Şimdi Ara

Günlük Kullanım İçin Saat Alıyorum (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat SS'deki saat. sizce nasıl? Yurt dışından getirtiyorum. Günlük kullanım için alıyorum, bu markayı pek bilmiyorum kargoyla beraber 115 dolara geliyor sizce değer mi?

• Gösteriş için alıyorsun, günlük kullanım hikaye
  • Ben böyle seyleri sevmiyorum ya nedense hep deri kordon kullanıyorum. Güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Gösteriş için alıyorsun, günlük kullanım hikaye

Yav kardeşim insanca bir soru sordum dediğin şeye bak saat bu tabi gösteriş için olacak sonuçta takı gibi bir şey kadınların nasıl bilezikleri kolyeleri varsa erkeklerin de saatleri var. Kaldı ki çok abartılı bir şey değil aldığım muhtemelen çin malı ama yaptığın yorumu hiç yakıştıramadım. Sırf saat ihtiyacım olsa telefonu kullanırım gösteriş için alıyorum elbette.
  • Ben sevemiyorum böyle saatleri. Sadelik tutkumdan sanırım. Ama beğendiyseniz neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

quote:

Yav kardeşim insanca bir soru sordum dediğin şeye bak saat bu tabi gösteriş için olacak sonuçta takı gibi bir şey kadınların nasıl bilezikleri kolyeleri varsa erkeklerin de saatleri var. Kaldı ki çok abartılı bir şey değil aldığım muhtemelen çin malı ama yaptığın yorumu hiç yakıştıramadım. Sırf saat ihtiyacım olsa telefonu kullanırım gösteriş için alıyorum elbette.

Günlük ihtiyaç için saat gerekmez. Başlığa gösterdim tepkimi.

Onun haricinde ; saat güzel güle güle kullanın

• Yorumlarınız için teşekkürler, saat hoşuma gitti fakat kalitesini bilmiyorum internette de pek yorum bulamadım siparişi de verdim sonradan aklıma geldi araştırmak 2 gün sonra elimde kalmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 30 Haziran 2014; 23:03:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Günlük ihtiyaç için saat gerekmez. Başlığa gösterdim tepkimi.

Onun haricinde ; saat güzel güle güle kullanın

Günlük kullanımdan kastım sürekli kolumda takılı duracak yani özel günlerde filan takmayacağım.

• usta hevesini kırmak gibi olmasın da 115 dolar parayı bu saate vereceğine orjinal pahalı saatlerin cok kaliteli replikalarını yapıyorlar onlardan alırdın

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Mesela hocam amazon.com dan link atabilir misiniz?

Elimde sağlam bi' replica Rolex vardı italyan malı bir ara sinirden yere fırlattıydım bozuldu duruyor öyle. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bu saat daha güzel ben alamadım sen al

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-SmartWatch-2-SW2-Plastik-Kay%C4%B1%C5%9F-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Saat,103452,491518,1065235.html?langId=-14

Saat güzel de hem pahalı hem de işime yaramaz çünkü telefonum android değil. WP ile çalışır mı bilmiyorum.

• quote:

Mesela hocam amazon.com dan link atabilir misiniz?

Elimde sağlam bi' replica Rolex vardı italyan malı bir ara sinirden yere fırlattıydım bozuldu duruyor öyle. :(

şimdi mobilim ama amazona değilde bizim donanımhaberin ikinci el bölümüne bak bi

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    gösterişli bir saat olsa haklısın da bu saate ne alaka ?
  • Saatim dün geldi. Hoşuma gitti. Biraz ağır ama kolum alıştı. :)

• Hayirli olsun usta guzel duruyor.

• Saat ten nefret eden bir tek benim herhalde
  • 115 dolar mi? :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun ben olsam o paraya bi casio g-shock alırdım hem hafif hem sağlam hem güzel.

• Ekranı küçük sevmiyorum. Beğenmedim pek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.