İstanbul'da youtube için içerik üretmeyi planlıyorum ve bu konuda motive durumdayım, bana yol arkadaşı olacak takım arkadaşları aramaktayım. Arkadaşımda aradığım özellikler :
evet arkadaşlar aradığım özellikler bunlar. başlangıç için güzel projelerim var. |
Youtube için ekip/takım arkadaşları arıyorum

-
-
Projeniz nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gonullu takim arkadasi mi ariyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gönüllü takım arkadaşı arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arayışınız devam ediyor mu ?
-
Teması ne kanalın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şimdi sana sorum şu.
hem vizyoner hem zeki birisi neden senin emrin altında çalışsın? yukarıda saydığın özelliklere sahip biri zaten kendi youtube kanalını kendi kurar
yani başkasının emri altında çalışan kişi zaten otomatikmen vizyoner değildir
bu tıpkı şuna benziyor fakir ve çirkin kızların hem zengin hem yakışıklı,hem kibar hem espirili ,hoş sojbetleri olan bir erkekle evlenmek istemesi gibi bir şey.
-
Bak, senin dediğin çok mantıklı, vizyoner ve zeki biri kendi yolunu açar, doğrudur. Ama ben ‘emrin altında çalışma’ demiyorum. Burada kastettiğim, birlikte ortak bir vizyon için yol arkadaşı olmak. Kimse tek başına değil, herkes kendi fikrini, gücünü koyuyor.
Bu iş ‘ben yönetirim, sen yaparsın’ değil, ‘biz birlikte büyür, birlikte üretiriz’ işi. Herkesin katkısı değerli, özgür ve saygılı bir ortamda beraber ilerliyoruz.
Eğer sadece kendi başına yoluna devam etmek isteyenler varsa, onlar için saygım sonsuz, ama bu ekip modeli değil. Biz burada birbirimizi tamamlayan, ortak hayalleri olan bir ekibiz.
-
Hocam İstanbul'dayım Sultangazi eğer bir planınız var ise katılmak isterim. Yaş 21 işsizim şu anlık yapacak birşey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X