Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Default ayarlar konusunda en az ayar gerektiren Norton 2009 dur.Diğer ürünlerde kesinlike ince ayar yapılmalıdır.Hele ki kaspersky de varsayılan ayarlarda sezgisel taramalar kapalı geliyor.Onları açmazsanız önemli güvenlik açıkları oluşur.Bu konuya dikkat etmelisin.Doctus ta ayarlar vardı sanırım.Zaten resmi destek forumu kendisi.

KIS 2009 almama 2 ay var zaten en az. Laptop'u aldıktan sonra 2 ay süresince içinde gelen McAfee'yi kullanacağım.
    O zamana kadar sanırım dersime çalışmış olurum :)

Desktop'ta ise Avira Antivir, Online Armor ve A-Squared Free üçlüsüyle devam ederim. Ama belki farklı maceralara atılıp farklı programlar deneyebilirim belki. Bendeki desktopu çizboz tahtası olarak kullanıyorum zaten Sınavı geçenleri ve memnun olduklarımı laptop'a da kuruyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 5 Mart 2009; 1:46:57 >

• Bununla ilgili Avira açıklama yapmış. Spyware doctor sorunu yeni update ile çözmüş.

Security News
    Trojan.CDur: False alarm from Spyware Doctor (Update)
    Tue, 03 March 2009
    The anti-spyware software ‘Spyware Doctor’ from PCTools is incorrectly indentifying that there is a Trojan in Avira AntiVir

Tettnang, 3 March 2009 – The anti-spyware solution from PCTools is incorrectly indentifying that systems running Avira AntiVir are infected by a Trojan called CDur.

This is a false alarm! The Avira software is not infected with this Trojan. Avira developers are currently in contact with PCTools in order to eliminate this false positive.

Avira recommends that all users of Spyware Doctor deactivate the PCTools software until they can provide an updated version.

Update:

The false alarm appeared in the Spyware-Doctor-Version of Google Pack. There is an update now, which deactivates the false report. We recommend all users of Google Pack to update their database and to activate their Spyware Doctor afterwards.

False positive detection of Spyware Doctor in AECORE.DLLHello,

the current defnition files of Spyware Dorctor detecting our AECORE.DLL which is used in all AntiVir products. This is definitive an false positive detection. We're not using any Spy- or Adware in our products.

Currtently we don't know when this issue will be fixed. Untill it's beeing fixed by PC Tools, we recommend to uninstall Spyware Doctor to prevent any other damages on AntiVir.

Spyware Doctor email support: support@pctools.com

Edit: While getting in contact with support of PC Tools they recommeend to get in touch with them directly to find a solution asap!

Thank you!

Update: PC Tools released an update for their Spyware Doctor database 5.11890. An update of Spyware Doctor should solve this false positive.
    quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Merhaba BrooklynZU,
    Desktop bilgisayarıma Avira Antivir personal ile Spyware Doctor kurdum.
    Fakat spyware doctor Antivir'in bir dosyasını trojan olarak rapor etti.
    SDoctor trafından Trojan.CDur olarak nitelenen dosya: aecore.dll
    Bu dosyayı engelle dediğimde virus definitions'ın tarihi görünmüyor.
    İzin ver dediğinde son virüs güncellemesi görünüyor.
    Ben de izin ver dedim. Doğru yaptım değil mi?

Desktop bilgisayarımda şu anda şu üçlü var, yeterli mi acaba:
    Avira Antivir personal + Spyware Doctor + windows firewall

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 5 Mart 2009; 14:54:02 >

• @unpop
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    Ama hem bu olaydan hem de read olamadı hatası yüzünden SD'ye veda ettim.
    BrooklynZU'nun tavsiyesi üzerine A-Squared Free kullanıyorum. Günde bir kere on demand tarama yaptırıyorum.
  • Bunun 1 yıllık deneme sürümü bitmiş sanırım, sitede 15 gün diyor. Sanırım yanlız beta tester oldugunuz zaman sınrırsız kullanabiliyorsunuz.
    Peki bu firewall, antivirüs, spyware kullanan birinin antiloggera da ihtyacı olabilir mi ? Sitede oyle bir anlatmışlar ki, olmazsa olmaz gibilerden.

