Şimdi Ara

Günlük Tutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuları araştırdım biraz ama istediğim cevabı alamadım.

Günlük tutmak istiyorum ama annemin bulduğu herşeyi okuma gibi bi huyu var
    Deftere yazmak benim için mantıksız gibi duruyor. Bilgisayarda durması içinde şifreli bi program lazım diye düşünüyorum ki bu bile tehlikeli olabilir benim için
    Yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var.

• mailine kaydet

gmail
  • Pek iç açıcı gelmiyor.

Yokmu ki başka fikri olan yahu
  • google dökümanlar kullanabilirsin. Bu sayede sen izin vermediğin sürece kimse senin notlarına ulaşamaz.

Ayrıca faceboot notlar kısmınada yazabilirsin. Yazdığın notları sadece ben şeklinde gönderirsen kimse göremez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

google dökümanlar kullanabilirsin. Bu sayede sen izin vermediğin sürece kimse senin notlarına ulaşamaz.

Ayrıca faceboot notlar kısmınada yazabilirsin. Yazdığın notları sadece ben şeklinde gönderirsen kimse göremez.

Bunlar mantıklı geldi, teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betax -- 2 Haziran 2012; 12:32:51 >
  • Ajandaya yazma , ben bir keresinde yapmıştım bulup okumuşlardı.En iyisi arkadaşın dediği gibi facebook notlar'a yazmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

google dökümanlar kullanabilirsin. Bu sayede sen izin vermediğin sürece kimse senin notlarına ulaşamaz.

Bunlar mantıklı geldi, teşekkür ederim

Bana hiç mantıklı gelmedi; bir yanlışlık durumunda herkesin görmesi de mümkün. En sağlamı bilgisayarın derinliklerinde bir yere şifrelemek. Kim bulacak ki onu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tasarruf yapmak çok zor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blogger denemeni öneririm. Ben şahsen 2 senedir blog sayfamda günlüğümü yazıyorum. Hem defter kalem ile de uğraşmaya gerek kalmıyor, kimseyle paylaşmak zorunda da değilim. Smartphone telefonun var ise Evernote uygulamasını indirip telefondan da günlük yazabilirsin çok önerdiğim bir uygulamadır bu.
  • Bir site var yazdığın maili sana istediğin zaman yolluyor mesela yazdın 2 sene sonra hesabına göndermesini istiyorsun güzel bi sistem.

• Android,ios bi telefonun varsa şifreli not defteri programları var hem sürekli yanında hemde kişisel şifreli.
  • Hiç düşündünmü neden günlük tutuyorum diye niye hep ben neden günlük beni tutmuyo diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Blogger denemeni öneririm. Ben şahsen 2 senedir blog sayfamda günlüğümü yazıyorum. Hem defter kalem ile de uğraşmaya gerek kalmıyor, kimseyle paylaşmak zorunda da değilim. Smartphone telefonun var ise Evernote uygulamasını indirip telefondan da günlük yazabilirsin çok önerdiğim bir uygulamadır bu.

blog sayfanı p.m atabilir misin ?
  • ajandaya yazmanı daha çok tavsiye ederim ajandayı yatağının altına atabilirsin. Yada benim yaptığım gibi pc kasana kilitle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.