|
15 yasinda bir erkege kacan kadin üstelik 4 cocugu varsa, özgür olmak istediginden degil, kafasindaki tahtalar eksik oldugundan bunu yapar. Özgür olmak isteyen kadin bir adamdan baska bir adama kacmaz. Corona baskisiyla gecirdigimiz iki yil bana birseyi ögretti oda Devletin vatandasi düsman olarak gördügünü ve bu düsmanlik üzerinden onu yönetmek kontrol etmek istedigini. Toplumun hicbir kesimi yokturki devlet tarafindan düsman ilan ediliyor olmasin, devletin bir kesimi düsman gösterirken diger kesiminde devletci bir tutumla bu dusmanligi desteklemesi, birgün siranin kendilerine gelecegini engellemez. Devlet tamda insanlarin bu acigi üzerinden onlari ayristirip, kutuplastirip kücük parcalara bölüp yönetiyor. Insanlarin devlete karsi birlik icinde oldugunu bir düsünün, devlete ihtiyac dahi kalmaz. Bugün belki devlet sizi hedef tahtasina koymadi bu sizi rahat biraktigi anlamina gelmez. Düsmanini yakindan taniyan insan onunla mücadele edebilir. Devlete karsimi gelecegiz söylemi insanlarin bilincaltina kötü birsey olarak yerlestirildigi icin daha en basinda hakkini aramasi mucadele etmesi engelleniyor. Devlete karsi gelin demiyorum ama haksizlik yapan devlette olsa hakkinizi arayin diyorum. Gerekirse dik durun, hicbirsey hukuktan üste degildir. Hukugu olmayan yapilar ise cürümeye ve yok olmaya mahkumdur. Devlet yapi olarak insanlari vatandaslari düsman olarak görür. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Aralık 2022; 13:27:27 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt