Şimdi Ara

Günlerdir Araştırdım Sonuç Sizleri Şaşırtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerdir forumu işin ehillerine bir çok soru sorarak,danışarak rahatsız ediyorum,hakkınızı helal ediniz..Hikayemi bilen bilir en ama en başta rx 470 almak isteyen günlerce stoğa girmesini arz eden sonra olmayınca 1050 Ti'ye yönelen ve sipariş verip iptal eden birisiyim.Sonucunda ne aldık dersiniz?

Şu şekilde oldu hiç beklenmedik bir anda 10 dakika içerisinde oldu her şey..Kendi şehrimde verilen ikinci el kartlarını inceledim .MSİ GAMİNG X GTX 1060 6 GB modelini 1270 liraya satan birisi dikkatimi çekti.2017 MART ayında media markttan almış,faturası garantisi devam eden bir ürün kendisi..

Babam ile ben kendisiyle iletişime geçtik bende o sırada media marktta gidip teyit ettirdim gerçekten alınmış o ürün oradan..Babam emniyette çalışıyor ürünü bu akşam elden aldığını söyledi emniyeti adres gösterdik orada teslim aldık.Ve son anlaşmamız 1150 lira oldu

Bu duruma çok sevindim.Ayriyetten şahıs bir hafta içerisinde sorun yaşarsanız paranızı geri iade ederim diyor.Bu çok güven verici bir durum..Şuan kart iş yerinde sabah deneyeceğim inşAllah yorumlarımı belirtirim.

Sizlere,Forum Donanım ailesine çok teşekkür ederim her zaman her daim gece gündüz durmadan farklı sorularıma cevap verdiniz.Hakkınız ödenmez.

Gel gelelim o malum soruya dar boğaz yapar mı? Ben yapacağına inanıyorum ancak yinede +50 FPS oynayabileceğime de inanıyorum sizce?

İŞLEMCİ=AMD 1090 T 2X6 Phenom 3.42 Ghz
    Ram=8 GB DDR3
    PSU=520 WATT
    ANAKART=GİGABYTE GA-890GPA-UD3H

• Media markta gidip kart sizden alındı mı diye sorgulamak teyit adresi emniyet göstermek üstüne bide 1 hafta içinde sorun çıkarsa geri veririz anlaşması az olmuş bence. Bide gelip kasana montaj falan yapıp 24 saat kasanın yanında bekleseymiş cw falan var mı diye
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ya, İlk defa ikinci el ürün alıyorum garantiye almak istedim işimi
  • Adamdan senet alsaydiniz az olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve evet darboğaz yapar
  • İşlemci eski darboğazın kralı olur. Hemde yeni oyunlarda 8 gb ram yetmez sana çok takılma yaşarsın.

• Sıkıntı yaşatır fakat mevcut performansı seni tatmin ediyorsa ve bütçen de şu an donanım değişikliği için uygun değilse idare edersin. Fakat olması gerekenden çok çok düşük değerler alıyorsan ilk fırsatta işlemcini değiştirmen gerekiyor. 8 Gb ram bir süre daha idare eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarını için teşekkür ederim ancak sizlere bir konuda danışmak istiyorum.Monitörüm galiba VGA ekran kartının çıkışına HDMI~VGA dönüştürücüsü takarak dönüştürme yaptık.Power tuşuna baktığımızda ingilizce no power vs diyor sanırsam güç kablosunu tam takamadık evet neden derseniz yerine nedense güç kablosu tık diye oturmadı biz bir yerden aldık güç kablosunu yerine tık diye oturmuyor.Ekran kartının ışıkları yanıyor ama böyle yazı çıkıyor öncelikle 2 soru soracağım işten anlayanlar lütfen yardımcı olabilirse minnettar olacağım..

1~Monitörde o uyarı yazısının görünmesi HDMİ~VGA dönüşümünde sıkıntı yok demek anlamına gelir mi? YANİ ekrana görüntü sıkıntısız düşüyor mu?

2~ Yeni kablomu almalıyız yarın o 8 pin güç kablosu çok zorluyor yuvaya oturmak için?

Acil cevaplarınızı bekliyorum

• Monitöre görüntü gitmiyor, güç kablosu ile ilgili herhangi bir sorun yok. Kullandığın çevirici bu kartlarda işe yaramıyor çünkü bu kartlar sadece dijital sinyal verir. senin monitörün analog (vga) olduğu için de aktif çevirici dediğimiz çeviricilerden alman gerek. yine de tavsiyem 2. el dvi veya hdmi girişli bir monitör alman.
    işlemcini de mutlaka güncellemelisin, en ucuz yollu olarak elinde ddr3 ram olduğu için, ddr3 destekli 1150p veya 1155p bir anakart ve hangi soketi alırsan ona göre de bir i5 işlemci alman. ortalama 300-400tl civarı bir masrafın olur.
  • almamater kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim,ancak sanırım güç girişinde sıkıntı vardı ara güç kablosunu yanlış almışız,güci sadece anakarttan alıyordu,yerine tık oturanı aldık,akşam deneyeceğiz sonuçları ileteceğim.

• Darboğazı merak etmeye gerek yok satıcı zaten şu mübarek ramazan gününde yeterince darboğaz olmuştur

• Öncelikle hayırlı olsun. Darboğaz konusunda bir iki yorum yapmak istiyorum phenom ıı x4 955 ile gtx 960 kullandım (sizin karttan daha kötü bir kart) Ve darboğazın kralı yaşanıyordu. Her ne kadar işlemciler aynı olmasada sizinde darboğaz yaşamanız kaçınılmaz olacak hatta fps droplarından ilallah bile edebilirsiniz...
  • Phenom II X4 970-975-980 stokta, 965 ve altı overclockta 1090T ile hemen hemen aynı. Darboğaz olacaktır kesin, overclock ile az da olsa başa çıkabilirsin.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler Kart tam bir CANAVAR!

Darboğaz olduğu halde 2 oyunda denedim sonuçlarını sizlerle paylaşayım.

Far Cry Primal ULTRA ayarlarda oynarken minimum 53 FPS gördüm genel olarak iste 63 civarında geziniyor.

The Witcher 3 oyununda ULTRA ayarlara aldığımda işlemcinin önemi daha çok ortaya çıkıyor bu oyunda , ortalama 44 FPS dolaylarında geziniyor,şuan işlemciyi 3,4 gHZ kullanıyorum yarın 3.8 gHZ'ye yükseltmeyi deneyeceğim.Farkı olacaktır elbet

Sizler ne düşünüyorsunuz bu FPS değerleri hakkında,işlemcime göre yüksek bile hatta ?

Normalde the witcher 3 i7 işlemci sayesinde 65 FPS dolaylarında seyrediyor.Ancak şuanlık o iş dursun zira öğrenciyim zar zor biriktirdim ekran kartı parasını şimdilik işlemciye para harcayamayacağım galiba

quote:

Öncelikle hayırlı olsun. Darboğaz konusunda bir iki yorum yapmak istiyorum phenom ıı x4 955 ile gtx 960 kullandım (sizin karttan daha kötü bir kart) Ve darboğazın kralı yaşanıyordu. Her ne kadar işlemciler aynı olmasada sizinde darboğaz yaşamanız kaçınılmaz olacak hatta fps droplarından ilallah bile edebilirsiniz...

Çok teşekkürler daha iyisi sizin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipahiysn -- 21 Haziran 2017; 4:44:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.