< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Kasım 2020; 17:13:46 > |
Gurbetçinin çalışma koşullarına karşı isyanı(8 saat çalışma işkencesi)

-
-
Aynı bu
-
07 30- 16 00 çalışıyorduk normal mesaide. Bu vardiyalı işten bahsediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
ya bu adam troll yav
-
Valla mukemmelmis keske bizdede bu kadar kisa sure calisacak yerler olsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışma saatinizi yazın demiş de tweet de ülkenin büyük çoğunluğu esnek çalışma saatiyle çalışıyor
Yani çalışma saatleri bile belli değil, kamu ve yabancı ortaklı şirketler hariç.
hesap kitap yaparken başım döndü
-
ne yani almanyayı acıyayım mı şimdi.
-
yinede bizi haşat ederler aklıma bu sahne geldi
-
Kendine acı adamın ne kadar çalışacağı belli.Kamuda çalışmıyorsan işveren seni esnek çalışma saatleri diye öpüyor.
zaten bu ülkede ya kamuda çalışacaksın yada kendi işini kuracaksın.kendi işini kurmadan önce özel sektör deneyim elde edeceksin
-
Türkiye'de yabancı kaynaklı bir şirkette çalışıp maaşı döviz üzerinden alıp üstüne çalışma koşulları avrupa standartlarında olan insanlar var.
Şahsi görüşüm böyle bir şirkette çalışmak kendi işini kurmaktan bin kat iyidir.
Troll dür inşallah bu yoksa bunu tc de çalıştıralım aylık 230 euroya
ben hiç öyle birşey duymadım.her yabancı şirketin öyle olacağını zannetmiyorum :(((
-
Her yabancı şirkette yok zaten genelde yabancı denetmen şirketler (metro gibi gerçekten dayanıklı olması gereken yapılara bakan şirketler) bu şekil çalışıyor
Ve öyle bilmen nerenin ilçe başkanını almıyorlar.Genelde çoğu itu odtu gibi teknik anlamda iyi üniversiteler bitiren kişiler ve çoğunun yüksek lisansı var.Anlayacagın kendi ülkemizde bile bize yabancı şirketler değer veriyor, yazık
günde 14 saati yol ve işte geçip üzerine asgari alsa demekki intihar eder bu
-
Bir ben mi ilk mesajdaki linki göremiyorum?
-
Aynı bu |
Bu sakallı terörist Almanya’yı karalayıp yediği kaba pisleyip Türkiye’ye dönmeyenlerden
|
Bu gurbetçiler hiç dayak yememiş.12 saat çalıştırıp eline 80 lira vereceksin ev kirasını verince evine kıyma bile alamayınca aklı başına gelir.
|
Benzer içerikler
- cumhurbaşkanı ölürse yerine kim bakar
- boş oylar kime gidiyor ysk
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- ömer aktaşöz hangi cemaatten
- togg kampanya
- byd seal fiyat
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- market fiyatları karşılaştırma uygulaması
- deprem hasar sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X