Sizce hangi cumhurbaşkanı yada kral orta doğuda şu an en modern görüşte ? ![]() |
Günümüzde Orta Doğunun en modern lideri sizce kim ?

Günümüzde Orta Doğunun en modern lideri sizce kim ?
(En Son Oy Tarihi: 31.12.2023)
-
-
Esad tabiki
Herif yobazlarini bize yolladi simdi halki lazkiyede deniz güneş kum içki yılbaşı takılıyor mis gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhammed bin Selman da cok modern suudi arabistani laiklesme sürecine götürdü
-
Hepsi piyon.
-
Önce o komik kiyafeti çıkarsın perdeyle geziyor üstünde bedevi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen suudi arabistanda yaptigi reformlara bak resmi törenle yilbasi kutlatti kadinlara ehliyet izni verdi daha bir cok reformu var
-
İkisi de yanlış iş bana göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Orta dogu ve modernlik mi
Kadina 2.sinif gozuyle bakiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhammed bin Selman olduğunu düşünüyorum.Adam önce ülkedeki radikal dincileri hapse tıktı.Ardından reformlara başladı.Öyle ki bugün S.Arabistan'da 'ılımlı islama geçiş' tartışmaları yapılıyor.Eğer genç yaşta eceliyle ölmez ya da öldürülmezse S.Arabistan önümüzdeki 30-40 yıl içinde bambaşka bir yer haline gelmiş olur...
www.aa.com.tr
Suudi Arabistan İslami İşler Bakanı: "Ilımlı İslam galip gelecek"https://www.aa.com.tr/tr/dunya/suudi-arabistan-islami-isler-bakani-ilimli-islam-galip-gelecek/2967451 -
liderleri bilmemde ortadoğunun en modern ülkesi biziz sanıyorum. zaten bizde köken olarak ortadoğulu değiliz.
10 yıl öncesine kadar ben de öyle sanıyordum ama günümüzde orta doğunun en modern ülkesi değil tam anlamıyla orta doğu ülkesi olmuş vaziyetteyiz.Ekonomide,siyasette,yargıda,eğitimde tam anlamıyla orta doğululaşma süreci tam hızıyla devam ediyor.Üstüne ülkeye orta doğunun merkezinden milyonlarca insanı 'sığınmacı' olarak aldık.Afganlardan,Pakistanlılardan,Bangladeşlilerden vs bahsetmiyorum bile...Bu gidişle Türkiye 20-30 yıl içerisinde demografik olarakta orta doğu ülkeleri ile aynı olacak...
-
Bu elemanın kafa gidik boşver. Muhammed bin Selman Ortadogu rönesans sürecini başlattı haberi yok. Modernleşmeye karşı çıkan yobaz kim varsa aldı kellelerini. Ortadogu'nun parlayan yıldızı yaptı Suudi Arabistan'ı. Şu an Ortadogu'nun en modern ülkesi. Türkiye Pakistan, Bangladeş ile eşit bir ülke. Konserler dört bir taraftan yasaklanıyor, tarikatçılar çok güçlü. Türkiye, taksicilere bile sözünü geçiremeyen bir devlet. Onu geçtim Somali gibi bir ülkeden bile güçsüz bir ülke. SOmali vatandaşı, Türk vatandaşını ezerek öldürdü sonra da ülkesine elini kolunu sallaya sallaya dönüp dalga geçti. Türkiye, Somali'ye dahi sözünü geçiremeyen bir ülke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 29 Aralık 2023; 13:56:37 > -
hepsi bilinçli yapılıyor hocam. amaç türkleri anadoludan sürmek
Kıbrıs
-
Bu yıl 100den fazla kılıçla idam yapıp TR'de asitle gazeteci eriten mi? Hı hı
Orta doğu ile "modern" sözcüğü aynı cümlede
şaka sandım cidden anket filan açmışlar. Ortadoğu dünyanın "g.t deliğidir" genç arkadaşlara tekrar belirtelim.
Ortadoğu rezilliğini buyrun görebilirsiniz:
-
İsrail Başbakanı Netanyahu.
Adam savaş sırasında bile ülkesindeki muhalifler tarafından eleştirilebiliyor, İsrail halkı hesap sorabiliyor, gösteri protesto vs. herşey serbest. Bizde sırf aykırı düşünceye sahip olduğu için insanlar hapse atılıyor. Milletvekilleri, gazeteciler hapiste. İBB başkanı hapse atılacak sadece doğru vakit bekleniyor. Listedeki diğer Arap liderlerinden bahsetmiyorum bile. Sevin sevmeyin, kabul edin veya etmeyin ama Ortadoğu’da bir tane demokratik ülke var: İsrail.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam selman ortalığı batırdı maç dolayısıyla, Demirel ne demişti, siyasette 24 saat bile çoktur, dengeler her an değişebilir, dedii doğru çıktı, bunlar krallıkları bitmesin diye kaşıkla az bişey verir ama özleri değişmez, sırf ceplerini dşünürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde bakanla tartışmaya gir...8 koruması zaten seni 22dk döver
Komadan çıktığında da hakkında polislere mukavemet ve bakana hakaret suçuyla dava
-
Yukarıda yazmışlar zaten ortadoğudaki tek modern ülke İsrail
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Esad tabiki
Herif yobazlarini bize yolladi simdi halki lazkiyede deniz güneş kum içki yılbaşı takılıyor mis gibi |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X