Bildirim
Güvenlik kamerası DVR cihazindan bilgisayara görüntü aktarımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DVRda ethernet girişi varsa ordan modeme kablo bağladın mı?Bağlı ise dvr ayarlarından ip ata örn 192.168.1.50 yap , ayarlarını iyice göz gezdir , network falan bulursun bi yerde ip atadıkdan sonra pcden o ipyi tarayıcının üstüne yaz , ordan cihazın arayüzünü görebilirsen olmuş demektir.Kullanıcı adı pw sorabilir admin admin dene yada klavuzuna bak araştır.Uzakdaki modeminizle bağlantı yapmanız içinde port açmanız gerekir ve sabit ipniz varsa yaparsınız diğer türlü programlarla halledilir sürekli sabit ip alan programlar var. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: qdry
DVRda ethernet girişi varsa ordan modeme kablo bağladın mı?Bağlı ise dvr ayarlarından ip ata örn 192.168.1.50 yap , ayarlarını iyice göz gezdir , network falan bulursun bi yerde ip atadıkdan sonra pcden o ipyi tarayıcının üstüne yaz , ordan cihazın arayüzünü görebilirsen olmuş demektir.Kullanıcı adı pw sorabilir admin admin dene yada klavuzuna bak araştır.Uzakdaki modeminizle bağlantı yapmanız içinde port açmanız gerekir ve sabit ipniz varsa yaparsınız diğer türlü programlarla halledilir sürekli sabit ip alan programlar var.
Dvrdan çıkışı moden ethernet girişini modeme bağladım.Aralarında bir ethernet bağı oluştu,fakat bu aşamadan sonra dvr ayarlarından nasıl ip atayacağım.Ben sadece görüntü bilgisayara gelsin istiyorum.Uzaktan falan izlemeyeceğim._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler