Şimdi Ara

Günlük 3.6k kalori ile bu vücudu toparlayabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boy 195 kilo72 zayıf ince biriyim

    500 Gr tavuk,500 Gr pirinç,5 tam yumurta,400gr cicibebe,500 ml süt.

    Tüm bunlar ede ede 3.6k kalori ediyor.ki yarım kilo pişmiş pirinç 5 yumurta yarım kilo tavuk felan bunları yemenin eziyetide var.

    Ve bunların maliyeti tavuk 10 TL pirinç 3.5,yumurta 40 krstan 2tl,cicibebe 5 tl,süt 1.5 TL toplamda 22 TL yapar.

    Yani abi bu işi düzgün yapıp su görüntüden kurtuliyim diyorum ama yaptığım hesaba bak 4k kaloriye yetiseyim diyordum bu kadar yemekle ona bile yetişemedim.


    Bana şunu söyleyin.acik söylüyorum ben fakir bir adamim.ayda 700 TL gelirim ya vardır ya yoktur öğrenciyim.elimdeki tek paramı bu kadar yiyeceğe harcarsam bu 3.6k kalori beni sisirecekmi?sporda yapacam düzgünce.

    Lütfen beyler işte size herşeyimi ortaya döktüm yorum yapın şu kardeşinize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • belliki spor geçmişin yok. 3,6k kalori ile sadece ekstradan yağlanırsın. 2800-3000 dolaylarında git. Bu bile hizli kilo aldirir. Hareketliysen 3000-3200 civarina çık en fazla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cici bebe yerine zeytinyağı ekle kalorisi yüksek yağların hemde faydalı yeşillikte koy o kadar proteinle karaciğere yüklencen maydanoz falan şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa yaparsın hocam.yukarsa yazdığım programı uygula üstüne 5k ya tamamlayacak kadar fast food ye olur 5k ile kesin olur

    Ama benim imkanlar 3.6k da tikaniyor.bukadarin ise yarayacagini bilsem kesin uygulucam ana bu boya bu vücuda zor görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli karbonhidrat yok hiç listede. Yulaf, tam buğday ekmek, bulgur, esmer pirinç yemen lazım. Özellikle yulaf olmazsa olmaz. Sabah kahvaltıda yumurta ile beraber süt+yulaf ye.
    %50 karb, %25-25 yağ ve protein al vücuduna. Ancak kaliteli olması önemli. Bu yağ örneğin kızartma yağı değil balık yağı, zeytinyağı, kuruyemiş yağı olmalı. Bu karb beyaz ekmek, un, şeker olmamalı. Meyve ve kuruyemiş eksik bunlar gerekli kaliteli besinler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 15 Haziran 2019; 21:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksek kalorili beslenmek büyük maliyet cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevertouchme kullanıcısına yanıt
    Zaten günlük kalori ihtiyacım 3.2k hocam.170 lik adam olsa neyse de bu boyda bu kiloda ve bazal metabolizmanın hızında dikkate alırsam sitelerde 3.2k ihtiyacım yazar ama bazal metabolizma ile en az 3.5 k dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Hocam yulafi tam buğdayı bulguru esmer pirinci hesaba katarsam 1.si maliyetin yetmez.yazida öğrenci olup aile durumumun olmadığını yani fakir olduğumu belirttim.ki aylık gelirim zaten 700 TL.yukardaki programda bile 600 kusur gidiyor.

    2. Si onları hesaba katinca 4kya ulaşmak için miktarlarında artırmak lazim.ki kafadan söylüyorum en az 700 Gr bulgur 100 200 Gr yulaf 100 200 Gr tam buğday.bunlari hangi mide birgunde alabilir.ve bunu sürekli olarak koruyabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cicibebeyi koymamin 1.sebebi kalorisi değil ihtiyacim olan karbonhidratı karsilamakti.pirincten 120gr karbo anca geliyordu.beni.de 400 Gr ihtiyacım gozukuyo.onafa 400 Gr cicibebe eklemekle buldum çözümü.


