Şimdi Ara

Güvenilir Değildir; hasan79

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki bu arkadaş ile 9 tl mobil rp karşılığı 2 adet kod takasinda anlaşmıştık.(arc.hecarim ve champ.thres) rp yi yüklediğim ve 1gün geçmesine rağmen kodları vermedi.bahanesi ise " rpler bugda kaldı"
    .. 9tl beni öldurmez lakin neden böyle birşey e tenezzül ettiğini anlayamadım.sanarim haram para yemek bazılarının hoşuna gidiyor.neyse artık kimse sözüne güvenmesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9tlye arcade heca ve cs thresh mi dostum ben sadece threshi 20tlden arıyorum

not: Cs thresh alınır pm
  • hasan79 gibi nicklere nasıl güveniyorsunuz onu anlamıyorum.
  • Ne yapalım giden para olsun ama o çocuğun sözüne güvenmeyin haberiniz olsun

• 9 lira mı Çok ucuza verecekmişsin la bir de dolandırmış adam. Cs Thresh alınır.
  • Bekleniyor.
  • link atın şu konulara bloklayalım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lol tr bunun gibilerle dolu zaten cok buyuk hata haptım biliyorum... neyse saglık olsun artık mutlu olmustur 9 tl lik rp ile cocuk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

link atın şu konulara bloklayalım .

ne demek istedigini anlayamadım hocam?
  • Bu adamın 2. vakası bu. Biraz araştırın da öyle yapın alışverişinizi.
  • sende hata cs thresh 9 lıra demış bıde tam kek arıyormuş o afedersın enayısınıde bulmuş riot bence artık promosyon kod dagıtmasın yerıne ıp takvıyesı falan versın bu tur olaylarda ortadan kalkar
  • O günde arkadaş tr serveri için 25 Tl ye cs riven bulmuştu sonu vahim galiba
  • Ahaha, la bu arkadaş birisinden kazıklanmıştı. Sonra bu birisini kazıkladı. Şimdi bu ikinci vakası sanırım. Helal la hasan inşallah biyerine kaçar o paralar.
  • Bedava dağıtılan kodlara niye para veriyorsunuz ki :) Sizde bir garipsiniz..
  • Para vermeyi geçin,böyle takasları güven sağladığınız taktirde yapın.
  • Ne derseniz haklısınız:) hayatta knmam böyle şeyler lakin lol oynamaya başladığımdan beri ne yaptığımi kendimde bilmiyorum. Oyuna aşırı başladım ne yazıkki.:(((

• Bahsi geçen şahsı tanımıyorum , bu tip olayların mağduriyet oranının yüksek olduğunu bilmeniz gerekir.

Mümkünse referans isteyin.
  • Turk serverinda oynamiyorum ama oyubda Hasan79 u gorsem dodge atarim. Sen alisveris yapmissin be dostum.

• Bilişim suçlarına git diyen qeqeler gelmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

Bilişim suçlarına git diyen qeqeler gelmemiş

+1 hiçbir işe yaramıyor bilişim suçları.2 defa falan gittim ses seda yok neyseki önemli birşey değildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.