Şimdi Ara

Gunluk Bikac Lira Kazanmam Lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Universite ogrencisiyim, kafe vs gibi yerlerde calismaya vaktim yok, internet uzerinden veya baska bi.sekilde, gunluk uc bes lira kazanmam lazim, tavsiyelerinizi bekliyorum, tesekkurler. (telefonum eskidi onu yenilemek icin, ailemden harclik istemeye utaniyorum birakin telefonu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ac karnımı nası doyurcam demıyoda telefon alcakmıs Allah ıslah etsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

ac karnımı nası doyurcam demıyoda telefon alcakmıs Allah ıslah etsin....

kardesim bikac lira dememin sebebi o zaten, kyk bursu(veya kredi)ndan biraz ekliycem biraz kazandigim, hayvan gibi bisey almiycam zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem telefonu da zevkten almiycam, 4 senelik oldu ve yavas yavas mallasmaya basladi

• Adam sizin gibi baba parası yemek istemiyor isterse parasini biriktirir araba alır sizene

• quote:

Orijinalden alıntı: TramVine

Konuyu benmi actim doye kontrol ettim

hadi bulak o zaman bisey

• hadi beyler :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makale yazim işlerine girebilirsin hocam

• Ingılızcen ıyıse cevırı falan yaparsın.bu arada karın toklugu dıyen arkadas hep sızın gıbıler karın tokluguna yeter dedugu ıcıun bu haldesınız cocuk tum yasıtları gbı bı telefon ıstemıs hemde kendı parasıyla.cok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloudflower task yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

Cloudflower task yap.

sanirim bu istedigim sey, bilgisayara gecince detayli arastiricam cok sagolasin. telefonu dedigim gibi mecburiyetten alicam yasitlarla falan alakasi yok, babamdan istesem lys hediyesi vs diye isterdim ama kendim almak varken niye adama yuk oliyim

• dostum çeşitli işlerden ayda yeri geliyor on bınler kazanıyorum inanır mısın hala 2005 deki 1112 yi kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

dostum çeşitli işlerden ayda yeri geliyor on bınler kazanıyorum inanır mısın hala 2005 deki 1112 yi kullanıyorum.

hocam bilgisayarim yok, arkadaslardan da gecinemem hep yani, 1000-2000 liralik bisey almiycam zaten

• Çeviri vs yaparım dersen;www.freelancer.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Çeviri vs yaparım dersen;www.freelancer.com

ust duzey sanirim bu ya, sagolasin yine de

• ptc pts sitelerini araştır, yabancı dilin varsa şuan nereden bulabilirsin bilmiyorum önceden sıkça makale çevirileri isteyen siteler sayfa başına para ödüyordu bayadır bakmıyorum ama bakınıver. ptc ptsdede güvenilir sitelerden bak türk forumu vardı bi ara sanki adını hatırlarsam yazarım buraya, yabancı sitelerin çoğu fake oluyor zaten çokta gelirisi yok sadece bir kaç lira dediğin için yoksa harcanan vakte pek değmeyen bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: TramVine

quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Çeviri vs yaparım dersen;www.freelancer.com

Bu verdigin sitenin turkiye versyonu varmidir acaba ingilizcem pek yok?

Hiç bilmiyorum dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

ptc pts sitelerini araştır, yabancı dilin varsa şuan nereden bulabilirsin bilmiyorum önceden sıkça makale çevirileri isteyen siteler sayfa başına para ödüyordu bayadır bakmıyorum ama bakınıver. ptc ptsdede güvenilir sitelerden bak türk forumu vardı bi ara sanki adını hatırlarsam yazarım buraya, yabancı sitelerin çoğu fake oluyor zaten çokta gelirisi yok sadece bir kaç lira dediğin için yoksa harcanan vakte pek değmeyen bir şey

zaten cogu fake oldugu icin,kullanan gercek oldugunu bilen biri varsa soylesin diye actim konuyu. eyvallah yorum icin

• İddiada 1.5-2 oranlı kuponlar yap

• Bir ara winat9 vardı ama cılkını çıkardılar gitti program.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.