    Ki cicibebeye denk kalori için 200 Gr zeytinyağı eklemek gerekecek.okadsr yağla kalpten giderim hocam .d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Hayır zaten o kadar yağ alma gereksiz kalpten gitmezsin ama gereksiz 70 80 gr yağ al yeterlidir ama karbonhidrat alacam diye cicibebe yemek çok saçma çünkü ciddi manada ucuz karbonhidrat yulaf ekle diyeceğim de malum kriz yarım kilosu 10 tl falan oldu ama farklı arayışlara gir cicibebe mantıklı değil patates kovala baklagil çeşitlerine bak ayrıca karbonhidrat zaten evlerin temel besini yani ailenle yaşıyorsan illa bir çeşit karbonhidrat bulursun sofrada.
  • Ya hocam iyi güzel diyirsunda 280 Gr karbo sağlayacak hangi yemeği yiyebilirim.dusun pirinç bile 500 gramı yani pişmiş yarım kilosu vere vere 120 Gr karbonhidrat veriyor.o 500 Gr mi zaten ikiye bolerim.bi öğünde 250 anca yerim.bikerede 500 Gr pirinç nasıl gomiyim hocam.onun üstüne senin dedigini yaparsam hadi öyle devasa bir midem var öğle yemeğinde 500 pişmiş pirinci gömdüm.yaninada mecbur 250 tavuk göğsünü gömdüm.bunun üstüne akşam diyelim annem patates haşlama yapmış.1 kilo yapmışsa onun hepsini benim yemem gerekiyo 200 Gr karbo anca var.kalorisode 900 felan.o 1 kilo patatesi ben gomucrm annemlere siz yeni yapın dicem.yaniba 250gr tavuk.tabi bunları devasa midemin olduğu paralel evrende yaşıyorum.

    Mantıklı mı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum kanka ben yağ yakım döneminde 1600-1800 civarı bulktada 2500 civarı beslendiğimden dile kolay geliyor işin zor az yemek yemekte çok zor çok yemek yemekte 2500 kaloride bile ben tıkanıyordum zorlanıyordum ama bir şeyleri yapmaya çalışırken kimse sana kolay olacağını söylemedi sonu güzel onu düşünerek yap :)
  • Knk diyom ben hazırım vericem cabsmi ama maddiyat beni 3.6k kaloride tıkanıyor.bide senin dediğin gibi cicibebe yerine diğer patetese yulsfa bulgura vs maliyet dahada artar 1000 TL ye ulaşır.benimokafsr gelirim yok.

    Ah be hayat hem genetik vermemiş hemde bizi fakir yapmış.bari 170 boyunda bir tipsiz olsaydım.beslenme maliyeti daha az olurdu 400 500 TL ye mis gibi vücut cikarirdim.

    Hem fakir,hem genetik kötü,h 195 boyunda.bu boyda benim normal günlük kalori ihtiyacımi karşılamak için bile 600 700 TL gerekiyor.bide kalkıp biraz vücut yapayım diyen biri için en az 1000tl beslenmeye gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 tabaktan fazla yemek yiyemiyorum onu bile zor yiyorum yersem çıkartıyorum. ben nasıl kilo alabilirim.
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 tabağa alusilirda 500gr ma alışmak zor.

    Boyun benim gibi çok uzun değilse kolay senin icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    kardeş valla midem hiçbir şeyi kabul etmiyor hele yazın dahada kötü. iş yerinde öyle yemeklerinde arkadaşlar gömüyor 2li vodofone menüleri ben tekli menü yiyorum. parasından sanacaklar halbuki yiyemediğim için almıyorum :(
  • Kesinlikle alırısnız lakin programda büyük eksiklikler var . Mesela bunu 1. Si sporla yapmanızı öneririm . Böyle bodoslama yaprsanız leş gibi yağ toplarsınız . Ayrıca zayıfsanız daha önce böyle düzenli beslenmemişsiniz demektir . Bunda spor yapsanız da ekstra yağ kasabileceğiniz anlamınq geliyor . Yani bu arttırımı yavaş yavaş yapmanız lazım .

    Eksiklik ise şurda . Mesela yumurtayı direkt ağzınıza mınkırcaksınız ? Ne ile yiyeceksiniz ? Yumurtayı 2-3 dilim çavdar kepek ekmekle yerseniz ekstra kalori elde edersiniz . Ayrıca tavuk ve pilava atacağınız yağlar da var onları da hesaba katmak lazım . Direkt başladığınız zaman için protein miktarınız da biraz fazla kadan 150 gram falan ediyor . Pirinç ve cicibebeyi saymadan . Tavuk miktarı 400 e çekilebilir . Kolay gelsin hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boza iç. Bimde litresi 6,95ti. Litresi 2400 kalori

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz böyle hocam ben yapma derim ileride maaşın olursa düzgünce yaparsın. Böyle 2 yılda yapacağını o zaman 6 ayda yaparsın. bu işin temeli beslenme. vücuduna ne giriyor ki neye dönüşsün? Yemek zor değil paran olursa. Alırsın ara öğün kuruyemiş muz süt güzel oluyor, yulafa kakao atarsın tarçın atarsın hindisyan cevizi yağı atarsın bitter eritirsin güzel oluyor. Ama para lazım işte. Ben öğrencilik hayatını daha iyi şeylerle geçir derim o parayı daha güzel şeylere harca. Böyle yaparsın yapmasına ama çok uzun sürer, 10 kilo almak için 2 yılını verirsin ve damak zevkin kalmaz her gün bunları mı yiyeceksin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 15 Haziran 2019; 22:44:53 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.