Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım Avast ın yanına kurmuşsundur.Çünkü Avira Free ne kadar iyi olursa olsun spyware koruması yok ücretsiz olanda.Yani Avast yine aktif kalsın.Avira Free de destekçisi olsun.Bu şekilde daha iyi olur.Yazından "avast ı silip avira free kurdum" anlamı çıktığı için uyarmak istedim.
    Aktif olarak Avira kullanmak istersen 6 aylık Premium kampanyasından faydalanmanı öneririm.
  • Avira için lisans anahtarı tanıtımı yapamayan arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 10 Ocak 2009; 17:10:08 >

• Üstad BrooklynZU,doğru anlamışsınız.Ben Avast'ı silip Avira'yı kuracaktım.İkisi çakışır diye düşünmüştüm.Spyware olarak ta Spy Emergency 2006 (Serialli) ve Sybot S&D kurulu.Ya da Spyware Terminator mu kurayım?Avira'nın da 6 aylık kampanyasından faydalanayım.Bir de az önce PC Tools Firewall kurdum.aşağıdaki uyarıları veriyor.İzin ver e tıklıyorum ama doğru mu yapıyorum bilemiyorum.Nedir bunlar?
    Bu aralar çok soru sordum,kusura bakmayın.Bilgisayarı düzene sokup Acronis ile yedek alacağım.Onun için bu kadar uğraşıyorum.Teşekkürler.Sevgiler...

Ayrıca C sürücüsünde WINDOWS altında bulunan ''msagent'' dosyası ne işe yarar?

• @NitemX
    http://www.deli-prof.net/dp_nostalji/v2/msagent1.html MSAGENT

Şimdi şöyle.Avira Malware taramada her ne kadar iyi olsa da spy için ayrı program kullanmakta fayda var.Benim önerim Spybot un tek başına kalması.Yani spy emergency,spyware terminator gibi şeylere pek gerek olduğunu düşünmüyorum.Zaten aktif olarak Avira(veya avast kullanıyorsan avast) yeterli olacaktır.Ama avast kullanmaya devam edeceksen Avira Free ile çakışma yapmaz.Avira yı kurarken ANTIVIR GUARD ın yanındaki işareti kaldırırsan pasif olarak kurulur.Sadece tarama amaçlı antispy bulundurman yararına olur.Ben bu iş için 2 ürün öneririm. Biri A-Squared diğeri ise Spybot.Yani ikisini de kurmanda sakınca yok.
    Avira kullanacaksan da 6 aylık kampanyasından faydalanırsın.Güzel bir koruma sağlarsın
    Yani sonuçta elinde oalcak olan kombinasyon
    Avira Premium + Spybot/A-Squared + PcTools Firewall

Fazlası abartı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 10 Ocak 2009; 17:21:26 >

• Avira Lisansı Alamayanlar

• quote:

Orjinalden alıntı: .iLK.

Usb Disk Security adında 1 mb lık bir yazılım buldum.Adından da anlaşılacağı gibi Flash bellek yoluyla bulaşan virüslere 1 e 1.
    Canavar gibi maşallah. Üstelik aktif korumada sağlıyor. Ancak programın deneme sürümünde bulduklarını silemiyoruz. Bu nedenle yasal olmayan yöntemlere başvurdum. Kullandım ve gerçekten memnun kaldım.
    İsterseniz siz bakın bulabilirseniz Trial Versiyonunu

Ben Demo sürümünü Paylaşayım.

Yapımcı: Zbshareware Lab
    http://www.zbshareware.com/setup.exe

• şu outpost ne zaman kampanya yapacak yahu?

bu arada comododışında önerdiğiniz güzel bir firewall var mı?
  • Outpost un kampanyası bedava olmaz yani firewall kısmında çok zor.Ama antivirüs kısmında yapmıştı bi ara da antivirüs ü iyi değil.
    Tek kampanyası 2009 sürümü satın alırsanız ömür boyu kullanım hakkınız var.
    Comodo dışında PcTools veya Online Armor önerebilirim.
  • hocam bunlar beş para etmez size avira antivir antivirüs tavisye ederim çok güzel beleş ve süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

181 günlük.Yani 6 aylık.Orda 1 year yazmasına aldanmayın.Parantez içinde gerçek kullanım zamanı yazıyor.Olsa haberimiz olurdu zaten.

http://dlpe.antivir.com/down/windows/antivir_workstation_winu_en_hp.exe

hacı almanca yüklemişim dilini nası deiştircem

• İşte onu silip verdiğim linktekini çekip yeniden kurman lazım.
  • Avira Antivir Premium Security Suite kullanıyorum.

ayrıca spybot programını kurdum.

fakat spybotu kurduktan sonra restart yaptım ve sonra Avira'nın firewall özelliği birden kayboldu.windowstan firewall uyarısı geldi.firewallunuz yok diye.

aviranın içinde firewall kısmını aradım deaktive oldu diye fakat o kısmı bulamadım.

şimdi avirayı tekrar mı kurmam gerekiyor yoksa programın içinde bir ayar mı değişti anlamadım.

ne yapmam gerekir ?
  • cok güzel paylasım tesekkurer
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@NitemX
    http://www.deli-prof.net/dp_nostalji/v2/msagent1.html MSAGENT

Şimdi şöyle.Avira Malware taramada her ne kadar iyi olsa da spy için ayrı program kullanmakta fayda var.Benim önerim Spybot un tek başına kalması.Yani spy emergency,spyware terminator gibi şeylere pek gerek olduğunu düşünmüyorum.Zaten aktif olarak Avira(veya avast kullanıyorsan avast) yeterli olacaktır.Ama avast kullanmaya devam edeceksen Avira Free ile çakışma yapmaz.Avira yı kurarken ANTIVIR GUARD ın yanındaki işareti kaldırırsan pasif olarak kurulur.Sadece tarama amaçlı antispy bulundurman yararına olur.Ben bu iş için 2 ürün öneririm. Biri A-Squared diğeri ise Spybot.Yani ikisini de kurmanda sakınca yok.
    Avira kullanacaksan da 6 aylık kampanyasından faydalanırsın.Güzel bir koruma sağlarsın
    Yani sonuçta elinde oalcak olan kombinasyon
    Avira Premium + Spybot/A-Squared + PcTools Firewall

Fazlası abartı olur.

@BrooklynZU, teşekkürler.Çok makbule geçti..

• @mericx
    Kullanmadım security suite i ama şu işine yarayabilir(Kullanmadığım için bu şekilde olmayabilir de)
    Denetim masası>Program ekle/kaldır>Avira>Değiştir>İleri>Firewall özelliğini işaretle>ileri

@fanatik123 & @NitemX
    Rica ederim
  • hacı cok sagol gerci acaip yavaş çekiyorda nese beklicez mecbır,sagolasın,kolay gelsin
  • brooklynzu abi

ya su a squared ve avira nın buldugu şeyleri silcez mi yoksa karantinaya mı alcaz ve arasında ne fark var?bi de mesela a squared ile karantinaya aldıgımız zararlılar a squared i bilgisayarımızdan kaldırdıgımız zaman ne oluo:)

bi de pc tools la birlikte threat fire die bi program da indi.o programın spyware and virus protections kısmını kapattm.su an avira pc tools a squared ve spybot var sistemimde.su threat fire ı toptan kaldrym mi ya da kalsın mı.kalsın dersen de protection kısmını aciyim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 17 Ocak 2009; 16:13:15 >
  • @BrooklynZU, bir sorum var.Avast Free de masa üstünde Avast simgesini çift tıklatınca Avast açılıyor ve ''Lütfen bekleyin,sistem belleği ve başlangıç dosyaları test ediliyor.'' yazısı çıkıyor.(Başlagıç dosyalarını taramayı kapatınca da sonuç aynı.) Bir 10-15 sn sonra Avast ın ana ekranının açılması lazım,sanki hiç açmamışım gibi masa üstü nde hiç bir şey yok...
    İkinci kez çift tıkladığımda açılıyor.Başka av ler denedim.Panda,PC Tools,McAfee gibi.Onlarda bir sorun yok.Bu yalnızca Avast ta oluyor? Bir haftadır bilgisyara format atmayı düşünüyordum.Dün attım.Avast ı gene kurdum.Sonuç yine aynı.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • @NitemX
    Açıkçası Avast ı hiç uzun süreli kullanmadım ve çok detaylı inceleme fırsatım olmadı.Zaten Outpost ile kullandığımda 1-2 kez mavi ekran verince uzun süreli kullanma düşüncem de suya düşmüş oldu.DOCTUS forumlarında sorununuz çözülebilir.Avast kullanan ve ayarlarını iyi bilen üyeler var.

@sivıl encınyır
    Bulduğu şeyler sistem dosyaları değilse ve temiz olduğundan emin değilseniz silin.Threatfire açık kalacaksa pctools u kapat.Eğer threatfire kapatacaksan pctools u aç.Threatfire sistemde değiştirilmeye çalışılan her dosyayı size bildirir.Ben pctools un firewall u ve threatfire hariç diğer ürünlerini pek sevmiyorum.Antispyware i zaten çok ağır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 17 Ocak 2009; 16:17:54 >
  • @sivıl encınyır
    Bulduğu şeyler sistem dosyaları değilse ve temiz olduğundan emin değilseniz silin.Threatfire açık kalacaksa pctools u kapat.Eğer threatfire kapatacaksan pctools u aç.Threatfire sistemde değiştirilmeye çalışılan her dosyayı size bildirir.Ben pctools un firewall u ve threatfire hariç diğer ürünlerini pek sevmiyorum.Antispyware i zaten çok ağır.

brooklynzu abi şu ikiside acık ve bilgisayarımda herhangi bi kasılma yok.peki ikisininn de acık olmasında bi sakınca var mı?bi de karantinaya aldıgım şeylerin sistem dosyası olup olmadıgını nasıl anlayabilirm
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.