Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gb üstü ram ile sorun olmaz.Ancak herşeyi tarıyor.O yüzden bazı sayfalar 3-5 saniye gecikmeli açılabilir.Aslında güvenlik açısından iyi bu durum.Sabredebilen için sorun değil yani.
    İşlemciye yüklenmiyor çok fazla ama tarama yaparken biraz zorluyor.Bilgisayarı sağlam olanlar için iyi bir yazılım.

Bu arada kampanya bitmiş sanırım.Başka sayfaya yönlendiriyor.1 günlükmüş sanırım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

Arkadaşlar G-Data Antıvırus 2010 için 6 aylık yasal kampanya buyrun.

Boşluğa e-mail adresinizi yazın ve tik i işaretleyin tamamdır.

http://www.gdata.pl/mikolajki/ Doctus sitesinden alıntıdır..

BrooklynZU ilk mesajada eklersen daha güzel olur.

Kampanya sona erdi.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Çok faydalı bir konu emeği geçenlere teşekkür ederim
    Benim de bilgili arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var.
    Emektar bir bilgisayarım var, XP pro sp3 yüklü, celeron 1.1, 521MB ram biliyorum antika internete girmek için kullanıyoruz. Bayadır KIS 2010 kullanıyorum geçici anahtarlarla, zaman zaman da internet üzerinden bilet satın aldığımızdan dolayı yanına zemanayı kurmuştum.
    Ama 331. kısa dönem olarak 3-5 gün sonra askere gidiyorum. Bilgisayarımı babam da kullanıyor internetten haberleri takip eder düzenli olarak ama çok bilgili değildir bilgisayar konusunda. Bu nedenle ben askerdeyken uzun süre sorun çıkarmicak olan, uyarılarıyla kafa karıştırmayan, güncelliğini koruyan, yeterli koruma sağlayabilecek bir tavsiye rica ediyorum
    Saygılar, şimdiden teşekkürler

• Avira önereceğim ingilizcesi var ise.Eğer yok ise Avast veya AVG kurun.Neden bunları önerdim.Çünkü ücretsizler ve kullanımları kolay.Babanız da karanlık yerlerde gezmezse yeterli olur.
  • @BrooklynZU

Karanlık yerlerde gezeceğini sanmam

Sanırım Avira şiddetli tavsiyeniz, ücretsiz versiyonu olduğu için soruyorum acaba yanına firewall ve/veya anti-spyware gibi programlar kurmam gerekir mi? Yoksa ücretsiz versiyonu bile bilinen tüm tehditlere karşı yeterli koruma sağlayabilen ender bir program mıdır? Şöyle bir baktım almanca versiyonu da mevcutmuş, babamın ingilizcesi yok ama almancası var, tabi bilgisayar terimleriyle arası ne kadar iyidir tartışılır. Benim almancamda idare eder ayarlarının altından kalkarım. Yinede umarım bu program için türkçe dil desteği yakında sunulur. Gerçi sunulsa da ben burda olmayacağım.

Ayarlarla ilgili birtakım püf noktaları var mıdır?

