Şimdi Ara

Güneş yanığına ne iyi gelir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
83.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün plaja gittik.Mallık yapıp güneş kremi sürmeden denize atladık.Şimdi her yerim afedersiniz babun poposu gibi oldu kıpkırmıızı.Acımasıda cabası.Ne iyi gelir böyle bişeye.Acıdan ölüyorum acil yazın

• Nemlendirici sür
  • Ben 2-3 kere daldıktan sonra krem sürdüm yinede yandım.Her tarafım acıyor şuan ama pek birşey değil.
  • açık tenli birisi olarak her tatilde kesinlikle bir yanık vukuatım olurdu ancak bir kaç senedir sıkıntısız bir şekilde önce yanıp sonra sızılarımı dindiriyorum :))
    anestol pomad ve hameltan adında iki tane kremi eczaneden temin edip avcunuzda eşit miktarda ikisini karıştırın ve uygulayın gerçekten işe yaradığını göreceksiniz.
    iyi tatiller...
  • Semen
  • yoğurt sür
  • buz sür. başka bilmediğin şeyler deneme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş yanığı geçer mi ?
    18 yıl önce açıldı
    Sinüzite Ne İyi Gelir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yoğurt değil bepanthen merhem sür
  • bende pazar günü yandım uyuyakalmışım rus hatunlar vardı yanda o günden beri toplasanız 20 saat uyumadım ne yüz üstü nede sırt üstü yatamıyorum yoğurt hariç ne iyi gelir koşup alcam yeter ya yüzüm gözü msoyuldu berbat haldeyim evdede kimse yok 4-5 güne gelicekler.Acil bende gidip alıcam neler lazım ise acil geçiricek en azından acıyı dindirecek şey lazım.
  • bengay sür yoksa vicks
  • osmanlı yoğurt sürerdi ama kaymaksız olacak
  • konuya bak bende böyle bir konu açacaktım. ayrıca;

Bu konudaki kullanıcılar: _ByLrBnGLdM2_
    1 kayıtlı üye, 27 misafir
  • bepanthen plus
  • TIKLAAA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoğurt sür acısını ve yangınını alır en azından
  • aloe verali krem ve ya bildigin nemlendiricili krem. bol bol su ic
  • Of konu güncel.

2 defa yağlanmama rağmen yine de kıpkırmızı oldum ya. Tenimde hafif esmer. Denizden her çıkışımda duş aldım,güneşte hiç durmadım diyebilrim. ama omuzlarım ve ellerimin üst kısmı yanıyor.
  • bepanthene en iyisidir.
  • Fenistil jel sur aninda aciyi ve yanmayi alir deriyi serinletir zaten kremi eline siktiginda bile krem soguk soguk cok faydasini gorursun
  • Yüksek faktör koruyucu, başka çaresi yok bunun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.