Şimdi Ara

Günlük 3.6k kalori ile bu vücudu toparlayabilirmiyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    700 Gr pişmiş makarna 1106 kalori.500 Gr haşlanmış tavuk göğsü 550 kalori.500 Gr ekmek 1190 kalori.5 yumurta 388 kalori.yemege katılan yağıyla 3.5k yi buluyor anca.ki sitelerde günlük ihtiyacım 3.2k olarak goruluyo,bunun yanına hızlı meyinolizmami katında 3.5 diye yuvarliyorum ben.

    Bitek bunlarla ya yerimde sayarim yada bu boya ihtiyacım kalorinin çok üstüne cikamadigim için elbise üstünde pek yansimaz.ki bitek bunlarla bile günlük 20 kusur TL gidiyor aylık 600tl yapar benim gelirim 700 zaten.

    Hocam inanın bahane üretiyor sanacaksiniz ama yok.ben kaç senedir bu boyda kilo alma işine kafamı takmisim.ve gerçekten büyük çabalar verdim.ama sürekli maddi imkanlar bana engel oldu.

    Mesela daha 3 4 ay öncesine kadar yurtta kalıyordum.salonsda gidiyordum.yurdun yemekleriyle kalori tamamlayamiyordum.ben kalkıp ketil aldım.ketilda makarna pisiriyodum.direk öyle ketçap sıkıp yarısını gunduz yarısını akşam yiyordum.oda bir zaman sonra bayiyordu yağda kavurmayinca düzgün sosunu ayarlayamayinca işkence gibi oluyordu yemek.

    Protein ihtiyacimda vardı onu yurtta hiç karsilayamiyordum.tavugu yurtta ketilda nasıl yapcam.ocak alsam hem kesin yasak hem tehlikeli.ki pişince kokusu felan hep dagilir.

    Param olsa yurttada evdede her halükarda ihtiyacımı karsilardim.

    Sürekli farklı alternatif arıyorum ama yok tıkanıyor bir süre sonra bı bakıyorum para önüme engel oluyor bı bakıyorum çevre.

    Cidden hocam bu durumda gerçekçi yapılacak ne var ki.inanin öyle bir seviyedeyim ki bu bedenden çıkmak için neler yapabilecegimi bir bilseniz benim için bahane tanımlaması kullanmazdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende baya zayıftım. şimdi 10kg aldım. sabah kahvaltını yapacaksın düzgünce sonra hiç bir öğünü atlamayacaksın ve ara öğün yiyeceksin bolca. kuruyemiş, muz vs.

    ben şahsen kaloriye felan dikkat etmedim ne bulduysam yedim pazartesi günleri 5 tane muz alırım hergün öğle yemeğinden 2 saat sonra yerim. sabah kahvaltıdan sonra kuruyemiş çikolata vs.

    şuan göbek oldu :) spora başlayacağım bende
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla yurtta kalıyorsun. O zaman tavuk yerine her gün yarım kilo lor ( şokta 4 tl) alıp yiyebilirsin. Tatlandırmak için ucuzundan bir bal alıp üstüne döküp yersin. Makarna zor geliyorsa eş değerinde kepekli ekmek al onu ye. Birde yurtta çıkan etli yemekten kahvaltıdan yumurta yersin olur biter işte. Max 10 tl tutar bunlar.

    Ektomorf vucutsun sen ye gitsin takılma karbonhidratın ne olduğuna şeker tercih etmemeye çalış yeter. He zorda kaldın onu da ye merak etme bir şey olmaz sana. Kolaya kaçıp alışkanlık hâline getirme yeter.

    Ayrıca spor ile ilgili hiç konuşmadım ama onu yaptığını farz ediyorum. Spor yapmıyorsan olmaz zaten bu iş. Spordan kastım da vücut geliştirme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 17 Haziran 2019; 18:55:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu besinlerle spor yapnadan beslenirsen zayıf haline ekstradan göbek eklenir daha da beter olur.spor yaparsan hem yediklerin yapıya daha çok katılir hem de doğal olarak acıkacağın için daha rahat yersin.ayrıca besinler hakkında araştırma yapmanı tavsiye ederim şu link işine yarayabilir
    https://www.agirsaglam.com/tag/beslenme/ düzgün bir diyet istiyorsan boş zamanlarında bunları oku,hatta bu siteyle yetinme diğer siteleri de oku araştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.