Adamların hiçbir doğal kaynağı da yok 40 yıl önce türkiyeden daha fakirken şuan tryi 3 e katlamış durumdalar kişi başına düşen gelirde. |
Güney Kore eskiden türkiyeden daha fakir bi ülkeymiş la oha

-
-
Biz kişisel ego ve ideoloji tatminleriyle birbirimizi yerken onlar çalıştı araştırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7
Biz kişisel ego ve ideoloji tatminleriyle birbirimizi yerken onlar çalıştı araştırdıBurda asgari ücret 260 euro yanımızdaki krizde diye dalga geçtiğimiz yunanistanda 760 euro üretimleri de bizden fazla değil . Başımızdakilerin yanlış dış politikası yüzünden böyle oldu.
-
Adamlarin kafa çalışıyor tomas hocam
Üretiyorlar
Biz gibi herseyi beles beklemiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1991 de SSCB den ayrılıp bağımsız olan devletler bile bizi geçmeye başladı.
-
Güney Kore kalkınmasını Japonya'dan aldığı savaş suçları tazminatı ile finanse etti. Aynı zamanda Jaoonya'dan teknoloji transferi aldılar büyük oranda. Hatta bizzat Japonlar özür mahiyetinde Kore hükümeti yerine ülkede bazı yatırımlar yapıp üniversite gibi yapılar inşaa etmiş. İki ülke insanı birbirini genelde pek sevmediği için bu konuyu çok tartışıyorlar. Koreliler biz 50 milyon nüfusa rağmen dünyanın en iyi ülkelerinden olduk diyor ama Japonlar da sizi biz geliştirdik diyorlar. Çinliler ise bunlara ABD köpekleri diye giydiriyorlar. Bu üç ülkenin de dünyanın en gelişmiş ülkeleri olmaları tesadüf olamaz o yüzden saygı duyuyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Adamlarin kafa çalışıyor tomas hocam
Üretiyorlar
Biz gibi herseyi beles beklemiyorlarIQ ortalamaları da 106 hocam tr 86 . Tabi ırkdaşları kuzey korenin durumunu görünce her şeyin IQ olmadığı da aşikar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey081991 de SSCB den ayrılıp bağımsız olan devletler bile bizi geçmeye başladı.
Rusya ,estonya,letonya,litvanya trden iyidir . tr ile aynı seviyede kazakistan , belarus var diğerlerinin durumu pek de iç acıcı değil gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Silverstein -- 23 Eylül 2020; 19:34:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwell.
Güney Kore kalkınmasını Japonya'dan aldığı savaş suçları tazminatı ile finanse etti. Aynı zamanda Jaoonya'dan teknoloji transferi aldılar büyük oranda. Hatta bizzat Japonlar özür mahiyetinde Kore hükümeti yerine ülkede bazı yatırımlar yapıp üniversite gibi yapılar inşaa etmiş. İki ülke insanı birbirini genelde pek sevmediği için bu konuyu çok tartışıyorlar. Koreliler biz 50 milyon nüfusa rağmen dünyanın en iyi ülkelerinden olduk diyor ama Japonlar da sizi biz geliştirdik diyorlar. Çinliler ise bunlara ABD köpekleri diye giydiriyorlar. Bu üç ülkenin de dünyanın en gelişmiş ülkeleri olmaları tesadüf olamaz o yüzden saygı duyuyorum.Japonya neden düşmanına o kadar yardım etmiş ki eskiden kore japonyanın sömürgesiydi zaten de kalkınmalarına yardım etmeleri ilginçmiş . Benim bildiğim güney kore hep ABD desteğiyle ve dışa açık politikasıyla gelişti. Güney kore halkının çoğu ABD yi sever mesela.
-
Japonların yardım etmesinin sebebi savaştan sonra işledikleri suçları telafi etmekmiş. Aman sakın bir japona koreliler sizin düşmanınız deme. Birbirlerini geçmişten dolayı hiç sevmiyorlar ama japonlar ısrarla defalarca özür diledik ve fazlasıyla yardım yaptık bizi suçlamayın diyorlar. Koreliler ise japonlar bize böyle böyle yaptı diye hala yakınıyorlar. Diplomatik olarak aralarında bir düşmanlık yok. Japonya'nın kendini affettirmek için Kore'ye yapmadığı yardım yokmuş. Koreliler ise hala Japon askerlerinin Koreli kadınları hayat kadını olarak kullanmasını anmak adına milli gün düzenliyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Thomas SilversteinJaponya neden düşmanına o kadar yardım etmiş ki eskiden kore japonyanın sömürgesiydi zaten de kalkınmalarına yardım etmeleri ilginçmiş . Benim bildiğim güney kore hep ABD desteğiyle ve dışa açık politikasıyla gelişti. Güney kore halkının çoğu ABD yi sever mesela.
Alıntıları Göster
ek: ABD'liler de aynı şekilde destekledi tabi ki. Kore de onlar için çok önemli bir üs. Tabi ki kendi yanlaıçrına çekecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell. -- 23 Eylül 2020; 21:0:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X