Şimdi Ara

Guti'den Beşiktaş'taki seçime ilginç yorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'ın eski futbolcusu Guti Hernandez, Beşiktaş'taki başkanlık yarışında tarafını belli etti.

Beşiktaş'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesinde iki aday Serdal Adalı ve Fikret Orman çalışmalarına devam ederken, bir dönem siyah-beyazlı kulübün formasını giyen İspanyol futbolcu Guti Hernandez ilginç bir mesaj attı. Kendisine ait Twitter hesabından takipçileriyle seçim hakkındaki görüşünü paylaşan Guti "Beşiktaş'ın yeni başkanının Serdal Adalı olması hoşuma gider. İyi şanslar baba" dedi.

Hatırlanacağı üzere Serdal Adalı, Yıldırım Demirören döneminde bir süre futbol şube sorumluluğu yapmış ve Quaresma ile Guti'nin transferinin gerçekleştirilmesinde önemli rol oynamıştı.

Eurosport

• Bu arada Mehmet Aurelio ve Fatih Tekke'de destekliyor muş
  • Ricardinhonun gönlü Fikret Bey den yana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma says #direnseraladalı.
  • #heryermadridheryerdirenis
  • #DirenMcGregor
  • #direnmendes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe de şok transfer
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gutinin babasi Ferdinin dayisi Fikretin halası olan adam kimdir?
    a)Fatih Urek
    b)Fikret Orman
    c)Serdal Adalı
    d)Kim Kardashian

•  Guti'den Beşiktaş'taki seçime ilginç yorum!
  • Giderken Bjk amatörler tarafından yönetilen bi klüp diyen Guti reyiz değil miydi?
  • #carevelikavlak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Giderken Bjk amatörler tarafından yönetilen bi klüp diyen Guti reyiz değil miydi?

Rica da bulunmuştur problem yok.Yalnız vizyon, plan program sıfır diyoruz da harbiden öyle.Hiç strateji yok.Ben Serdal beyin yerinde olsam gider Guti ile konuşur kulüpte görev alması için teklif götürürdüm.Çıkarır masaya vururdum bunu da seçim kozu olarak ama neyi çıkarıp masaya vurdu ki bunu düşünüp uygulasın..

Yoldan geçen adam başkanlığa aday oluyor.Sonraki seçimde bende varım, bilginiz olsun.Şimdiden üye olun siz, ben karşılıyorum sizin aidatları.Seçim vaadim ise İnönü'nün arka tarafına havuz yaptıracağım, her sene 3 kupa kaldıracağım, kimsenin Beşiktaşlıları üzmeye hakkı yok, boynumuz eğik gezmeyeceğiz ve Q7 geri gelecek !!!!1111

• Adalı Gelirse Guti De Gelir.

Anlaşıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Adalı Gelirse Guti De Gelir.

Anlaşıldı

ulan abi helal olsun ya harikasınız Herşey kısmet artık belki Serdal adalı başkan olur olursa bizim elimizden birşey gelmez iyi icraatlar yapması için bekleyeceğiz, çünkü biz beşiktaşı seviyoruz, Fikret Başkanı değil, Fikret başkan beşiktaş yararına çalıştı çalışacak diye seviyoruz, kısmet olur serdar adalı gelirse oda çalışsın onuda severiz

• #verkacyapayapakazanacagiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.