Şimdi Ara

Gündeme dair (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.080
Cevap
0
Favori
22.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    Rus - Ukrayna tiyatroydu. Hiçbir tiyatro sonsuza dek gösterimde kalmaz. Rus-Ukr tiyatrosu kapanıyorsa sıradaki yeni tiyatro başlar, medya izleyicileri "vaaauuv" der.

Bu arada bizim firmadaki muhasebeci 500TL ile 1000TL'lik banknotlar basılacağını söyledi. Bu iyi bi gelişme dedim, doğal olarak ne iyisi kötü gelişme dedi. Dijital para olayına hiç girmeden "abi bankamatikten elimde bi tomar 100'lük 200'lük banknotlarla cıkıyordum cüzdanda taşıması kolay olacak enflasyona yapıalcak bir nes yok, pratiklik açısından güzel olacak" dedim. Dijital para planlarının şu dönemde gerçekleşemeyeceğinin sinyali olduğu için sevindiğmi belli etmedim. İşyerinde kimi nesleri konuşmuyorum. Hoş, konuşsam da anlayamıyorlar.

bugünlerde hava da güneşli. öğlen dışarı çıkıp güneş alıyorum. güzel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.Kasım.2022 16:20 İstanbul Taksim bölgesi İstiklal yolundaki patlama olayı

Bence bu olayı devlet biliyordu. Tıpkı 15 Temmuz 2016 olayını bildiği gibi.
    Olay sonrası c.başkanının açıklamasını izledim. Belki 1-2 yıldır hiç ilzlemiyordum o gereksizi. Bu izleyişimde C.başkanını yaşlanmış, etleri çekilmiş, rengi solmuş, bayagı bi kurumuş gördüm ki "koltuğunu toprağa dek götürür mü" diye soru oluşturdu belleğimde. Yada daha doğru bir anlatımla, yeryüzü yönetimi bu badem bıyıklı İslamcıyı ölene dek Türkiyenin başında tutmayı planlıyor?

Bir olay oluyor, devlet Interneti yavaşlatarak, Youtube engelleyerek çok üstün becerilerini sergiliyor. CNN Türk ile TRT gibi danışıklı medya olayı yayınlamayı durdurarak kendi çaplarında olayı protesto ediyorlar. Bu medya ile devletin her yanından yetenek fışkırıyor. Türk halkı, Türkiyenin göbeğinde gerçekleşen bir olayı izleyemesin diye , devlet ile medyası Internet yavaşlatma ile sansürleme gibi işlerle uğraşıyor, tümüne madalya takmalı bunların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 13 Kasım 2022; 23:35:44 >

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    Havadan surekli dronelarla izlenen, ozel kameralarla patlayicilarin tespit edilebildigi Taksime yakin Istiklalin Taksim cikisinda supheli kilikta bir kadin 45 dakika bir yaninda bir canta ile bankta oturuyor. Daha sonra ordan kosarak kacarken cantayi orda birakioyor ve kisa zaman sonra canta patliyor. Aklimda deli supheler…. Olayi simdiye dek ustlenende yok. 13.11.2022 Tarihi bile ilginc bir secim. Bu tarihler 13 ve 11 yillar once ayni tarihte Pariste patlama oldugu soylenmisti. Birseyler oluyor, bakalim bu is kimin isine yarayacak gorecegiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Balık baştan kokar derler. Baş böyle kokuyor iken biz ne yaparsak yapalım bu olaylar sürecektir.

Suriyeli denilen bir kadın yakalanmış olayın gerçekleştiricisi olarak. Hemen de yakalandı.

Benim bildiğim Suriyeli kadınlar türbanlı olur bu türbansız, ne iş? Türbanlı biri böyle işler yapmaz, can almaz eheh. Planın incelikleri bunlar.

sonuçta kabak yine normal kişilere patladı. o yolda artık bankta oturmak yasak. yol boyu polis, bekçi, de bunun gibi tipler doluşacak.

Yaklananin tipi Afroamerikanoya benziyor. Ben bu konuda pek ikna olanadim. Ideolojik bir tipede benzemiyor. Secimlerde yakin malum, bunlarin olacagini birileri yazmisti daha once. Olan masum insanlara oluyor. Bu gibi eylemleri gerceklestirenler olayi ustlenirler, buda yok.

Bu olayı Tayyip önceden biliyordu dedim, +/- hiçbir nes demedin.

Tayyip bu olayı bilmiyordu, ona da sürpriz olmuştur mu diyorsun?
    Yok öyle deil "Tayyip bu olayı önceden biliyordu" diye düşünüyorsan, bunu söylememe nedenin:

bu olayı devletin ayarladığını öne sürdüğünde yasal açıdan zor durumda kalmaktan korktugun için mi?
    Tayyip'i gizliden sevdiğin için, "sevdiğim politikacı böyle pislik yapamaz" diye düşündüğün için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Kasım 2022; 23:5:5 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde (İstanbul bomba olayından birkaç gün önce) 40'lı yaşlarda koyu bir Tayyipçi (+ şeriatçı) biri ile karşılaştım. Diyordu ki "Bak artık bombalanma oluyor mu, olmuyor. Sokaklarda rahat rahat dolaşabiliyoruz" gibi nesler diyordu. Ona desem ki "İstanbuldaki bu bomba olayı tayyip'in bilgisi kapsamında gerçekleştirildi, Tayyip biliyordu" desem ne dediğimi anlamaz :)

Schwab G20 ulkelerinin liderleriyle gorusup Great Reset propagandasi calismalari yurutuyor.

