Bildirim
Güneş yanığına ne iyi gelir.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nemlendirici sür -
Ben 2-3 kere daldıktan sonra krem sürdüm yinede yandım.Her tarafım acıyor şuan ama pek birşey değil. -
açık tenli birisi olarak her tatilde kesinlikle bir yanık vukuatım olurdu ancak bir kaç senedir sıkıntısız bir şekilde önce yanıp sonra sızılarımı dindiriyorum :))
anestol pomad ve hameltan adında iki tane kremi eczaneden temin edip avcunuzda eşit miktarda ikisini karıştırın ve uygulayın gerçekten işe yaradığını göreceksiniz.
iyi tatiller... -
Semen -
yoğurt sür -
buz sür. başka bilmediğin şeyler deneme. -
yoğurt değil bepanthen merhem sür -
bende pazar günü yandım uyuyakalmışım rus hatunlar vardı yanda o günden beri toplasanız 20 saat uyumadım ne yüz üstü nede sırt üstü yatamıyorum yoğurt hariç ne iyi gelir koşup alcam yeter ya yüzüm gözü msoyuldu berbat haldeyim evdede kimse yok 4-5 güne gelicekler.Acil bende gidip alıcam neler lazım ise acil geçiricek en azından acıyı dindirecek şey lazım. -
bengay sür yoksa vicks -
osmanlı yoğurt sürerdi ama kaymaksız olacak -
konuya bak bende böyle bir konu açacaktım. ayrıca;
Bu konudaki kullanıcılar: _ByLrBnGLdM2_
1 kayıtlı üye, 27 misafir -
bepanthen plus -
TIKLAAA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yoğurt sür acısını ve yangınını alır en azından -
aloe verali krem ve ya bildigin nemlendiricili krem. bol bol su ic -
Of konu güncel.
2 defa yağlanmama rağmen yine de kıpkırmızı oldum ya. Tenimde hafif esmer. Denizden her çıkışımda duş aldım,güneşte hiç durmadım diyebilrim. ama omuzlarım ve ellerimin üst kısmı yanıyor. -
bepanthene en iyisidir. -
Fenistil jel sur aninda aciyi ve yanmayi alir deriyi serinletir zaten kremi eline siktiginda bile krem soguk soguk cok faydasini gorursun -
Yüksek faktör koruyucu, başka çaresi yok bunun.
Benzer içerikler
- vogue nasıl okunur
- coversyl 5 mg kullananların yorumları
- sachane güvenilir mi
- sarımsak testosteron artırır mı
- beko açılımı
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- deprem güvenlik bilgileri
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X