Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları#

bu arada devre dışı bırak diince de aynı şey oluo

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 19 Ocak 2009; 0:50:49 >
  • Windows defender ı bilgisayardan kaldırıp denersen sevinirim.Onun olduğunu söylememiştin yada ben görmedim.
  • abi oldu bi şeklide ama ne şekilde oldugu konusunda hiç bi fikrim yok:)peki bana önercegn herhangi bişi var mı su an avira pc tools zemana acık.a squared ve spybot da tarama amaclı duruo.başka bişiye gerek var mıdır
  • Windows Defender ı kaldırmanı öneririm.Diğer programlar kalabilir.
  • eger kaldırmaktan kastın kapatmaksa kapattım da program ekle kaldırda yok.revo dan kaldırmayı denedm çıkmadı listede
  • Kapatma,yani komple bilgisayardan kaldır.Çünkü pek işe yarayan bir yazılım değil kendisi.Boşuna bilgisayarını meşgul etmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 19 Ocak 2009; 19:37:19 >
  • vistayı kaldır daha iyi olur :)
  • abi nasıl kaldırcagım hakkında bi fikrin var mı peki?denetim masasında yok ya kendileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericx

vistayı kaldır daha iyi olur :)

ya bayadır var aklımda da vista orjinal oldugu için kıyamadım kaldırmaya:)
  • @sivıl encınyır
    AntiVista desem.Yani kullanmamak için inat ettim ve şu güne kadar bilgisayarıma sokmadım o işletim sistemi müsfettesini.Yani vista hakkında çok bilgim olmadığından yardımcı olamıyorum ancak Your Uninstaller veya Revo Uninstaller gibi programlar işine yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 19 Ocak 2009; 21:59:33 >
  • ya revo ile denedim de cıkmıo listede.your unistaller ın da süresi doldu.yükliyemiom bi daha.ya bn laptopu alırken xp yüklü istedim de öle bi şeyin mümkün olmadıgını söledi vatandaki hala hayır duamı eksik etmedigim arkadaş:)
  • Belki xp driverları çıkmamıştır henüz ondan olabilir.Neyse.Önemli değil.Kalsın ozaman ama aktif olmasın.Kapalı kalsın.
  • tamam.cok saol yardımların için
  • Zemana Keylogger kampanyası devam etmiyor mu acaba ?
  • Evet halen devam ediyor.
  • Avast'ın herhangi bir kampanyası yokmu?
  • Zemana'yı 64bitte kullanamıyoruz dimi ?
  • @WizzY_WizarD
    Avast için kampanyaya gerek yok ki.Pro sürümünde tek fazlalık Script Blocker olması.Fİrefox gibi bir tarayıcı kullanıyorsan zaten pro sürüme gerek yok.Yani avast ın kampany yapması için sebep yok açıkçsı.

@visualize
    Sitesine baktım ve 64bit ile ilgili birşey göremedim.Doctus a baktım.Orda da bir bilgi yok malesef.Vista ve XP diye yazmışlar. 32 ve 64 bit diye ayırmamışlar.
  • Ben denedim, calıstıramadım 64bit Vista'da.
    Beta falan yeni bir sürüm vardır belki diyerek buraya mesaj attım.
  • Yeni versiyonları takip etmeye çalışacağım.Eklendiğinde bildiririm buradan veya özelden
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.