Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karantinaya aldığınız şeylerin sistem dosyası olup olmadığını anlamak için windows klasörü ile bağlantısının olup olmadığına bakabilirsiniz.
  • brooklyn abi su spy-bot un açılışta çalışmaması için ne yapmak gerek peki?bn sadece tarama amaclı kullanmayı düşünüyodum.başlangıc programlarını yönet ten kaldıramadım spy botu.böle ''kaldır'' ve ''devre dışı bırak'' dügmelerine bastıgımda

'''Microsaft Windows Yazılım Gezgini bir hata döndürdü:0*80070005.
    Erişim engellendi.'''

diyor.ne yapmam lazım?
  • Ayarların içinden TEATIMER özelliğini kapatırsan aktif çalışmaz.
  • abi bulabilsem kesin kapatcam da ayarlarda bulamadım bi türlü teatimer ı

• Resimde görüldüğü gibi 2. seçeneğin yanındaki işareti kaldırman gerekiyor.
  • brooklynzu abi kusura bakma soru olayını abarttıgımın farkındayım ama o secenege tıkladıktan sora kaydetmek için ne yapmak gerekio.tıklıyorum sora programı acıp kapatınca yine aynı şey oluo
  • Şimdi kendim denedim.Teatimer ı kapadığımda tekrar aktif olmuyor.Eğer sende tekrar aktif oluyorsa programı kaldır ve kurulum yaparken teatimer ı devre dışı bırak.Muhtemelen aktif olmayacaktır.
  • ilk sayfadaki 6 aylık avirayı kurdum. bi de bunun yanında pc de spybot s&d var. bu ikisi yeterli midir acaba ne dersiniz ?
  • Evet ikisi iyi bir ikili olacaktır.Firewall kullanmıyorsanız kullanmanızı öneririm.
  • peki onun için ne önerirsiniz ?
  • Comodo öneririm ücretsiz olarak.
  • bu ne hızhemen deniyorum.
    çok teşekkür ederim çok işime yaradı bu konu
  • brooklynzu abi ya dedigin gibi o kutucuga tıkladıktan sora herhangi bi tuşa basıoz mu save için falan.hani ben tıklıom o kutuya.ondan sora kapatıom programı.sora da başlangıç programlarından bilgisayarı actıgımda otomatik olarak açılmamasını istiom da yemio bi türlü
  • Hayır herhangibir kaydetme tuşuna basmıyorum.Teatimer ın yanındaki işareti kaldırıyorum okadar.Sonrasında başlamıyor tekrardan.
    Bu şekilde yapıldığında arkaplanda herhangibir exe çalışmıyor Spybot ile ilgili.
  • brooklynzu abi valla dedgin gibi yaptım da kalkmadı bi türlü:)ben de bıraktım öle.ya su an avira-pc tools firewall-zemana anti keylogger-ve spybot aktif olarak çalışıo.arada a squared ile de tarama yapıom.threatfire ı kaldırdım.öenrcegin herhangi bişi var mı ''su programı kaldır'' ya da ''su programı da kur'' gibi.bi de tekrar özür diliyorum cok fazla yardım isteyip vaktini aldıgım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 18 Ocak 2009; 22:36:06 >
  • Başka bir problem var.Forumlara bakıyorum ancak her yerde benim önerdiğim çözüm var.Kapatmanın başka yolunu bulamadım henüz.
    Program sayısı zaten fazla ve yeterli olduğundan başka öneriye gerek görmüyorum

Buradaki başlıkta sorununu belirtirsen yardımcı olacaklardır.
    http://doctus.org/spybot-s-d-le-lgili-t15644p21.html

Sorulardan sıkılacak olsam başlığı açmazdım arkadaşım.Rahat olabilirsin.Yanıtlamak için buradayım.Tabi her soruna çözüm bulmam mümkün değil ancak elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 18 Ocak 2009; 22:46:21 >
  • abi sayfaya resim nası yüklenio ben ss aldım da daa ii anlatırım belki derdimi
  • Hızlı cevapla değil de cevapla butonunu kullanırsan alt kısımda resim yüklemek için seçenek var.Ordan yükleyebilirsin.
  • abi bilgisayardan pek anlamayan bi türk genci olarak dedigini yaptım.resimi de taşıdım.ama bi türlü nereye basıp mesajı göndercgmi bulamadım.resm tüm sayfayı kapladı
  • Şu şekilde.

Eğer resimler büyük görünürse DEĞİŞTİR butonuna basıp [simage][/simage] kodlarını silip [simage][/simage] içine koyarsan küçük görünür.Basıldığında ise büyür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 19 Ocak 2009; 0:08:32 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.