Şimdi Ara

Gündeme dair (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.080
Cevap
0
Favori
22.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Ilginc o saydigin koah hastalari birden gripten ölmek icin aralarindami anlasmis oluyorlar? Sandigin gibi olsa keske, kendi gozlemlerime dayanaraktan bu hastaligin gercek oldugunu gordum. Bence kucumseme fazla, eninde sonunda herkesi yakalayacak nasilsa. Artik onunla yasamaya alismiyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şu anki aşılar, 10-20 yıl önce tasarlanıp geliştirildi ve büyük olasılıkla Afrika veya g.amerika gibi uzak yeerlerde insanlar üzerinde denendi. aslında kesinlikle denendi diyebilirim cunku etkileri görülmüş olmalı ki bu kadar kararlılıkla herkese bu aşıyı yapmaya çalışıyorlar. Etkilerin ne olduğunu, doktorlar bilmiyor orası da kesin. Doktorlar sadece birer sağlık çalışanı birer memur ve gelen emirleri uyguluyor. emir: aşı yapacaksın.

1899'da basılmış 296 sayfalık le sang et son troisiémé elément anatomique belgesinin çoğunu okudum. Tümüyle deney destekli yaklaşık 50 yıllık birikimin aktarıldığı bu belgede, yaşamın biyolojik temelleri, bakteri ve virüs nedir, hastalıklar nasıl oluşur anlatıyor. 1800'lerde deney ve çalışmalar bir teoriyi desteklemek için değil, somut gerçeği bulmak için; bilim, bilim için yapılıyordu. Fakat 1800'lerin sonuna doğru birşey oldu. İnsanlar sehirlerde toplanmaya başladı. İnsanlar şehirlerde toplanmaya başlayınca dönemin finansör ve sanayici baronları, büyük gelir potansiyeli gördü. Bu sağlık alanıydı. Ancak bunun teknik altyapısını oluşturmak gerekliydi, insanlar bu sistemin içinde yaşamalıydı. Bu işin teori ve teknik altyapısı için Louis Pasteur ve Robert Koch seçildi. Pasteur 1864'te Hastalık Yapıcı Virüs Teorisini ortaya attı, Robert Koch tıp desteği verdi. 1873'te Johns Hopkins 'in finans desteği ile sağlık sektörünün eğitim şablonu tasarlanmaya başlandı.

Johns Hopkins, Andrew Carneige, John Pierpont Morgan ve David Rockefeller 'ın yatırımları başlayan bu taslak, birkaç on yıl içinde ilaç, aşı, laboratuar ekipmanları, inşaatçılık ve ticaret sektörünü şaha kaldırarak büyük paraların kaldırıldığı ve dünya çapında işçiden bilimcisine kadar milyonlarca kişinin gelir kapısı olacağı sağlık sektörünün başlangıcıdır. 1893'te Johns Hopkins Sağlık Okulu, virüs teorisi üzerine kurulu 6 yıllık Tıp Eğitimini uygulamaya başlar. Sonraki 2 onyılda bu eğitim tüm ABD Kanada ve tüm dünyada uygulatılacaktır. 1918 İspanyol Grip Salgını ile sağlık sektörü ilk vurgununu yapar. Sektör artık dünya çapında egemenliğini ilan etmiştir. 20.yy Kanser, Multiple Sclerosis, Guillain-Barré Syndrome gibi daha önce görülmeyen hastalıkların görülmeye başlandığı, herkesin sürekli hasta olduğu bir salgınlar çağı olacaktır ve bu salgınlar çağında Sağlık Sektörü ve onun arkasındaki baronlar para keselerini açıp yağan paralar ile keselerini ağzına kadar dolduracaktır. elde edilen paraların bir kısmı ile medyacı ve polikacılara verilip "milleti ikna" çalışmaları sağlam tutulacak, bilimcilere para verilip "entel kesim" de ikna edilecekti, böylelikle sistem kendi kendisini doğrulayarak çalıştıracaktı. Nüfusun coğu sehirlere toplandığı için insanlar oldukça verimli şekilde "ikna" edilebiliyordu. Her sokakta bir klinik vardı. Zamanla bunu memleket hastaneleri alarak, sağlık sektörü, inşaat sektörü ve emlak rantiyesine yeni servetler kazandıran, taksicilerin gözdesi olan birşey oldu.

1990'ların sonuna doğru sağlık sektörü "genetik mühendisliği" çalışmalarına hız verdi. İnsanlar üzerinde sağlık sektörünün en yeni icadı denenecekti Fakat bunu yapabilmek için bir olay gerekliydi. Nedir o olay? Salgınlar. Domuz gribi kuş gribi ile düğmeye basıldı. Sonra da Covid için düğmeye basıldı. Satılmış medyacı, politikacı ve bilimciler bazen tatlı dille bazen diktatör ağzıyla 7x24 dil dökerek insanları bu aşı olayına ikna için çabalamaya başladı. Aşıya özendirmek için kırk taklalar atıldı, piyango loto cekilişleri bile düzenlendi ki ikramiyeleri kimin aldığı veya gerçekten birinin alıp almadığı ispatlanamaz şekilde. İnsanlar bu gen tedavisi aşılarını kendi isteği ile olmalıydı bunun için zor kullanmak ters teperdi. Onun için insanlara "kendi iradeleri ile karar vermelerine" yardımcı olmak için günboyu haberler hazırlandı. Vaka sayıları, varyantlar, mutantlar, antikorlar, bağışıklıklar vs vs üzerine kurulu bir çeşit habercilik bilimi devreye girdi. Bu habercilik bilimine abone olan entel kesim dahil toplumun birçok kesimi "kendi iradeleri ile" (!) aşı olmaya karar verdi. Hepsi aşıların 6 ayda tasarlanıp üretildiğini sanarak aşılarını oldu fakat bu aşılar takriben 1990'lardan tasarlanmaya , 2000'lerde deneme üretimleri yapılmaya başlanmıştı. Kâr realizasyonu için sektör yıllarca beklemişti, 2020'de Covid ile bu şeyler piyasaya sürülerek ilk kârlar kaydedilmeye başlandı. Sanayicilerin taktiği vardır: Aynı kasa otomobil, Peugeot, Opel, Fiat, Ford vs farklı marka basarak satmak. Aşılarda bu sanayici taktiği kullanıldı. Aynı aşı Biontech, Sinovac, AZ, vs ıvır zıvır markalar etiketleyerek pazarlandı. Ben Biontech oldum yok o iyi değil Moderna daha iyi vs. "biliçli" tüketici muhabbetleri başladı.

Bu muhabbetlere giren ve aşı olmayı kafasına koymış bi arkadaşım ilk doz aşısını oldu ve gördü gulliyi (bizim orda "gördü gününü" anlamında kullanılan bi deyimdir) Geçtiğimiz pztsi aşı olmuş ve hala sürüyorum diyor ve mantık yürütüyor "yav anne babam 2 doz aşı oldu onlarda hiç böyle bişe olmadı" İşte tipik hesapçı insan mantığı. aşı olup güvende olacaktı, cevresindeki kişiler aşı olunca bişe olmamıştı. Piyango kendisine vurdu.

Forum konusuna gelince. Forum özgür ortamlar değildir.Bunu daha önce cok söyledim. Ancak kurallar da değilşik Örneğin burada bir kişiye cahil sözcügünü hakaret amaçlı giydirerek istediğin kadar kullan ban almıyorsun, mesajın silinmiyor örneğin

"zır cahil" "cehalet kokan mesaj" "aşırı cahilce bir mesaj" vs bunları istediğin kadar yazabilirsin sorun değil.Şu tür mesajlar dahi yazabilirsin, sorun yok:

"O kadar cahilsin ki, sana cahil demek cahillere hakaret olur, sana cahil dediğim için tüm cahillerden özür diliyorum" :)

Şimdi forumda cahil sözcügü istenildiği şekilde hakaret amaçlı kullanılabiliyor ya, birisi bakın bu sözü nasıl kullanmış:

"paçalarından cahillik akıyor" aha işte bunu deyince o kişi ban almış, neden? yok yok cahil dediği için değil, "çişini tutamayan" dediği için :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    "gerçek olduğunu gördüm" derkenki "gerçek", sadece sana göre gerçek :)

Bana "küçümseme fazla " diyorsun fakat kendi çapında yaşadığın şeyleri "gerçek" adı altında ambalajlayarak "sen de hastalığa yakalanacaksın" diyerek sen de "büyümseme fazla"

"Artik onunla yasamaya alismiyiz. " demişsin. Virüs arkadaşlarınla mutlu bi yaşam dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 10 Temmuz 2021; 0:41:29 >
  • Hicbirzaman hayalperest olmadim, bu iyimi kötümü bunuda bilmiyorum. Örnegin hicbirzaman Piyango benzeri sans oyunlari oynamadim. Boyle kolay para vursa bana bunun getirisi ne, goturusu nedir diye tarttim. Hepsinden once boyle buyuk bir sansa dayali hayale para yatirmayi aptalca buldum. Piyango hayaliyle aslinda elindeki parayi bosa harcayacagim gercegini dusundum.

Onceden calistigim bir sigorta sirketinde bizi motive etmek icin bize hayallerimizi yazmamizi ve bizden sinirlari olmayan seylere ulasmayi hayal etmemizi isterlerdi. Asil
    Amaclari daha cok insan kandirip zincirleme sistemi olan sigorta sirketini ve ustumuzdekilere hemde kendimize daha cok para kzanmamiz icin bizi motive etmek istedikleri oldugunu biliyordum. Orda bile ucik hayaller yazmadim, 100 dairen 3 yatin olsa ne olacak? Bunlar bana huzur vermedikten sonra. Hem sonra kac kez bunlari kullanabileceksin? Bugun bile cogu zengin kendine ait oldugu seyi bir anda kaybedebilir. O kolayca kazandinlarini hele ilk basta kaybeder.

Benim icin en buyuk zenginlik ic huzurdur. Onca mal mulk kefenin cebine sigmaz.

Yani deme odurki fakir avuntusu sans oyunlarindan uzak durun, bunlar sizi daha cok fakir yapar. Size sadece yalanci bir zengin olabilirsin duygusu satar. Risk almadan emek harcamadan kazanilan hicbirseyin degeri olmaz.

Piyango ben de cok almadım. 10'lu yaşlarımda biraz. 20-25 arasında daha az. Sonrasında hiç. ev ve araba konusunda ise, türkiye'de coğu kişi ev ve araba alırken taksit ve borca giriyor. ilk işyerimdeki müdürümün "insanlar peynir ekmek yiyerek araba alıyorlar" sözü aklımda yer etmiştir. Ben hiç öyle yapmadım. ev ve arabayı peşin para ile aldım. birkaç kez spor motosiklet aldım, hele ki öyle birşeyi alırken borç / takside girmemeli cunku tehlikeli bir spor faaliyetinde insanın aklında para problemi olmamalı diye düşünüyorum. İşyerinden bir arkadaş spor motosiklet aldı, alırken deneyimli biri olarak ben de yanında bulundum. satış işlemi esnasında motosiklet bedelinin büyük coğunluğunun kredi cekilerek ödendiğiini fark ettim, arkadaşa bu düşüncemi söylemedim, hayat dersi verir gibi olmamak için.Motosiklet 90bin TL ise bunun 70bini krediydi. Cok kötü bir durum. 700cc spor motosiklet 280km hıza cıkabiliyor tehlikeli birşey. Bu tehlikeli şeye alışırken her ay 5000TL gibi ödemek kesinlikle mantıklı değil. Bu motoru alan arkadaşın sonradan Reyizci olduğunu da ögrendim. O yüzden pek özel görüşmemeye başladım. Gerçi cok fanatik ve Osmanlıcı Reyizcilerden değildi ancak Reyiz'le flört eden onunla kıvırtan bir Reyizciydi. Ya işte sonuçta Reyizci. Görüşmeye devam etsek, arasıra motosikletle cıkıp ona motosiklet kullanmanın inceliklerini gösterebilir, yolda yaptığı hataları anlatabilir, sorun olmadan önlem almasını sağlayabilirdim. Kendisi en basit yolda bile hatalar yapıyordu. Daha önce hiç motosiklet kullanmamıştı. Bir süre sonra yaklaşık 15 ay sonra motosikleti ile yaptığı ve kendisinin 100% kusurlu olduğu bir kazada öldü.

• 2045.com
    2045 Initiative
    http://2045.com

Ilginc bir Proje. Projenin ABCD diye giden Yol taslari: 2015-20, 20-25, 30-35 ve 40-45. En nihayetinde ölmüs birinin beyni Hologram formunda yapay vucutta yasayacak ve hic hastalanmayacak.

Tarihler birtakim diger proje tarihleriyle kesisiyor. 2030 gibi. Yada ID2020 bunlar tesadufte olabilir. Bu bir yanda dursun.

Simdi acil onay ile birlikte kitlesel yapilan Genetik asilara bir donelim. Bu asilar insanlara yuksek oranda enkekte edilerek birtakim genetik manipulasyona maruz kalacaklar. Akla gelen soru su; acaba herhangi bir proje icin bu yolla gerekli genetik degisimmi saglanacak?

Yada yapay organlar icin gerekli kitlelermi olusturuluyor? Dusunun asi ureten firmalar gibi organ ureten sirketler olacak ve kalbin veya akcigerin adi bu firmalarim isimleriyle adlandirilacak yada markalari olacak.

