Şimdi Ara

Güneş yanığına ne iyi gelir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
82.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: etopcu

açık tenli birisi olarak her tatilde kesinlikle bir yanık vukuatım olurdu ancak bir kaç senedir sıkıntısız bir şekilde önce yanıp sonra sızılarımı dindiriyorum :))
    anestol pomad ve hameltan adında iki tane kremi eczaneden temin edip avcunuzda eşit miktarda ikisini karıştırın ve uygulayın gerçekten işe yaradığını göreceksiniz.
    iyi tatiller...

anestol pomadı deneyen var mı ? ? ? bende 3gündür fena şekilde uğraşıyorum duş sonrası bebek kremi vardı evde nemlendiriic etkisi yüksek diye onu sürdüm ağrıyı kesti ama kızırıkları geçirmedi hatta kapartı biraz sanırım
  • Of
  • Uc gundur aci cekiyorum.su topladi omuzlarim.hic biseyin faydasi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

Uc gundur aci cekiyorum.su topladi omuzlarim.hic biseyin faydasi yok.

aynen bende 3gündür çok acımasada acı çekiyorum ama bu su toplaması kötü oldu yarında geçmesse perşembe hastaneye gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

bengay sür yoksa vicks

Sakın haaaa
  • yanıkların uzerine biri işesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

TIKLAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72DCCDBDF -- 13 Nisan 2021; 10:36:53 >
  • kantaron yağı sür. aktarlarda bulabilirsin. bana dua ediceksin
  • yoğurt süreceksen dikkat et kurumasın yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

Uc gundur aci cekiyorum.su topladi omuzlarim.hic biseyin faydasi yok.

aynen bende 3gündür çok acımasada acı çekiyorum ama bu su toplaması kötü oldu yarında geçmesse perşembe hastaneye gitmeyi düşünüyorum

Gunes yanigi 3 gunde gecermis.eger su toplamissa 7 gunde.ayvayi yedik.
  • Krem sür ve 2 3 gün dışarı çıkma
  • Arkadaşım Sana Açık Ve Net Söylüyorum Zeytin yağa sürüceksin bende senin gibiyim denize kremsiz girerim yancagımı bılırım yanarım ve hep zeytin yağ sürerim cok yumusatır dene görüceksin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDusk

Arkadaşım Sana Açık Ve Net Söylüyorum Zeytin yağa sürüceksin bende senin gibiyim denize kremsiz girerim yancagımı bılırım yanarım ve hep zeytin yağ sürerim cok yumusatır dene görüceksin !

Onuda denerim.bu gecede uyku yok nasilsa.
  • eczaneye gidip yanık kremi istiosun ve sürüosun , çokta ucuz oluyo , rahat ediyosun gereksiz yöntemlere başvurma
  • Bepanthen krem çok iyi gelir. Ayrıca anestol pomad da acı dindirme konusunda oldukça iyidir. Ben de beyaz tenli olduğum için ne yaparsam yapayım yanıyorum. Bu kremleri kesinlikle öneririm.
  • diş macunu iyi geliyor. ama zararı var mı bilemem
  • yandıktan sonra kremi sürünce rahatlıyorsun, gece iyi uyku uyuyorsun ama sanki krem sürünce deriler daha çabuk soyuluyor gibi geliyor bana. hadi vücudumu geçtim de alnımdakiler bile tamamen soyuldu.
  • Buz koy rahatla acıyı dindir. 2 güne yanığa göre 4 güne kadar geçer sonrada yanmazsın zaten ilk girişin galiba
  • Hametan merhem var duzenli olarak sur yarim saatte bir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.