Spor yazarı Hayri Ülgen, Beşiktaş'ta yaşanan "Guti" sorununu HABER1903'e değerlendirdi.
İşte Ülgen'in HABER1903'e yaptığı açıklama;
- GUTI VE QUARESMA GÖNDERİLMELİ -
Guti ile birlikte Quaresmanın da gönderilmesi gerektiğini belirten Ülgen, " Beşiktaş'ta Guti olayını büyütenler, biraz da Portekiz çetesine bakmalılar. Benim gönlüm artık Beşiktaş'ta bir yararı olmayan İspanyol yıldızın bir an önce gönderilmesinden yana. Ama bu gönderilme kesinlikle dostluk çerçevesinde olmalı. Küstürülerek, kötü hatıralarla olmamalı. Tabii ki Guti'nin yanında bireysel oyun oynayan Quaresma da gönderilmeli. Quaresma, artık sadece kendisine oynuyor. Takım ile birlikte oyun oynamıyor. Bu şartlarda Beşiktaş'a takım oyunu oynatamayacaksa Quaresma da Guti gibi gitmeli. Takımda oyunu oynayan ve takıma katkısı olan bir oyuncu olması gerekir. Artık Beşiktaş'ta yeni bir sayfa açılıp, eski haline dönmesi lazım. " dedi.
- İKİNCİ MAÇTA OYNAMAMAK İÇİN BİLEREK KART GÖREN OYUNCULAR VAR -
Türkiye'nin Hırvatistan'a 0-3 mağlup olduğu karşılaşmaya değinen Hayri Ülgen, " Hırvatistan takımının bizi hem burada hem de onların evinde yeneceğini daha önceden söyledim. Ve ilk etap dediğim gibi oldu. Çünkü onlar birinciliği kaybettiler. Biz ise ikinciliği bulmak için mücadele ediyorduk. En son 2008'de penaltılarda mağlup ettiğimiz Hırvatistan takımına o günden bugüne bakıyorum; Onlar iyi anlamda daha çok yol katetterken, biz gerilemeye başladık. Bu Milli takıma moral, motivasyon lazım. Fakat ben o ışığı bu futbolcularda göremiyorum. Düşünün Hırvatistan'da oynanacak ikinci maça gitmemek için bilerek kart gören oyuncularımız var. Sizce böyle bir takımın başarılı olması mümkün mü? " diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Allah aşkına noluyor ya ? Nedir bu beşiktaş düşmanlığı?
kesinlikle sağlam bir plan faaliyete geçirilmiş.
Medya Gutiyi yedi bitirdi sıra Quaresma da !
yazıklar olsun size .
bu ülkede zaten bi yerlere gelebilmek için mutlaka bi yerlere gelmişlerin önce ayağından tutacaksın sonra da omuzuna basacaksın .
o kim ki ?
Son 6-7 yildir kac tane Quaresma gordu acaba su takimda ? Biktik su yalan haberlerden arkadas bugun de Hurriyet gazetesinde Guti hakkinda sacma sacma yazilar haberler yapmislar.nedir bu dusmanlik anlamiyorum ki ? neyin pesinde bu insanlar ? sadece bizimle sinirli olsa yine iyi diger buyuk takimlar hakkindada boyle yipratici haberler yapiliyo.turk futbolu'nu surekli geri goturerek neyi amacliyo bu insanlar ? gazeteleri daha cok mu saticak ?
Yildiz dusmani bu adamlar... Istiyorlar ki tas devrine geri donelim geri...
Quaresma yi yonetebilecek teknik adamlar getirelim, quaresma yi tek birakmayacak, sahada onunla birlikte yuku kaldiracak oyuncukar getirelim demeyelim... Sadece ezelim sadece ezelimmm.. Bravo! Pis orumcek beyinliler...
oldu gönderelim ozaman
quaresma olmasa kaleye gittiğimiz yok adam quaresma gitsin demiş..futbol bir kaç açıdan yorumlanabilir ama bu kadar da kötü yorumlanmaz ki kardeşim..
hay hayat, adaletni bilmem napiyim... böyle cümle kurmasını bile bilmeyen, kahvehane izleyicisinden öteye geçemicek adamlara para kazandırıyosun; sonra bizim gönül verdiğimiz, namusumuz gibi sakındığımız renklerin başına geçiyolar, bizde anca uzaktan izleyebiliyoruz...
hayri ülgen şu oluyor arkadaşlar. bir insan ancak bu kadar tipiyle uyumlu isim sahibi olabilir
Hayir, hadi bu adam dusman anlarim da, ya haber1903 denen ........ Ne demeli? Simdi kufredicem, sonra da birisi gidip yine sikayet edecek, cigerini satsan bes para etmeyecek.adamlara ettigim kufur yuzunden ceza alicam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme