Şimdi Ara

Güney Kore Dizilerini Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam tvden güney kore dizilerine sarmaya başladı Büyük Kral Dae Young falan izlemiş bana dedi bunu indir bana diye ben de indirdim izledi bitirdi. Şimdi başka dizi istedi ben de baktım Türkiye'de yayınlanan Kore dizilerine birkaç tane buldum ama indirme linkleri hiçbir yerde yok hepsi kırılmış. Elinde varsa Allah rızası için biri upload eder mi? Tr dublaj olmak üzere aşağıdaki dizileri arıyorum (Altyazılı vermeyin ben altyazılı izlerim ama babam alışkın değil)

Demir Prenses (Empress Chun Chu)

Efsane Prens Jumong

Rüzgarın Krallığı (The Kingdom of The Winds)

Bu dizileri elinde bulunduran birisi varsa upload etsin lütfen çok makbule geçer.

• Samguksagi.com yani siteme bakabilirsin orda işini görebilecek birkaç türkçe dizi bulabilirsin
  • trt de vardı o çindi heralde yav
  • jumongu falan bende arıyorum internette bulmuştumda alt yazı gömülü oluyor hep ingilizce gömülü.İndirebileceğimiz bi yer varsa pmden ulaşırsa sevinirim

edit: bluefox o nasıl bir sitedir nassı paylaşmazsın bizim konuda paylaştında gözümdenmi kaçtı adam depolamış herşeyi bilgi fışkırıyor site çok kaliteli tebrik eder alnından öperim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 12 Nisan 2012; 3:44:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.