Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Brooklynzu

Asquared i indirirken yeni bir seçenek sunulmaya başlandı. Firewall u da sanıyorum free olarak sunuyor

Firewall u hakkında bilgin var mı

önerir misin?
  • A-Squared in firewall u yok.Sadece bildiğimiz Online Armor Free yi yanında veriyor.İsteyen indirebilir.Hafif,kullanımı kolay ve testlerde iyi derece elde eden firewall dur ama Comodo varken önermem(tabi comodo kullanımı zor diyenlere öneriyorum zaten sürekli)
    Online Armor ın ücretli ve ücretsiz sürümü arasındaki farklar

http://www.tallemu.com/comparisons.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 21 Mart 2009; 18:49:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

A-Squared in firewall u yok.Sadece bildiğimiz Online Armor Free yi yanında veriyor.İsteyen indirebilir.Hafif,kullanımı kolay ve testlerde iyi derece elde eden firewall dur ama Comodo varken önermem(tabi comodo kullanımı zor diyenlere öneriyorum zaten sürekli)
    Online Armor ın ücretli ve ücretsiz sürümü arasındaki farklar

http://www.tallemu.com/comparisons.html

• BrooklynZU

Merhaba bir sorum olacak,

ZoneAlarm'ın free versiyonumu yoksa Online Armor free versiyonumu hangisini tavsiye edersin ?

Tsk.ler
  • Zone Alarm da sadece temel firewall işlevleri var.Online armor ın içinde ise daha kapsamlı koruma var ve HIPS yönü kuvvetli.Online Armor öneririm açıkçası.Zaten testlerde ücretli zone alarm ın bile önünde.Tek eksiği kernel keylogger.Onu da zemana ile kapatabilirsiniz veya antivirüs yazılımları bu açığı kapatacaktır.
  • BrooklynZU
    bitdefender internet security 2009 1 yıllık yasal key kampanyası var.link:http://www.securitasdirect.es/antivirus_gratis.html bu kampanyayı diğerlerinin yanına eklermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 2 Nisan 2009; 17:16:25 >

• Eklenmiştir.Teşekkür ederim.
  • quote:

Eklenmiştir.Teşekkür ederim.

ne demek rica ederim.
  • Bitdefender kampanyası sona ermiştir.Kısa süre için dağıtım yapılmış ve tüm lisans dağıtımı sona ermiştir.

EDIT : Şu an tekrar aktif durumda kampanya.Kaçıranlar hemen lisans alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 3 Nisan 2009; 21:41:55 >
  • quote:

Bitdefender kampanyası sona ermiştir.Kısa süre için dağıtım yapılmış ve tüm lisans dağıtımı sona ermiştir.

EDIT : Şu an tekrar aktif durumda kampanya.Kaçıranlar hemen lisans alsınlar.

yetişemedik bitmiş galiba
  • Arasıra aktif olabiliyor.Tam emin olana kadar linki ilk sayfada tutacağım.
  • Trend Micro Internet Security 2009 kampanyası ilk mesaja eklenmiştir.
  • Bitdefender Internet Security 2009 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası

http://www.securitasdirect.es/antivirus_gratis.html
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ben bu siteden bişey anlamadım nerden indirip nerden lisanını alacağız belli değil
  • Yukarıda açıklamasını yaptım.kampanya ara ara aktif oluyor.Şu an aktif değil.
  • BrooklynZU

Bir sorum olacak,
    Ben Zemana antikeylogger ı yükledim. Ama verdiğin linkte hiçbirşey bulamadım. Süresine baktım 15 gün kaldı diyor. Ne yapmam lazım. Beta test formunuda doldurdum. E-posta adresime gelmedi . Ne yapabilirim.
  • Sayın Kullanıcı,

Öncelikle AntiLogger Beta Kullanıcısı Kayıt Formu'nu kullanarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

AntiLogger'ın geliştirme aşamalarından biri olan Beta test aşaması geçici bir süre için sonlandırılmıştır. Bu sebeple, başvurunuzu beta kullanıcısı başvuru listemize almakla beraber, bir sonraki beta test aşamasına kadar aktif edemediğimizi bildiririz.

Başvurunuz, bir sonraki beta aşamasında öncelikli olarak değerlendirilecek ve size bilgi verilecektir.

İlginiz için teşekkür ederiz,
    Saygılarımızla
    Zemana Bilişim Teknolojileri

Bende şimdi görüyorum ve ilk sayfadan gecikmeli de olsa kaldırıyorum.Bu gecikme için özür dilerim.
  • Lavasoft Ad-Aware Plus ücretsiz sürümünü indiremiyorum arkadaşlar, sizin bölgeniz için bedava değil gibi birşey diyor.
    Bir yöntemini bilen var mıdır?
  • Plus sürümü ücretlidir.
  • Sitesinde ücretsiz indirilebilir diyor, kampanya gibi birşey olmuş sanırsam.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.