliyor kahrolasıca program kafayı yedirdi bana PC ile PS3 bağlayıp 720p 1080p filmleri ps3 üzerinden izliyorum daha güzel oluyor
  • bende iki tane bilgisayar var.ikisindede windows yüklü.programlar aynı.biri laptop digeri kasalı.

laptopda norton internet security versiyon:17.1.0.19 yüklü.

digerinde ise antivir premium yüklü son sürüm.

ikiside devamlı nete baglı.

geçenlerde bir arkadaşım 1tb lık bir external harddisk getirdi.yanımda laptop yoktu ve kasalı bilgisayara bagladım.bir kaç dakka sonra autorun hatasını bilgisayarda gördüm.antivir birşey yapamadı.

bir arkadaşım norton temizler onu dedi ve harddiski laptopa bagladık.norton anında uyardı.ve virüsü sildigini bilgisayarın güvende oldugunu yazdı.bilgisayarı açıp kapattım.ve bilgisayarda herhangibir problem yoktu.virüs silinmişti.

kasalı bilgisayara daha sonra norton is yükledim ve hatayı düzeltti.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.