Şimdi Ara

Güvenal Gaz'ı nasıl bilirsiniz? ve tüp konusunda birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abiler arkadaşlar arabama gazı daha önceden bp den alıyordum 2.78 TL ye ama geçenlerde güvenal gazda 2.58 TL ye gördüm ve aldım. Şimdi kafamdaki soru acaba çok mu yakar araba bu gazı kullanırken? Hani diğer arabalarda mazot inceyse felan çok yakar muhabbeti var ya babamın arabası mazotlu olduğundan tüp hakkında bilgim yok yeni aldık arabayı birde arabayı sabah okula giderken kullanıyorum bi 15-20 km sonrada akşam dönüşte yani motor hep soğuk oluyor acaba tüp de değilde benzinde çalıştırsam sonra 1-2 km sonrada tüp e geçsem yakıt düşer mi? Taktik var mı kısacası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• petrol mühendisiyim.mazotun ince kalın olması durumu cahil cühelanın uydurmasıdır.yok öyle birşey.güvenal gazı güvenle alabilirsiniz.
  • neredeyse 3-4 senedir güvenaldan gaz alırım, sorun yaşamadım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

petrol mühendisiyim.mazotun ince kalın olması durumu cahil cühelanın uydurmasıdır.yok öyle birşey.güvenal gazı güvenle alabilirsiniz.

Eyvallah sağolasın . bir sorum daha olacak 110 luk connect aracımıza uspet den bir süre mazot aldık araba cekisten düştü bunun nedeni nedir? Hazır bulmuşken sorayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

neredeyse 3-4 senedir güvenaldan gaz alırım, sorun yaşamadım....

Arabanızın markası modeli birde eğer ölçtüyseniz yakıt değeri nedir? Eğer özel değilse

• aracım imzamda yazıyor...2007 Jetta Comfortline LPG+Tiptronik
    yakıt...8-12 lt arası değişir...
  • Eyvallah kusura bakmayın mobil den girdiğim için imzayı gormedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence opet eurolpg 'den sasmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: octo2780

Bence opet eurolpg 'den sasmayın

+1

Bende cok denedim lpg'de en iyi opet. Bi de mogaz var o da aynı sadece ismi değişik
  • Geçen hafta Kuşadasındaki istasyonlarındandan 130 tl'lik alım yaptım, aracım Suzuki grand vitara 2.0, toplamda 330 km yol yaptım. Hem performansı hem menzili beni şaşırttı, açıkcası memnun kalmayacağımı düşünüyordum. Tavsiye ederim.

• Ucuz nerdeyse orda alırım.tekin durmayan istasyonlar hariç tabi.

• Dolum tesisinin biri bizim burada Tokat Niksar’da. Yıllardır kullanıyoruz oldukça kaliteli ve temiz bir LPG’si var gözünüz kapalı alabilirsiniz.

• eskı sıvıgım tuplu ıdı ve her aydın tarafına yolum dusse oradan alırdım.hatta yenı cıvıgım dızel mazotu bıle ordan aldım.sıkıntı yok.
  • Lpg çok önemli değil ya, neresi ucuzsa oradan alıyoruz. Hiç sorun yaşamadık.

Shell ve tp performansı biraz arttırıyor o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 fiestaya ve 2010 jettaya hep ordan alıyodum en uzun menzil ve en ucuz gaz oydu. Perfonmanstada iyiydi. Bi sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenalgaz’ı gördüğüm yerde direkt alırım. Ama buralarda pek yok. Kesinlikle çok iyi bir LPG si var...

• sahibi temiz insandır denk gelince onu tercih ederiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.