Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru kurulumu gerçekleştirilmiş NIS 2010 Autorun zararlısını engellediğini bizzat test ettim.. Fakat şöyle bir durum var c yi formatlayıp sistemi kurduktan sonra d den örneğin driver yada program yüklüyorsanız autorun virüsü sistemde hemen yayılır .Nortonu önceden kursanız bile yayılır çünkü güncellemeler ve yeniden başlatmalar gerçekleşmeden sistem hala savunmasızdır autorun zararlısına..

Benim tavsiyem hangi antivirüs ya da is kullanıyorsanız kullanın yanına USB Disk Security kurmanız.. Özellikle çok USB takılan pc lerde acayip işe yarıyor Autorun a göz açtırmıyor.. tabi onun da doğru kullanılması meselesi var o da ayrı konu...
  • Arkadaşlar tam koruma sağlayan security suite tarzı bir program arıyorum yok mudur kampanya sabahtan beri uğraşıyorum.

Babama dizüstü bilgisayar aldık ama iyi mi ettik bilmiyorum bi kaç gün içinde piyasada ne kadar virüs varsa bulaştırır eminim. Dizüstünün içinde 3 aylık McAfee gelmiş ama onu elimdeki Kaspersky'e güvenerek kaldırdım. Kaspersky Internet Security kurdum, kendi kullandığım lisansı girdim 3 kullanıcı için kullanabilirim diye ama lisansı sonradan reddetti yeni lisans istedi.

Uzun süreli bir lisans yok mudur, Norton Kaspersky ne olursa artık, Win7 Launch Party'lerden falan elinde kalan var mıdır?
  • antivir premium'un kampanyası cortlamış sanırsam...

isimleri falan yazdıktan sonra hata veriyor kaç gündür...
  • Üstte 5 aylık key verdim.Yalnız premium security suite için çalışıyor.Premium antivirus te çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 16 Ocak 2010; 14:51:51 >
  • Arkadaşlar avira'nın kampanyası bitti mi uzaktan kumandan'ın değiğ gibi, yoksa sonrun mu var nedir?
    Bilgileri doldurup tıklayınca MySQL ile Baglanti Kurulamadi hatası veriyo.
  • Bende Avira AntiVir Premium keyi alamıyorum. Böyle devam ederse Avira Premium Security Suite'e geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga64 -- 18 Ocak 2010; 17:04:21 >
  • Ben bir süredir Avira security suite kullanıyordum, gayette memnundum ama bugün tarama yapmaya çalıştığımda bir türlü yapmadı, devamlı kilitlendi durdu. Ben de silip kaspersky yükleyeyim dedim. Avirayı kaldırırken "yükleme başarısız" şeklinde bir uyarı verdi ama sonuçta avira kaldırıldı sistemden ancak iş kaspersky'i kurmaya geldiğinde devamlı "yükleme başarısız" uyarısı alıyorum ve kuramıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

• avira premium kampanyası bitti galiba şifre gelmiyor bir türlü...

Spyware doctor için 3 aylık lisans denmiş ben yükledim ama nasıl etkinleştireceğim bilen arkadaşlar varmı acaba??
  • BrooklynZU hocam isim değişmiş yönetime girmişsin hayırlı olsun
  • Yönetimden çıkarıldım bile(nedenini sormayın lütfen). Bu foruma artık yazmıyorum.Herkesin haberi olsun.Bu başlık haricinde hiçbir soruya cevap vermiyorum.Yani kampanyalar dışında.Başka bir forumda yazmaya devam ediyorum yine.
    İyi forumlar sizlere.
  • Hocam merhabalar nick değişik furyasına sende katılmışsın ben gibi , ama yönetimden çıkman iyi olmamış. Neyse hayırlısı artık salla forumu takma.
  • Gereksiz sebepler ile yetkilerim alındı(bunu taktığımdan söylemiyorum.Gereksiz olduğu için söyledim.Yetkinin bana birşey ifade ettiğini zannetmeyin.Alt tarafı mesaj düzenlemeye yarıyor sonuç olarak). Sonra da avira için verdiğim key 2 kez silindi(zaten asıl sorun bu benim için)Bunca zamandır illegal hiçbirşey paylaşmamış olan ben bunu hak etmedim.Tamam yönetim yanlışlık yapar siler.Ama 2 kere silindi(sorulabilirdi 2. de)Şikayette bulunmasam 3. yazdığım da silinecekti.Artık burada emek harcamanın gereksiz olduğuna karar verdim.Her an arkamda bıraktığım mesajların bekçiliğini yapamam.Silindi mi silinmedimi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 28 Ocak 2010; 14:01:10 >
  • birileri şikayet filan mı etti de key silindi acabasizin burada yasal omayan konulara yer vermediğinizi ve bu gibi durumlarda hemen müdahalede bulunduğunuzu herkes biliyorsizin gibi konusunda uzman birisini artık burada fazla görememek üzücü doğrsu
  • Şikayet kutumda tonla şikayet var ve %90 ı yasadışı paylaşımı engellemek adına yapılmış şiakeytler.Tamam 1. silinmeye birşey demedim olabilir.Ama gerisi gelince insanın zoruna gidiyor.Onu yapacak olsam bu başlığı neden açayım?Amaç onu engellemekti.Herneyse.Dediğim gibi.Artık mesajlarımın arkasını kollayamam sürekli.Paylaşım yapasımiyardım edesim gelmiyor artık.Soğudum bu olaydan sonra ve kararım bu yönde.Beni nerede bulacağınızı biliyorsunuz.İmzada açıkça belli ediyorum.Daha iyi şartlarda görüşmek dileği ile.
    Beni de kim şikayet ettiyse gıcıklık olsun diye etmiştir.Kimseye faydası yoktur ki böyle birşey ile uğraşıp zamanını gereksiz şeyler ile öldürmeye devam etmiştir,ben birini üslup veya paylaşımı yüzünden şikayet etmişimdir.O da beni etmiştir.Önemli değil.Bunca zamandır bunları da çok gördüm.
    Kalın sağlıcakla.

Bu arada ekleme yapayım.Bu sorunu öneri ve şikayetler bölümünde hallettik aslında.Silen arkadaş mesajları geri koydu çünkü yasadışı olmadığını ıspatladım.Sorun bunu ıspatlamak zorunda olmamam.Zorunda değilim çünkü böyle bir başlığım var ve üst başlık ve korsan kullanım ile çok mücadele ettim forumda.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 28 Ocak 2010; 15:40:22 >

• böyle düzenli bir başlığın artık sahipsiz kalacak olması gerçekten iyi olmadı, keşke daha önceden sizinle görüşülseydi keyler hakkında
  • Nis 2010 türkçe yapılabiliyor mu 90 günlük deneme sürümünü indirdim ama ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

Şikayet kutumda tonla şikayet var ve %90 ı yasadışı paylaşımı engellemek adına yapılmış şiakeytler.Tamam 1. silinmeye birşey demedim olabilir.Ama gerisi gelince insanın zoruna gidiyor.Onu yapacak olsam bu başlığı neden açayım?Amaç onu engellemekti.Herneyse.Dediğim gibi.Artık mesajlarımın arkasını kollayamam sürekli.Paylaşım yapasımiyardım edesim gelmiyor artık.Soğudum bu olaydan sonra ve kararım bu yönde.Beni nerede bulacağınızı biliyorsunuz.İmzada açıkça belli ediyorum.Daha iyi şartlarda görüşmek dileği ile.
    Beni de kim şikayet ettiyse gıcıklık olsun diye etmiştir.Kimseye faydası yoktur ki böyle birşey ile uğraşıp zamanını gereksiz şeyler ile öldürmeye devam etmiştir,ben birini üslup veya paylaşımı yüzünden şikayet etmişimdir.O da beni etmiştir.Önemli değil.Bunca zamandır bunları da çok gördüm.
    Kalın sağlıcakla.

Bu arada ekleme yapayım.Bu sorunu öneri ve şikayetler bölümünde hallettik aslında.Silen arkadaş mesajları geri koydu çünkü yasadışı olmadığını ıspatladım.Sorun bunu ıspatlamak zorunda olmamam.Zorunda değilim çünkü böyle bir başlığım var ve üst başlık ve korsan kullanım ile çok mücadele ettim forumda.
    İyi forumlar.

Mr.Hayde böyle kişilere kafanı takma. Burada senin paylaşımlarından yararlanan binlerce kişi var. 5 -10 kendini bilmez parazitlik yaptı diye insanlara yardımdan vazgeçme. Ama bu senin kararın. Sana bize yaptığın büyük paylaşım ve yardımlardan dolayı kendi adıma teşekkür ederim. Bu arada parazitlik yapanlara da şunu söylüyorum. Burada paylaşılan herşey yasaldır. Firmaların yaptığı kampanyalardır. Boşuna parazitlik yapmayın.

• Mr. Hayde yani BrooklynZU arkadaşımızın çok yardımlarını gördük. siteye geri dönerse çok mutlu oluruz. kendisi başka bir forumda olduğunu yazmış hangi forumda olduğunu bilen yazabilir mi? yazmak yasaksa lütfen PM ile bildirebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: callottemre

Mr. Hayde yani BrooklynZU arkadaşımızın çok yardımlarını gördük. siteye geri dönerse çok mutlu oluruz. kendisi başka bir forumda olduğunu yazmış hangi forumda olduğunu bilen yazabilir mi? yazmak yasaksa lütfen PM ile bildirebilir misiniz?

http://doctus.org/
  • Bu başlık benim yerimlerime eklediğim ender forum sayfalarından biriydi. Yazık olmuş. Mr. Hyde'a katkılarından dolayı çok teşekkürler.

%100 yasal birşey yapıp yasal olmamakla suçlanmak da ilginç. O mesajları silen moderatörün uyarılması lazım bence. Mr. Hyde'ı yeni forumundan takip edeceğiz artık.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.