• Karanlık yerlerde işi yoksa firewall a gerek yok ama illa kurmak isterseniz neredeyse hiç ayar istemeyen ve çok soru sormayan private firewall fazlası ile yeterli olacaktır.
    Avira nın ayarlarını Avira Güvenlik Klübü başlığında vermiştim sayfasını hatırlamıyorum ama.
  • Peki arkadaşım teşekkür ederim
  • yine bu başlık altında lisanslı satın aldığımı yazdığım outpost security suite'i uzun zamandır sorunsuz kullanmaktayım. aslında beni ilk bu programa iten, yıllar önce daha hiçbir güvenlik paketi native x64 değilken, bunun öyle olmasıydı. hem vista x64, hem 7 x64'de bir sorunu yok. karanlık yer :)lerde dolaşabildiğim ve farklı profiller denediğim için ince ayarları çok işime yarıyor. virus tespit konusunda da bir sorun yaşamadım, hatta biçocuğunun bulmadığını bulduğunu söyleyenler de oldu. bana göre tek eksisi, antivirüs'ün tarama hızı norton'a göre daha yavaş mesela. o hız da başka diskleri taramak gerektiğinde lazım oluyor. onun dışında çok memnunum. ha bir de Türkçe tercümesi yok henüz. ama belli olmaz, program o kadar şahane ki, bizlerden ingilizce bilmeyenlerin de faydalanabilmesi için bazen zaman ayırıp Türkçeleştiresim geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuiWan -- 11 Aralık 2009; 7:14:01 >
  • Arkadaşlar G-data 2010 kurdum kampanyadan aldığım keyle fakat netten indirme yaptığımda dosyayı tarıyor inmeden ve süre baya bi uzuyor.Bunu kapatma sansımız var mı kullanan arkadaslar yardımcı olurmu?
  • Şurada ayarları var.http://doctus.org/showthread.php?t=42159
    Web taramasını kapatman lazım.Bu seferde risklere açık olacaksın.Gerçi zararlı,işletim sistemine girmeye/kurulmaya çalıştığında yine uyaracaktır.Mesel bende Avira nın web taraması kapalı.Ama yine de web den işletim sistemine bulaşmak/kurulmak isteyen zararlıyı engelliyor.
  • McAfee Internet Security 6 Aylık Yasal Lisans Kampanyası
    McAfee VirusScan Plus 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası

2 kampanyada sona ermiş.
  • Teşekkürler düzenledim
  • slm yeni samsung notebook aldım 90 günlük mcafee vardı ancak süresi dolmak üzere ve ben herhangi bir antivirüs programı satın almak istiyorum mcafee den devam mı edeyim yoksa farklı bişeymi alayım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  • Satın almanız şart değil buradaki kampanyalardan faydalanabilirsiniz.Ancak McAfee lisans süresini uzatmak daha ucuz olmalı ilk satın almaya göre.McAfee son derece başarılıdır.Bunun dışında kişisel önerim hem firewall başarısı hem de antivirüs başarısı olarak Kaspersky Internet Security dir.Ardından ise Norton tavsiye ederim.Diğer komple güvenlik paketlerinin her ne kadar antivirüs kısmı başarılı olsa da firewall ları zayıftır.Komple paket olarak benim şahsi görüşüme göre başka alternatif yok.Ama antivirüs isterseniz Avira önerebilirim.
  • @BrooklynZU
    hocam arkadaşımın bilgisayara norton internet security 2010 kurmayı düşünüyoruz kis 2010 ile kıyaslarsak nasıl?ben şu an kis 2010 kullanıyorum imzamdaki laptop ile gayet memnunum, arkadaşımda da kav 2010 vardı ama çok kasıyordu sanki
  • Rahatlık açısından norton tavsiye ederim ancak kendi kararlarımı kendim veririm diyorsa kaspersky yükleyin.İkisi de başarılıdır.Firewall olarak kaspersky daha önde.Bunun dışında hangisi olursa olsun biraz da dikkat ettiğiniz sürece ikisi de başınıza dert açmaz.Bu ikisi arasında karar yapmak zor.
  • çok sağol üstad değerli görüşlerin için, bakalım deneyip göreceğiz artık
  • norton internet security 2010 gerçekten güzelözellikle ram kullanımı kis 2010 a göre daha azdüşünen arkadaşlara tavsiye ederim

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 22 Aralık 2009; 18:05:31 >
  • selamlar

@brooklynzu

dostum avira free kullanıyorum bunun yanına avirayla iyi anlaşacak bir free firewall önebilir misin ?
    şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut18 -- 22 Aralık 2009; 20:31:19 >
  • PcTools ve Comodo Avira ile çok iyi anlaşıyor.PcTools kullanımı çok kolaydır ve başarılıdır.Tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.