Şimdi Ara

güneş yanığı olan araba mı boyalı araba mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşime 99 model C kasa bir Corsa aldım. Araç hasarsız, değişensiz ve boyasız. Boyasız derken, boya gerçekten yok. Güneş yanığı kavurmuş kaputu, tavanı... Araç orjinal diye aldım. Baya peşinde de koşturdu hatta eski sahibi. Aracı büyük bir keyifle kullanırken her görenin "hmm ne olmş byle bu arabya yha?!" tepkisinden -ki bunu bağzıları gözleriyle yapıyor- tepkisinden sıkıldım. Araca 2-3 yıl bineceğimizi bilsem boyatırım, fakat hayır, 4-5 ay sonra satacağım.

Şimdi sorum şu:

aracı 500tlye boyatıp satıştaki zorluğa göğüs gerip temiz bir arabaya mı bineyim?

yoksa boyatmayım, orjinalliğini korusun mu?

Uygun renkte Turtle Wax Color Magic ile iyice geçin üzerini, en azından bu sürede daha az belli eder yanığı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cat_power

Uzun süre olsa anlarım da, 4-5 ay sonra satacaksanız, hiç uğraşmayın. Sonra takla mı attı, vs soruların arkası kesilmez.

Uygun renkte Turtle Wax Color Magic ile iyice geçin üzerini, en azından bu sürede daha az belli eder yanığı.
    pireminyum kullanan zengin bebeler tarafından öyle saçma sözler duymak normal, takmayın derim.

Orijinalden alıntı: jimhendrix

pireminyum kullanan zengin bebeler tarafından öyle saçma sözler duymak normal, takmayın derim.

babaannem falan da dedi :D kendisinin scirocco'su var :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: toyota16

Hocam 4-5 ay kullancaksan boyatmaa fakat 2 yildan fazla bineceksen boyat
    hiç gerek yok, öyle ufak tefek kusurlar nazar bozar iyidir

Orijinalden alıntı: ce.mesutergul

quote:

ilginç
    o zaman pireminyum kullanan zangin tayfa demeliymişim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 23 Ağustos 2016; 15:57:20 >

Orijinalden alıntı: neilblack

Kullanıcı değilseniz boyatmayin, satarken ona göre satarsınız.
    kaliteli bir cihazla fotoğraf ve video kaydı al. yine de güneş yanığı olduğuna inanmıyorsa o adam hastadır, satma zaten.

Orijinalden alıntı: Sleeper

aracı folyo ile kaplat

kaplama için kaportayı zımparalamak lazım dediler.

Orijinalden alıntı: tremar

quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

aracı folyo ile kaplat

kaplama için kaportayı zımparalamak lazım dediler.

Alıntıları Göster
    Allah kolaylık versin zor seçim. Bu şekil satsanız ne biçim araba, ama boyatıp satsanız (ülkemizdeki çakal sürüleri sebebiyle) kazalı araba takla atmış bu olur. Şimdiden yeni aracınız hayırlı olsun.

Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20

Allah kolaylık versin zor seçim. Bu şekil satsanız ne biçim araba, ama boyatıp satsanız (ülkemizdeki çakal sürüleri sebebiyle) kazalı araba takla atmış bu olur. Şimdiden yeni aracınız hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    boyatın kardeşim, zaten 99 model araba boyasından ne olacak.

ben geçen sene babamın 98 model arabasını sattım, aynen dediğiniz gibi güneş yanıklıydı, her gelen yok bu arabanın boya masrafı var yok şöle çıldırttılar beni.
    diyosun ki komple boyalı olsa daha mı iyi? evet daha iyi masrafsız olur diyorlar.

demem o ki bu yaştaki arabalarda insanlar masrafsızlığına bakıyor, zaten bi de boya parasını düşüyorsunuz güneş yanığı varsa.
    bence millete boya parası verip keyfini süreceğinize siz boyatın hem keyifle binin hem de satarken yaşı nedeniyle temizlik boyası var der geçersiniz, hatta bi de fotoğraflarını çekin yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: KADANS

boyatın kardeşim, zaten 99 model araba boyasından ne olacak.

ben geçen sene babamın 98 model arabasını sattım, aynen dediğiniz gibi güneş yanıklıydı, her gelen yok bu arabanın boya masrafı var yok şöle çıldırttılar beni.
    diyosun ki komple boyalı olsa daha mı iyi? evet daha iyi masrafsız olur diyorlar.

demem o ki bu yaştaki arabalarda insanlar masrafsızlığına bakıyor, zaten bi de boya parasını düşüyorsunuz güneş yanığı varsa.
    bence millete boya parası verip keyfini süreceğinize siz boyatın hem keyifle binin hem de satarken yaşı nedeniyle temizlik boyası var der geçersiniz, hatta bi de fotoğraflarını çekin yeter.

Alıntıları Göster
    uzun sure kullanacaksınız gunes yanıklı alın boya masrafı yapın kafanız rahat binin. Bu devirde boyasız olupta pertten cıkma araclar bile olabiliyor piyasda bu neden le mutlaka eksperrtiz yaptırın dogru duzgun bi yerde

• Güneş yanığı yüzünden boyattırdığını söylersen ve önceki resimlerini çekersen çok sorun olmaz zaten 99 model araba

Orijinalden alıntı: shifisitert

uzun sure kullanacaksınız gunes yanıklı alın boya masrafı yapın kafanız rahat binin. Bu devirde boyasız olupta pertten cıkma araclar bile olabiliyor piyasda bu neden le mutlaka eksperrtiz yaptırın dogru duzgun bi yerde

Alıntıları Göster
    Belediye boyasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Belediye boyasın

Alıntıları Göster
    boyalı araba. boyadan bizim kadar korkan bir millet daha yok. boya temiz bakımlı gösterir güneş yanığıyla gezmek daha mı iyi ? ya da güneş yanığını boyatmayacak mısın ? 10 yaş üzeri araba da boya aranmaz arkadaşlar. 2.000 lira verilip boyatılır araba.
  • Aslinda en mantikli olan sadece tavansa folyo, motor falanda solduysa boya ancak az zamani kaldiysa ellemeyin. Insanlar araba 40 yillikta olsa boyasiz istiyor ve bu kadar cakalin oldugu piyasada hakli

Benim aldigim aracta tek kapi boyaliydi, servis kaydindan dolayi icim rahat etti ancak disarda yaptirsa guvenemezdim acikcasi.

Orijinalden alıntı: ce.mesutergul

quote:

Off babaanneye bak 😊 Bayram da elini öpmeye gelsem cok para verir mi 😊

Hocam şaka bi tarafa madem 4-5 aya satacaksiniz hic masraf etmeyin birakin kalsin oyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 24 Ağustos 2016; 23:10:19 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.