Bildirim
Günlük İşlerde Çalışan Var Mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir arkadaşım tanıtım stand hostesliği yapıyor. Bildiğim kadarıyla ajanslar var bu işi yapan günlük olarak çalışıyorsun. Parasını da iş bitiminde veriyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: kbrgnc
Bir arkadaşım tanıtım stand hostesliği yapıyor. Bildiğim kadarıyla ajanslar var bu işi yapan günlük olarak çalışıyorsun. Parasını da iş bitiminde veriyorlar.
Evet kadınlara yönelik çok iş var ama erkeklere yönelik fazla yok o yüzden bu konuyu açma gereği duydum. -
Garsonluk var, günlük 55 lira. Taksim'de var ajansları, armoni ajans var benim çalıştığım. Yazın neredeyse her gün adam seni arıyor, şu an da eleman ihtiyacı vardır. Git bir konuş derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pink
Garsonluk var, günlük 55 lira. Taksim'de var ajansları, armoni ajans var benim çalıştığım. Yazın neredeyse her gün adam seni arıyor, şu an da eleman ihtiyacı vardır. Git bir konuş derim.
Teşekkürler. Bunlara istediğimiz gün gidip çalışıp gün sonunda ücreti alabiliyor muyuz? Bazıları sonraki ayın 5 'inde veriyoruz falan diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 12 Haziran 2015; 13:40:02 > -
İstediğin gün gidip çalışamıyorsun, adam seni arıyor. İş var diyor, sen kabul edersen. Paranı sonraki ayın 10'unda alırsın. Çok ihtiyacın olursa, anlatırsın derdini verirler, ama hep olmaz o iş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pink
İstediğin gün gidip çalışamıyorsun, adam seni arıyor. İş var diyor, sen kabul edersen. Paranı sonraki ayın 10'unda alırsın. Çok ihtiyacın olursa, anlatırsın derdini verirler, ama hep olmaz o iş.
Ben bir ajansla konuştum. Yaz sezonunda her haftasonu düğün falan olduğu için genelde iş oluyormuş ben şimdi bu şekilde 2 haftada bir, bir gün çalışırsam paramı yine alırım değil mi ? -
Geçen sene Emirgan'da çalışmıştım her günün sonunda ücreti vermişlerdi.
Arkadaşımda orda çalışıyordu o sayede bulmuştum
45 - 50 lira vermişlerdi
sabah 8 - akşam 8 ama nasıl yorulduğumu anlatamam bile o ilk gün -
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
Geçen sene Emirgan'da çalışmıştım her günün sonunda ücreti vermişlerdi.
Arkadaşımda orda çalışıyordu o sayede bulmuştum
45 - 50 lira vermişlerdi
sabah 8 - akşam 8 ama nasıl yorulduğumu anlatamam bile o ilk gün
Hocam sabah 8 den akşam sekize çok az değil mi 50 lira? Tam olarak ne iş yaptınız? -
Komi hocam , bence tabiki az ama o zamanlar ihtiyaçtan değil evde yatmamak için çalışıyordum.
sabah 8 - akşam 6 yanlış yazmışım. -
Dostum ben lise zamanımda yazları o dediğin ajanslar aracılığıyla ünlü otellerde garsonluk yapardım.Benim zamanımda saati 5 liraydı şuan 5.5-6 sanırsam genelde 8-10 saat arası çalışırsın duruma göre 14 yaptığımı da hatırlıyorum ama acemileri 8 saate postalıyorlar genelde, çok yorucu iştir şöyle anlatıyım 10 saatlik işin 3 saati garsonluktur geri kalanı ameliliktir.Sandalye masa taşırsın işte bardak tabakları dizersin,banket e gidip yıkanmış çatal bıçakları kuru bezle kurularsın anlıyacağın garsonluk denmez pek.Kafana göre abi ben bugün gelmek istemiyorum deme hakkın yok çagırıyorsa gideceksin gitmezsen seni işten atar ciddi bi iştir yani.Bazı işler vardır bide günlüğü 50 liradır. 4 saat çalışsanda 50 lira alırsın 12 saat çalışsanda 50 lira alırsın.Sorun varsa yanıtlayabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Carl_Sagan
Dostum ben lise zamanımda yazları o dediğin ajanslar aracılığıyla ünlü otellerde garsonluk yapardım.Benim zamanımda saati 5 liraydı şuan 5.5-6 sanırsam genelde 8-10 saat arası çalışırsın duruma göre 14 yaptığımı da hatırlıyorum ama acemileri 8 saate postalıyorlar genelde, çok yorucu iştir şöyle anlatıyım 10 saatlik işin 3 saati garsonluktur geri kalanı ameliliktir.Sandalye masa taşırsın işte bardak tabakları dizersin,banket e gidip yıkanmış çatal bıçakları kuru bezle kurularsın anlıyacağın garsonluk denmez pek.Kafana göre abi ben bugün gelmek istemiyorum deme hakkın yok çagırıyorsa gideceksin gitmezsen seni işten atar ciddi bi iştir yani.Bazı işler vardır bide günlüğü 50 liradır. 4 saat çalışsanda 50 lira alırsın 12 saat çalışsanda 50 lira alırsın.Sorun varsa yanıtlayabilirim.
