Dikkat edin basın önce gutıyi bitirmeye çalışdı az çok becerdi şimdi sıra querasma'da ilerleyen haftalarda görürsünüz.
benim anlamadığım bu adam bu sene doğru düzgün resmi maça çıkmadı belki adam gerçekten oynamak istiyor denemeden adamın biletini kestiler
Adam antremana mı geç geliyor, işini mi aksatıyor?Bize ne gece hayatından?Sahadaki futbola bakıldığında zaten en az dünkü oyuncularımız kadar oynayacağı aşikar Guti'nin.Hem Simao hem Q7'yi çok severim ama dün bunlardan eminim daha çok işe yarardı Guti.Umarım şu saçma sapan tutumundan vazgeçer hoca, yedeğe bile almıyor gerçekten şaka gibi
kime anlatıyorsun arkadaşım. beğendiği futbolcu profili "koşan çalım atan pres yapan leblebi gibi gol atan" futbol cahili taraftarımıza mı anlatıyorsun. sistemden, dağılıştan, oyun kimyasından bir haber futbol cahili taraftarımızın "tahımı 10 gişi bırahıyo yea" serzenişlerine uyuz oluyorum. bence onlara hiç laf anlatma sen. beşiktaş neden 10 yılda 1-2 kez şampiyon oluyor işte cevabı bu sivri taraftar profilidir.
Guti'ye sahip çıkmalıyız bence de ama, O da biraz gece hayatını kontrol etmeli. Gece çıksın, içsin ona kalmış ama çok abartıyor, resmen ağzıyla içmiyor adam
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Guti'ye sahip çıkmalıyız bence de ama, O da biraz gece hayatını kontrol etmeli. Gece çıksın, içsin ona kalmış ama çok abartıyor, resmen ağzıyla içmiyor adam
adamada hak vermek gerekiyor istanbul gibi bir şehirde dünya çapında bi isim yaşıyor bende o kadar imkan olsa napardım bilemiyorum
bizde böyle mantıklı düşünemeyen ve her an gaza gelmeye müsait taraftarlar olduğu sürece kimseye sahip çıkamayız.
Hocam bir an aklıma dedeye sahip çıkalım diyen teyze aklıma geldi
Umarım Antalya maçında sahadaki yerini alır.
Guti'ye sahip çıkmak istiyorsanız antreman sahasını Reina'nın yanına taşıyın
quote:
Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn
quote:
reinayı bizim oraya taşısak
quote:
Orijinalden alıntı: o3
quote:
geçen sne iyi oynadığı dönemde de içiyordu geçin bunları.
basının gazına gelmekte üstünüze yok sanki gözünüzle gördünüz de çok içiyor ağzıyla içmiyor bilmem ne
o son dubleyi içmeyecektin abi diyeceksiniz nerdeyse gutiye. nereden biliyorsunuz ne kadar içtiğini.
yılların içicisi adam vardır bir ölçüsü kendince ..
İlk geldiğinde bu kadar içmiyordu, çünkü ortamı bilmiyordu antrenmanlarda daha çalışkandı, sakatlık olmadan futbolcunun performansı sahada düştüğü zaman bu tip şeyler sorgulanır. Ha ne kadar içerse içsin de sahada rezilleri oynayınca da bir yere kadar sahip çıkarsın. Alex gibi, futboluyla olduğu kadar, özel hayatıyla da kulübe yakışacak bir futbolcu olmasını isterdim doğrusu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: o3
quote:
geçen sne iyi oynadığı dönemde de içiyordu geçin bunları.
basının gazına gelmekte üstünüze yok sanki gözünüzle gördünüz de çok içiyor ağzıyla içmiyor bilmem ne
o son dubleyi içmeyecektin abi diyeceksiniz nerdeyse gutiye. nereden biliyorsunuz ne kadar içtiğini.
yılların içicisi adam vardır bir ölçüsü kendince ..
İlk geldiğinde bu kadar içmiyordu, çünkü ortamı bilmiyordu antrenmanlarda daha çalışkandı, sakatlık olmadan futbolcunun performansı sahada düştüğü zaman bu tip şeyler sorgulanır. Ha ne kadar içerse içsin de sahada rezilleri oynayınca da bir yere kadar sahip çıkarsın. Alex gibi, futboluyla olduğu kadar, özel hayatıyla da kulübe yakışacak bir futbolcu olmasını isterdim doğrusu.
Bu adam hemen harcanıcak birisi değil gutı'den bahsediyoruz ona sıra gelene kadar ohooo
quote:
Orijinalden alıntı: potur
quote:
belki ne olacak bu beşiktaşın hali diye içiyordur.medya da çıkanlara bakmayın kapı gibi sözleşmesi var öyle kafasına göre gidemez.babasının hayrına oynamıyor sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
quote:
Orijinalden alıntı: potur
quote:
belki ne olacak bu beşiktaşın hali diye içiyordur.medya da çıkanlara bakmayın kapı gibi sözleşmesi var öyle kafasına göre gidemez.babasının hayrına oynamıyor sonuçta.
Bu medyadakılerın yatıcak yerı varmı cokk merak edıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme