Şimdi Ara

Gururlanmak isteyen gelsin beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

World XI takımında Arda Turan allahım bu gurur hepimizin iyi ki Galatasaray'lıyım

• Arda yıda bu kadar abartmayın adam zor gunlerımızde bırakıp gıttı takımını en azından 1 sene sonra gıtmelıydı avrupa ya ne yalan soluyım ben kızgınım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dore2006

Arda yıda bu kadar abartmayın adam zor gunlerımızde bırakıp gıttı takımını en azından 1 sene sonra gıtmelıydı avrupa ya ne yalan soluyım ben kızgınım .

Galatasaray taraftarı zor gününde onun yanında oldu mu ?
  • ipod için fifa12yi kullanıyorum,keşke türkiye ligi olsaydı.. Bayern'i aldım forvete neymar kanata di mariayı kaleyede muslerayı çektim
  • Bu gurur hepimizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyedur !

quote:

Arda yıda bu kadar abartmayın adam zor gunlerımızde bırakıp gıttı takımını en azından 1 sene sonra gıtmelıydı avrupa ya ne yalan soluyım ben kızgınım .

Konu kapanabilir diyecektim de, konunun açılış amacı farklı
  • oha oha oha diyorum word xi da şan adam şok oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

genelı onun yanında oldu ama o kucuk bır kesımın yaptığına kulap verıp gıttı.Arda ıyı topcu ama benım gozumde Bır Bulent korkmaz bır H.Sukur bır Arif ve H.Sas gıbı olamıcak artık o .
  • quote:

quote:

+1905

Medya adamın o kadar üzerine giderken medyanın gazına gelip büyük(!) taraftar grubumuz maçlarda ardayı ıslıklarken bir şey yok. Arda bir şey yapınca hemen laf atıyorsunuz sizin gibileri gördükçe iyiki gitmiş diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.