Hocam acikcasi ben surekli devam zorunlulugu olan bi is istemiyorum. Mesela brnim bu cumartesi ve pazarim bos. Haftayada carsamba persembe bos diyrlim. Bu zamnlarda adamin eleman ihtiyaci varsa gidiyim calisiyim parami aliyim cagirdiği zaman gitmedigimde sorun olmasin istiyorum. Fazla para ihtiyacim yok ama malum yaz tatili ve tum gun evdeyim en azindan ayda toplamda 4 5 gun calisiyim hem de elime para gecsin istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam dediğin şey olur aslında ama ben sana ajansların çalışma prensibinden bahsedeyim.Bunlara haftalık yada aylık bazında iş gelir.Örnek vereyim pazartesi günü koç holding gelecek 150 garsona ihtiyacımız var diye çok adam lazımken kimsenin vasfına bakmadan direk olarak seni çagırır.Mesela mangonun galası var 50 garson lazım şirkette eğer adam eksikliği varsa seni çağırır öbür türlü seni çağırmazlar.Veyasa da 50 garson var ama bünyelerinde diyelim 60 garson var seni o 50 kişilik garson arasına almaz 2.sınıfa koyarlar önceliğin olmaz.Sen git genede başvur alırlar ama 1 ay içerisinde en fazla 1 2 kere çağırırlar.Birde sana tavsiyem ramazan ayında başvurma hiç iş olmuyor. ben tecrübeli garson olmama rağmen aylık 10 kere anca çagırıyorlardı -
quote:
Orijinalden alıntı: Carl_Sagan
Hocam dediğin şey olur aslında ama ben sana ajansların çalışma prensibinden bahsedeyim.Bunlara haftalık yada aylık bazında iş gelir.Örnek vereyim pazartesi günü koç holding gelecek 150 garsona ihtiyacımız var diye çok adam lazımken kimsenin vasfına bakmadan direk olarak seni çagırır.Mesela mangonun galası var 50 garson lazım şirkette eğer adam eksikliği varsa seni çağırır öbür türlü seni çağırmazlar.Veyasa da 50 garson var ama bünyelerinde diyelim 60 garson var seni o 50 kişilik garson arasına almaz 2.sınıfa koyarlar önceliğin olmaz.Sen git genede başvur alırlar ama 1 ay içerisinde en fazla 1 2 kere çağırırlar.Birde sana tavsiyem ramazan ayında başvurma hiç iş olmuyor. ben tecrübeli garson olmama rağmen aylık 10 kere anca çagırıyorlardı
Anladim cok sagol
-
Benim arkadas dugun isinde calisiyor. Ona da baskasi onermis gitmis ise saat aksam 9 da, is 12 de bitmis, isin yarisinda oturmus yaptigi tek sey meyvesuyu pasta dagitip sonra boslari toplayip yerleri silmek olmus. 3 saat icin 65 tl aldi ve oyle zorunlu is degil adam ariyor gitmek isterse gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
Benim arkadas dugun isinde calisiyor. Ona da baskasi onermis gitmis ise saat aksam 9 da, is 12 de bitmis, isin yarisinda oturmus yaptigi tek sey meyvesuyu pasta dagitip sonra boslari toplayip yerleri silmek olmus. 3 saat icin 65 tl aldi ve oyle zorunlu is degil adam ariyor gitmek isterse gidiyor.
Hangi il hocam istanbul mu? Oyleyse beni arkadasinla tanistirir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kassady
quote:
Hangi il hocam istanbul mu? Oyleyse beni arkadasinla tanistirir misin
Tekirdagda
-
quote:
Kardeşim ben Tekirdağ'dayım bi yardımcı olsan sevinirim para lazım :) -
fuar hostesliği en kralı bi gün çalışıyosun 100 tl ben stajım nedeniyle yaptım 2 günde 300 tl almıştım . Fuarda çok hostesle tanıştım . hiç bişey yapmıyosun klimalı alandasın sadece dergileri görünür bi yere koyuyosun bittikçe yeniliyosun . Bazen standları dergi dağıtımıda yapman gerekebilir . Bi de stand temizliğiyle uğraşabilirsin belki -
quote:
Orijinalden alıntı: rockme.baby
fuar hostesliği en kralı bi gün çalışıyosun 100 tl ben stajım nedeniyle yaptım 2 günde 300 tl almıştım . Fuarda çok hostesle tanıştım . hiç bişey yapmıyosun klimalı alandasın sadece dergileri görünür bi yere koyuyosun bittikçe yeniliyosun . Bazen standları dergi dağıtımıda yapman gerekebilir . Bi de stand temizliğiyle uğraşabilirsin belki
Aynen hocam ama hosteslik işi için adı üstünde genelde bayan arıyorlar. Erkek arayan çok nadir oluyor. Olanlarda baya bi yakışıklı tip istiyor. Çok çirkin değilim ama öyle aşırı derecede yakışıklı bir tipim de yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X