edit : şansa bak,http://tr.giveawayoftheday.com/zemana-antilogger/ sitesi bugunluk bu programın 1 yıllık lisansını veriyor.
    Bu arada beta deneme emaillerine de artık yanit gelmiyormus. Bu nedenle program icin 1 yıllık lisans isteyenlere an itibariyle son 14 saat kalmıs

quote:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zemana Anti-KeyLogger 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası

http://www.zemana.com/list/list.asp?ktgr_id=414

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 5 Mart 2009; 19:05:24 >

• Zaten 1yıllık lisansı beta tester olup faydalanın diye yazmıştım.Normalde ücretli bir yazılım.
    Olmazsa olmaz demeyelim ama çok faydası var.Firewall ve AV leri atlatan bazı önemli keylogger ları yakalamada üstüne yok diyebilirim.Bunu doctus üyeleri de paylaşmıştı forumda.Ayrıca HIPS özelliği var.Bu yüzden etkili bir yazılım olma özelliği kazanıyor.Ancak zamanla uyumsuzluk sorunları çıktığını okudum bazı programlar ile.Ben kurup bakıp kaldırdım.Uzun süreli test etmedim programı.
  • Neyse ben de bir deneyeyim bakalım. Dedigim gibihttp://tr.giveawayoftheday.com/ sitesi sadece bugune ozel bu program icin 1 senelik lisans veriyor. Son 14 saat kaldı. Ilgilenenler indirip, kursun. Ben bir deneyeyim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Bu arada Antivir'in ayarlarını yaptım.
    Cookie'ye yazmaya çalıştığı için mi yapıyor acaba..
    Ama dediğim gibi her zaman yapmıyor.
    Doctus deniz derya bir yermiş bu arada.

İnsanlar çok farklı kombinasyonlar kullanıyorlar. Mesela:

Anti-Virüs: Avira Antivir
    Firewall: Agnitum 2009
    Anti-Malware: AVG Antispyware
    HIPS: Agnitum 2009

ya da

Anti-Virüs: ComodoAntiVirus
    Firewall: Comodo Firewall
    Anti-Malware: Malwarebytes
    HIPS: Defense+&Zemana

gibi..

neden yalnızca KIS ile yetinmiyorlar?

Herkez her konuda iyi olucak diye bir koşul yok mesela komple internet güvenlik paketlerinde firewall zayıf olur birtek kaspersky is'de bu istisna antivirus olarak ise şuanda avira en iyisi kaspersky, bitdefender'da fena değil kombinasyon olarak avira premium yanına comodo firewall içinde hips'de mevcut ek olarakda henhangi iyi bir antispyware kullanılabilir

• Merhaba,

Yeni aldığım laptop'ta McAfee Internet Security 2009'un 60 günlük deneme sürümü var.
    KIS 2009 ile McAfee Internet Security 2009 arasındaki teknik farklar nelerdir acaba?
    Yani KIS 2009'da olup da McAfee Internet Security 2009'da olmayan neler var?
    Bir de McAfee Internet Security 2009'da olup da KIS 2009'da olmayan bir özellik yoktur heralde?
    Ona göre KIS 2009'a şimdi ya da 60 gün sonra geçeceğim.
  • Avira PS + a-squaret free kullanıyorum şimdi aviranın freewall ını kaldırıp outpost kurcam online oyun oynadığım için internet hızı benim için çok önelimli bu konuda sıkıntı yaşatırmı outpost acaba ? ayrıca Avıra PS in ev pc si için en uygun ayarlarını nasıl yapabilirim biraz karıştırdım ama tam emin değilim.
  • @sofokles2000
    McAfee yi incelemiyorum uzun süredir.Yani içinde ne var ne yok bilemiyorum.Takip etmiyorum.Sadece test sonuçlarına bakıyorum.Yükselme göremediğim için de denemiyorum.Ama Kaspersky de olmayıp McAfee de olan birşey olacağını zannetmiyorum.En fazla backup ve disk birleştirme gibi şeyler vardır ki onlar için zaten ayrı ve daha iyi programlar mevcut.

