Şimdi Ara

Guvenlik isindeki akil almaz mantik hatasi :\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi bu ozel guvenlikciler var bunlarin bazilari kamu kuruluslarin da calisiyor bu adamlar ozel degil ki devlette calisiyorlar mantik hatasi var duzeltilmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 24 Ocak 2015; 1:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emri verdim düzeltecekler
  • okudum imana geldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanır mısınız hep bunu düşünüyordum gerçekten ya
  • Hocam başbakan danışmanı olmalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Treth
    sen ne diyirsun hocam bu ise@Treth

• Rütbelerini mi kıskandın la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha deşseydin keşke Devlet güvenliği kendisi alırsa memur maaşı verecek.Ancak özel şirketlere bırakıyor bu işi.Kendi Kamu dairesinde özel şirketler ihaleyle güvenlik işlerini alıyorlar ve asgari ücrete veya biraz daha yüksek ücrete güvelikçi tedarik ediyorlar.Yani devlet kar ediyor bu durumdan.
  • Tam açıklayacaktım yukarıda ki arkadaş açıklamış zaten

Dipnot : alarm takip merkezinde çalışıyorum bi nevi özel güvenlik. zaten kimliğimizde var
  • Eskiden mantık hatası konuları bile mantıklı olurdu, forumcak oturur tartışırdık

• quote:

Orijinalden alıntı: varevolverine

Eskiden mantık hatası konuları bile mantıklı olurdu, forumcak oturur tartışırdık

Tamam.sen.soyle o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: varevolverine

Eskiden mantık hatası konuları bile mantıklı olurdu, forumcak oturur tartışırdık

konuş bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

@Treth

5188 nolu özel güvenlik kanunu çıkmadan önce bir özel güvenlik kanunu daha vardı. O kanuna göre bazı devlet memuru güvenlik görevlileri alındı. Mesela Topkapı sarayında 2700 lira maaşlı devlet memuru özel güvenlik görevlileri görebilirsiniz.

Normalde onların bağlı olduğu kanun artık yok. Hali ile devlet memuru yasasına tabi oldular ve çok ballılar.

Diğer güvenlikler için ise 5188 hazırlanırken bu yasaya dahil olanlara asgrai ücretin 2 katından daha az maaş verilemez maddesi yerleştirildi. Dvlet memuru olanlarla aynı haklara sahip olsunlar diye. Ama sonra taşeron firmalar taş koydular bu kanunun önüne ve Türkiyenin en dandik mesleklerinden bir olarak kaldı.

Maaş seviyesi ve personel kalitesi aynı doğrultuda hareket eder. Maaş ve haklar asgari ücret seviyesinde olunca çalışan personellerin kaliteside asgari seviyede kaldı ve özel güvenlikçilerin adları kötüye çıktı

Benim ekibimde bomba imha , suçlu psikolojisi , iletişim , kriz yönetimi gibi belgelere sahip özel güvenlik kimliği alıp ben güvenlikçiyim diye geçinmeyen personeller de var buna rağmen hiç değer görmüyorlar.

Allah kimseyi taşeronun eline düşürmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: potur

@Treth

5188 nolu özel güvenlik kanunu çıkmadan önce bir özel güvenlik kanunu daha vardı. O kanuna göre bazı devlet memuru güvenlik görevlileri alındı. Mesela Topkapı sarayında 2700 lira maaşlı devlet memuru özel güvenlik görevlileri görebilirsiniz.

Normalde onların bağlı olduğu kanun artık yok. Hali ile devlet memuru yasasına tabi oldular ve çok ballılar.

Diğer güvenlikler için ise 5188 hazırlanırken bu yasaya dahil olanlara asgrai ücretin 2 katından daha az maaş verilemez maddesi yerleştirildi. Dvlet memuru olanlarla aynı haklara sahip olsunlar diye. Ama sonra taşeron firmalar taş koydular bu kanunun önüne ve Türkiyenin en dandik mesleklerinden bir olarak kaldı.

Maaş seviyesi ve personel kalitesi aynı doğrultuda hareket eder. Maaş ve haklar asgari ücret seviyesinde olunca çalışan personellerin kaliteside asgari seviyede kaldı ve özel güvenlikçilerin adları kötüye çıktı

Benim ekibimde bomba imha , suçlu psikolojisi , iletişim , kriz yönetimi gibi belgelere sahip özel güvenlik kimliği alıp ben güvenlikçiyim diye geçinmeyen personeller de var buna rağmen hiç değer görmüyorlar.

Allah kimseyi taşeronun eline düşürmesin.

Aynen isin karizmasi yok hic ama hakli dur bu cevremde hep.bos adamlar var bu isi yapan

• tamam trollük yap eyvallahta neden kalitesiz yapıyosun be arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.