3 haftadır falan sakalları uzatıyorum ancak sakallar gür değil fazla hele ki bıyıklar Şuan bile kabarmaya başladı zaten çabuk yağlanıyor ne yapsam bilemedim şimdi
ara makas. Benimde saçlarım gür bugün gittim ara makas attırdım. Saçım hala çok uzun ama kabarıklıkları bildiğin sıfır.
quote:Orijinalden alıntı: Over the Wall ara makas. Benimde saçlarım gür bugün gittim ara makas attırdım. Saçım hala çok uzun ama kabarıklıkları bildiğin sıfır. Sadece yanların alt kısımını mı aldırayım ? Adama diyorum ama bildiğini okuyup yanları komple ara makasla kısaltıyor.
quote:Orijinalden alıntı: ezimuse quote:Orijinalden alıntı: Over the Wall ara makas. Benimde saçlarım gür bugün gittim ara makas attırdım. Saçım hala çok uzun ama kabarıklıkları bildiğin sıfır. Sadece yanların alt kısımını mı aldırayım ? Adama diyorum ama bildiğini okuyup yanları komple ara makasla kısaltıyor. valla ben saçın uzunluğunu ve şeklini elleme sadece kabarıklıkları ara makasla al diyorum adam dediğimi yapıyor.
quote:Orijinalden alıntı: yüzbaşı price Saçlarım ince ve dökülüyor.Bana gür saç demeyin. Gür saç @göker666 En iyisi gittiğim yer sanırım