Şimdi Ara

Güvenli e-Ticaret (sahibinden.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden.com tarafından geliştirilen güvenli e-ticaret sistemi:

----------------------------------------------------------------------------------
    Alıcı da satıcı da Sahibinden.com'da tam güvende. Güvenli e-Ticaret sayesinde ne ödeme olmadan ürün teslim edilecek, ne de ürün onaylanmadan ödeme yapılacak.

Sahibinden.com, geliştirdiği yöntem ile alıcıyla satıcı arasındaki parasal ilişkiyi garantiye alıyor. Bu yöntemin adı Güvenli e-Ticaret.

Satıcı ile alıcı arasındaki alışverişin maksimum güvenlik ortamında yapılmasını sağlayan Güvenli e-Ticaret sayesinde ödemeler ve teslimatlarda çıkabilecek sorunlar kolayca giderilecek.

İşte Sahibinden.com üzerinden yapacağınız Güvenli e-Ticaret süreci:

Alıcı, Sahibinden.com üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirirken ödemesini kredi kartı, havale ya da EFT yoluyla gerçekleştirebilir.
    Para Sahibinden.com'a ulaşır.
    Sahibinden.com ücretin kendisine teslim edildiğini satıcıya bildirdikten sonra, satıcı ürününü alıcıya ulaştırılmak üzere kargoya verir.
    Kargo fiş numarası ya da referans numarası satıcı tarafından Sahibinden.com üzerinden Güvenli e-Ticaret sistemine girilir.
    Alıcı, ürünün kendisine ulaşmasının ardından 2 gün içinde ürünü onaylar.
    Ücret Sahibinden.com tarafından satıcının hesabına aktarılır.

--------------------------------------------------------------------------------

Daha fazla bilgihttp://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/HelpDesk.ItemDetail?ItemId=367

ALICI ONAYLAMAZSA NE OLACAK?
    %9 ek ücrete değer mi?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• zuahhahah. Hakkatten yaaa. ALıcı onaylamazsa noolacak ki. Muhahaha. Hakkatten nede güvenli haaa.
  • home_sweet_chaos +1
  • Sanıyorum o zaman da sisteme girilen kargo bilgileri felan sahibinden.com atarfından inceleniyor. soruşturuluyor ve alıcının alıp almadığı tesbit ediliyor. Sistem gerçekten iki atarafın da mağduriyetini en aza indirmek için kullanılan, Avrupa'da da çok yaygın bir sistem. Tek kötü yanı ise alım-satım süresi uzuyor yani paranın satıcının eline geçme süresi uzuyor.
    Birçok dvd aldım.
    tavsiye ederim bu siteyi..
  • sahiplerinden biri arkadaşım çok akıllı iyi insanlar.
  • Hiç güvenli değildir. GeT ile sattığınızı çok geç öderler ya da hiç ödemezler ve ödemeyeceklerini bildirirler.
  • biz parayı nasıl onaylıyoruz..?
    bankaya giderkmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret Sitesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alıcı önce parayı sitenin havuzuna aktarıyo. sonra paranın aktarıldığını gören satıcı ürünü kargoluyo. ürünü alan alıcı bakıyo ürüne istediği gibiyse 3 gün içinde onayını veriyo. para satıcıya aktarılıyo 3 gün içinde vermezse otomatikman onay veriliyo ve para satıcıya aktarılıyo. üründen memnun kalmazsa onay vermiyo iptal diyo fakat parasını ürünü satıcıya geri gönderdiğinde alabiliyo. satıcı ürünü geri aldım diye onay veriyo. para tekrar alıcıya(hesabına) geri aktarılıyo. %7 lik bi kesinti yapılıyo bence kesinlikle değer
  • Bahsetiğin sitemde eticaret sitesi tamamen kendini düşünüyor birazda alıcıyı mantık tamamen satıcının dürüst olmadığı yönünde işliyor aslında sadece site kendini garantiye alıyor ve kazanacağı parayı

Bana göre en güvenli siteler kapıdan ödeme opsiyonu sunan siteler herkes rahat alıcıda satıcıda PTT bu işe girince maliyetlerde çok azaldı mantıklı oldu

Geçen Yıl Yapılan Oylamalarda En güvenli Görülen siteler verilmişti tabi bu ne kadar doğru bilemem bazılarının arkasında medya desteği var şişirilmiş olabilir.Ben genede yazayım

1-http://www.hepsiburada.com
    Hepinizin bildiği gibi doğan gurubunun sitesi arkasında güçlü medeya desteği var bu sayede Türkiyenin en çok ürün satan emağazası

2-http://www.vimjo.com
    Daha önceden tek ürün satan bir çok sitesi vardı iyi satışlar yaptı ve büyüdü sonunda yatırımı yaparak bu siteyi kurdu başarılı bir firma reklama çok harcıyor

3-http://www.eczadukkani.com
    Eczadukkani belli ürünlerde uzmanlaşmış bana kalırsada soğru yapmış herşeyi satmaktansa sadece belli grubu satarak hem iyi fiyat hem kaliteli hizmet sunuyor
    adındanda anlaşılacağı gibi bitkisel sağlık ürünleri satıyor.Özellikle Müşteri Desteği Çok İyi

4-http://www.webdenal.com

Farklı ve akıllı politika izleyen ve başarı bir eticaret sitesi.Spot sistemini internette taşıyarak bir çok üründe iyi fiyat yakaladı spot olmasının dezavantajı garanti süreleri
    ama bir çok ürüne veriyor Müşteri desteği oldukça iyidir

• internet alışveriş yaparken ilk akla gelen site güvenilir mi konusu ben alışveriş yaparken güvenilir sitelerden alışveriş yapmaya özen gösteren birisiyim sürekli aldığım siteler vardır onlardan almaya özen gösteririm hepsiburada.com ereyon.com 724 tikla.com sahibinden.com Activashop alisverisium.com akildakal.com alalimbakalim.com alisveris.com ne zaman ürün alacaksam tercih oldular herhangi bir sorunda yaşamadım sürekli alışveriş yaptığınız sitelerden almak bence daha mantıklı güvenilir site mi die düşünceniz ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunrises -- 23 Temmuz 2011; 1:49:52 >
  • hort
  • Geçen gün çok yeni bir site buldum ufak bir sipariş te verdim cok hızlı bir şekilde ürünüm geldi herkese tavsiye ederim. En çok hoşuma giden şey ise üye oldugum gün beni müsteri temsilcim oldugunu söyleyen bir çalışanın araması oldu bu alışveriş için de güven sağladı

bence girin ve deneyin pazarengo.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.