Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an benim bildiğim bir kampanyası bulunmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

brooklyn kis2009 için kampanya yokmu acil ihtiyacım var

BrooklynZU hocamında dediği gibi Kaspersky 'nin kampanyası bulunmuyor.

İnternet Security kullanmak istiyorsan Norton İnternet Security 'i önerebilirim 1. sayfada linkler mevcut...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oiven

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

brooklyn kis2009 için kampanya yokmu acil ihtiyacım var

BrooklynZU hocamında dediği gibi Kaspersky 'nin kampanyası bulunmuyor.

İnternet Security kullanmak istiyorsan Norton İnternet Security 'i önerebilirim 1. sayfada linkler mevcut...

tavsiyen için teşekkürler ben nis2009 kullandım gerçekten çok hafif ama kaspersky kadar güvenemiyorum.Bu arada kis2009 işini de illegal şekillerle hallettim
  • İlk sayfadaki ilk mesajda ücretsiz yazılımlar kısmında mevcut
  • Avira nın tüm sürümleri için 9 versiyonu sitesinden indirilebilir durumda.Özellikle Free sürüm kullananlar kesinlikle yeni sürüme geçsinler.Çünkü antispyware modülü entegre edildi yeni versiyonda.Böylece koruması daha iyi hale getirildi.Kampanyalar ile uğraşmak istemeyenler için iyi bir fırsat.
  • Teşekkürler, hemen geçiyorum... Üzerine mi kurmak lazım, yoksa uninstall edip sonra kurulum mu yapmak lazım?
  • yeni sürüm 9 u yükledim ama pc yi kastı biraz
  • @sofokles2000
    Sitesinde 2 seçenek var.İsterseniz küçük boyutlu olanı indirip kurabilirsiniz(bütün silip/kurma işlemini kendisi yapıyor.Size ayarları yapmak kalıyor.)İsterseniz direkt kurulum dosyasını indirip kurabilirsiniz fakat öncelikle eski sürümü kaldırmalısınız.

@borabd
    Ben açıkçası fark göremedim ama koruma modülleri eskiye göre çok daha iyi olduğu için belki size öyle gelmiş olabilir.Zamanla alışırsınız.Ram ve cpu kullanımı açısından fark göremedim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 17 Mart 2009; 22:18:12 >
  • Ok. Teşekkür ederim.
  • Kampanyadan aldığınız lisans anahtarlarını bu sürümde de kullanabiliyorsunuz.
  • Üstad, Avira 9. sürümde antispyware eklentisi de eski sürümde ki web guard da olduğu gibi pasif yapılabiliyor mu? Ben Avira Free yi pasif kullanıyorum da o yüzden öğrenmek istedim...
    Bu arada ''Kıdemli'' olmuşsunuz.Hayırlı olsun.Ama bizim gönlümüzde ''General'' siniz.
  • Antivirguard ı işaretlemezseniz zaten hiçbir modül aktif olarak çalışmayacağı için sıkıntı yaşamazsınız.
    Sağolsun yönetim bana bu rütbeyi layık görmüş.Bundan sonra da aynı şekilde forumdaki katkılarıma son hızla devam edeceğim.Sizlere faydalı olduğumu görmekten çok mutluyum.Hepinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 18 Mart 2009; 23:56:37 >
  • ooooooooo harika bilgilendirme ellerin dert görmesin hacı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Antivirguard ı işaretlemezseniz zaten hiçbir modül aktif olarak çalışmayacağı için sıkıntı yaşamazsınız.
    Sağolsun yönetim bana bu rütbeyi layık görmüş.Bundan sonra da aynı şekilde forumdaki katkılarıma son hızla devam edeceğim.Sizlere faydalı olduğumu görmekten çok mutluyum.Hepinize teşekkür ederim.

Asıl biz sana teşekkür ederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Antivirguard ı işaretlemezseniz zaten hiçbir modül aktif olarak çalışmayacağı için sıkıntı yaşamazsınız.

Biz teşekkür ederiz üstad...
  • Arkadaşım çok teşekkürler, burası gercekten cok işime yarıyor. Sağolasın
  • Rica ederim.Kolay gelsin.
  • Spyware Doctor için bir kampanya varmıdır, yoksa satınmı almamız gerekicek. İnternet security si için bir kampanya mevcut ama sadece spyware doctor olmasını istiyorum.
  • Vardı fakat bitti.Yeni kampanya olursa eklerim
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.