Şimdi Ara

güvenilir bilgisayar temizliği yapacak termal macunu sürecek beşiktaş civarı tamirci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp dv6 1144 et laptop var. Bir güzel temizleyecek, termal macununu yenileyecek beşiktaş civarı tamirci arıyorum. Önerebileceğiniz yer dükkan var mı? kadıköye yazıcıoğlu tarafına mı gideyim. Bütçe max 60 tl

• kıyıkboyu kullanıcısına yanıt
    Hocam 60 tl falan tutmaz max 20 lira alır adam fazlasını vermeyin azıcık anlıyosanız sizde yaparsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji.Doktoru kullanıcısına yanıt
    Aksaray'ı bilemem ama İstanbul'da 20 TL ye bilgisayarı sökecek tozunu alacak termal macun sürecek adam yalnızca bilgisayarın sahibinin kendisi olabilir .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    haklısınızn geneli 80-100 tl istiyor. var mı sizn tanıdık
    hocam anlıyoruz az çokta açması vs 2 3 saat alır ayrıca onun için termal macun alıcam iyisi 15-20 tl. adamda varsa sürüverir.
    Tanıdığım yok kardeşim , kendi işimi kendim yapıyorum .
    kırmadan dökmeden çalmadan ! değiştirmeden ! yapacak güvendiğim tamirci yok .
    2-3 saat sürmez ,en fazla 1 saat .
    Hocam bi macun alıyodun 10kere dıkıyosun 15 tl macun 30 alsın 30dan fazla vermekte enayilik bide parçaların çalınmayacağı ne malum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Mesajın başlığı o yüzden guvenilir ya!

Güvenilir yazdım işte.

• Youtubeden laptop termal macun değişimi vidyosu izleyin bir tornavida bir peçete ile siz de yaparsiniz
    En kotu ihtimal her seyin adim adim fotosunu cekersiniz hanselle gratel hesabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kromatit -- 15 Ağustos 2015; 23:12:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.