Maden patliyor, Istiklalde bomba patliyor ama bunlarin hicbiri icisleri Bakaninin koltugunu dahi sallayamiyor. Bu nasil istir? Akli basinda bir devlet anlayisi sadece maden kazasinda bile icisleri bakanina istifa ettirirdi.

Yalnız maden patlaması ile İstiklaldeki patlama arasında çok büyük bir ayrım var. Sanırım söylememe gerek bile yok: Maden patlaması, yalnızca maden işçilerini etkileyebilecek olay. İstiklaldeki patlama ise 82 milyondan herhangi kişileri etkileyebilecek olay. İstiklalde ben de geziyorum kimileyin. Eski, gösterişli, otantik bir yer. İstanbul'a gittiğimde oraya hep gitmeye çalışıyorum. O yolda, o anda ben de olabilirdim! Bu olayı ilk duyduğumda "fake mi" dedim. fake olmasını istedim. Yok değil, gerçek. Biçok açıdan bağımsız kişilerce çekilmiş bi sürü fotoğraf , video var. şimdi bu gerçek olay sonrası fake terör haberleri de gelebilir ardından. Bu gerçek ya, onlar da gerçek gibi yutturulabilir.

Icisler Bakani ulke icindeki guvenlikten sorumludur. Bu ister guvenlik onlemleri gozardi eeilmis maden olsun, ister teror saldirisi, istifa etmelidir. Normal bir ulkede kendiliginden istifa eder, Japonyada olsa Bakan kendine harakiri yapardi.
    Istiklaldeki patlamaya gelince, isin arkasindaki teroristler daha cok ÖSO Grubu uyelerine benziyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Kasım 2022; 17:53:51 >
  • https://www.bitchute.com/video/VxqFDumjBXds/

İstiklal yolu, simgesel önemi olan, sadece İstanbul değil Türkiyenin yüreği konumunda bir yer.

Orada bomba, rastgele kişileri öldürüyor. 50 - 100 kişiyi yaralıyor. Şarapnel ile belki gözü kör olan kişiler vardır.

O bombayı ben, bana patlatılmış gibi görürüm. O yolda ben de olabilirdim.

Ancak işte, ülkede kemikleşmiş bir Tayyipçi kesim için bunların hiçbir önemi yok.

Ancak son 10-15 yıldır ANN (Artificial Neural Networks) teknolojisi ile CGI yeni bir boyut kazandı. Artık CGI 'ı kişi değil, bilgisayarın kendisi yapay olarak üretebiliyordu ancak bunun için çok güçlü bilgisayar kullanmak gerekiyordu. Bu dönemde BBC gibi kuruluşlar birçok fake belgesel üretip yayınladı.

Son 7 yıldır, ANN'in yüksek performanslı versiyonu olan GAN (Generative Adversarial Networks) ile normal bilgisayarda bile etkileyici, gerçeğinden ayırt edilemeyecek kalitede CGI animasyonlar yapılmaya başlandı. Bu dönemde normal kullanıcılar bile yüksek kalitede animasyon üretip yayınlamaya başladı örneğin Deep Fake Tom Cruise videoları, normal bir kullanıcı aracılığı ile yapılıyor. Onu da "real-time facial reenactment" denilen bir sistem ile yapıyorlar.

NASA 'nın uzay filmlerinin animasyon, fake olduğunu bilen kişiler , BBC 'nin fake animasyon belgeselini izlediğinde gerçek sanıyor, "vauvv" diyor. Her dönem, kandırılacak kişiler çıkacaktır.

• Yeni dunyada insanin yerini robotlar alacak deniyor. Robotlar zaten var ve kullanimdalar. Yeni dunyada insanlar robota cevrilmek isteniyor.

Gündeme dair

Gectigimiz gunlerde dunya nufusu 8 milyara yukselmis. Forumdaki garibanlarsa dunya nufusunun azalmasini savunuyorlar. Biraz matematik yapalim, Elon Muskin tek basina 250Milyar Dollar serveti var, eger herkese 1 Milyar verecek olsa kendisine yine 242 Milyar dollar kaliyor Tabi bu isin sakasi, ancak bu hesaba inanacak cogunluk olduguna cani gonulden inaniyorum.

Bu dunya illuzyondan ibarettir. Gordugun illuzyonlara kalpten kapilma. Bu illuzyonlar guclu dalgalardir ve seni dibe batirmak ister, yutmak ister.

Matrix yalanlar uzerine kuruludur ve sadece gerceklerle yikilabilir.
    Kendine odaklan! Sen illuzyonlar icinde kaybolmak icin burda degilsin. Senin bu ormanda olma sebebin kendini tekrar kesfetmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Kasım 2022; 22:3:54 >

• G20 Zirvesinde ulkeler gelecekte yasanacak bir salginda sadece Asi ve Test olan kisilerin uluslararasi seyahat edebilmelerine izin verilecegi konusunda anlasmaya vardilar. Buma gore yurtdisi yolculuklarda artik sadece Pasaportunuzu degil ayni zamanda dogrulugu dinital sertifika ile belgelenen Dijital Asi Kartinizida yaniniza almaniz gerekecek.

AB ulkeleri ise tum kimlik bilgilerinin birarada oldugu Dijital ID Projesini 2024 yilinda yururluge koyacak.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.