@theistman
    Online oyun çok oynamam ama Burnout ve FEAR 2 oynuyorum son zamanlarda online olarak.Şu ana kadar başıma birşey gelmedi.Yani yavaşlama göremedim.
    Avira için ayarların olduğu linki de önceki sayfada vermiş olmam gerek.
  • quote:

@sofokles2000
    McAfee yi incelemiyorum uzun süredir.Yani içinde ne var ne yok bilemiyorum.Takip etmiyorum.Sadece test sonuçlarına bakıyorum.Yükselme göremediğim için de denemiyorum.Ama Kaspersky de olmayıp McAfee de olan birşey olacağını zannetmiyorum.En fazla backup ve disk birleştirme gibi şeyler vardır ki onlar için zaten ayrı ve daha iyi programlar mevcut.

@theistman
    Online oyun çok oynamam ama Burnout ve FEAR 2 oynuyorum son zamanlarda online olarak.Şu ana kadar başıma birşey gelmedi.Yani yavaşlama göremedim.
    Avira için ayarların olduğu linki de önceki sayfada vermiş olmam gerek.

Merhaba,
    Karşılaştırma ne kadar objektif ama bir link buldum. Sanki baya bir eksik var gibi.
    http://www.kaspersky.com.tr/KIS_Other.html
    Karşılaştırmanın en kötü yanı: Kaspersky haricindeki diğer programların 2008 versiyonları var.
    Ürün karşılaştırması: Kaspersky Internet Security 2009, McAfee Internet Security 2008, Norton Internet Security 2008, Microsoft Windows Live OneCare, TrendMicro Internet Security 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 11 Mart 2009; 4:23:00 >

• Bunu her firma yapacaktır.Giderler 2 sene önce 1 tane testten başarılı sonuç almıştır.Diğer yazılımlar ile onu karşılaştırır veya diğer firmaların eski sürümü,kendinin yeni sürümünü karşılaştırır.Reklamdır tabiki bu başka birşey değil.Onun dışında McAfee zaten kasper i geride bırakabilecek kapasitede bir başarıya sahip değil.Mümkünse kaspersky kullanılmalı.
  • @BrooklynZU
    önceki sayfadaki linki incelemiştim ama orda personel edition var bendeki Avira PSS yani + menü çok varsa böyle bir inceleme sevinirim google da chipte dostus ta aradım fakat bulamadım
  • Firewall kullanmayacağınızı söylediniz.Firewall unun da çok ayarı yok.Detaylı bir firewall değil zaten.Basit yapıda bir firewall.İnceleme veya ayar için pek birşeyi yok.Zaten başarısız bir firewall u var.Avira Premium için olan ayarların hepsi Avira Security Suite için de geçerlidir.
  • bu a-squared free programıda çok kocaman mış be...

45 mb boyutu .sanki kis mübarek
  • Veritabanı yüzünden olsa gerek.
  • evet frewall kullanmıcam fakat inceleme free olan personel edition frewall haricindede fazladan menüsü var PSS ün, neyse kendim yaptım bişeyler ama olsa iyiydi, tşk ler ilgilendiğin için
  • Hayır Free değil.Premium için ayar veriyorum herkese.Verdiğim link te şu

http://doctus.org/avira-antivir-premium-8-nceleme-t35135.html

Belki bir önceki sürümün linkini vermiş olabilirim 1-2 yerde yanlışlıkla.Esas link bu.
  • oke dostum tamamdır aradığım bu :) bir önceki sayfada sanırım yanlışlıkla free olan aviranın incelemesini vermişsin tşk ler.

quote:

Hayır Free değil.Premium için ayar veriyorum herkese.Verdiğim link te şu

http://doctus.org/avira-antivir-premium-8-nceleme-t35135.html

Belki bir önceki sürümün linkini vermiş olabilirim 1-2 yerde yanlışlıkla.Esas link bu.

• brooklyn kis2009 için kampanya yokmu acil ihtiyacım var
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.