Yavastan uzayli haberlerinede insanlar alistiriliyor. Yillardir reddedilen uzayli olayi simdilerde birtakim resmi kaynaklardan gercek gibi itiraf ediliyor.

Uzayli yalaniyla robot insan projesi icin yeterli sayida insan uzaylilar tarafindan kacirildi diyerekten elde edilebilir. Hatta daha sonra uretilen yari robot insanlarda uzayli diye yutturulabilir. Neyse fazla hayal kurdum bugun, simdi yatma vakti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Temmuz 2021; 1:12:15 >

• Gereksiz bir mesaj olacak ama sinirlarimiz yol gecen hani olmus. Eskiden sinir namustur denirdi, bu kavram degistide haberimizmi yok?

Pakistanlisi, Afgani Iran sinirindan elini kolunu sallayarak bize geliyorlar. Bircogu Avrupaya gidemeyecek Istanbulda kalacaklar.

• ABD Iraka girer multeciler bize ve Avrupaya gider. ABD Afganistana girer Muletciler bize ve ordan Avrupaya gider. ABD Suriyeyi karistirir multeciler bize ve Avrupaya gider.

Multeciler suclanir, siniri korumayan ulkeler suclanir ama kimse ABD yi suclamaz. Adamlar kita otesinden gelip yakip yikip gider ve hicbir sorumlulukta almazlar. Savas cikaran ulke multecileri almali diye bir madde eklenmeli. Enayi gibi hersey bize kilitleniyor bunda tabikide 3 kurusa kanan yoneticilerimizinde sucu var. Multecileri Avrupaya karsi baski araci olarak goruyorlar ama o arac yakinda ellerinde kalacak.

Ülkede halkın zenginleşmesi, özgürleşmesi, güçlenmesi yönünde hiçbir plan ve niyet yok. Bazı kişilerin İstanbul'da ada oluşturulacak, emlak rantiyesi kalkındırılacak, inşaatçılara yıllarca yeni gelir kaynakları oluşturulacak planları var. Eh bu durumda ne olacak Afgan, Paki, vs gelecek bu saçma sapan inşaatlarda çalışacak tabi .

Avrupa Merkez Bankasi Dijital Kripto Para Birimi E-Euronun ön hazirliklarina basladi. Proje Pilot olarak bazi yerlerde baslatilacak, test asamalarindan sonra E-Euro piyasaya sürülecek.

Cin ve Yuanin Dijital Para birimindeki öncülügünü ve etkisini azaltmak adina Avrupa bu konuda elini cabuk tutmak istiyor.

Onun haberini bir sitede ad (reklam) olarak gördüm geçenlerde. Fakat kötü gelişme. Herşey daha cok kontrol altına alınacak. Dijital adı altında iyice azıttılar. Ve bu gelişme benim Bitcoin'i banker baronlar tasarladı fakat anonim (bilinmeyen) bir bilgisayar programı geliştirici ekip üzerinden duyurdu teorimi doğruluyor. Şimdi bu gelişmeye karşı olup kagıt ve madeni paralar devam etsin desem, gerici ilerleme düşmanı cahil vs ilan edilirim, çakma entel kesim ve reyizci takım tarafından :)

• er yada gec hersey dijitallesecek. Tekerlegin bulunmasindan bu yana surekli hersey gelisti, gelismelere uzak duran yada ayak uydurmayanlar ezilip gecildi. Yeni bir caga girdik aslinda ve biz bu geciste yasayanlar bunun sancilarini cekiyoruz. 80 li yillardaki Economic Timesin kapaginda bugun Bitcoin adiyla bilinen dijital para biriminin simgesi vardi.

• Tosuncuk elindeki paralari bircoine yatirmis ve 10 kat artmis. Tüm zarari karsilayabilirim diyor, garibim. Ya bu cocuk saf ya ben bu isi anlamadim. 10 Kati artmissa ilk maliye cöker, sonra vergisiydi susuydu busuydu derken elde avucta borclari cikinca pek birsey kalmaz. Gitti bizim tosuncuk, önümüz kurban bayrami Gündeme dair 

Dijitalleşme insanlığın yararına olmalıdır. Şu anki gelişmeler dijital diktatörlük. E-Avro'ya Hollanda ve Alman halkının karşı cıkması gerekli. Mark -> Avro geçisinde Alman halkının birikimleri 1/2 azaldı deniliyor. E-Avro geçişinde ise sıfırlanacak! Cunku herkesin birikimi, diktatörlerin kontrolünde olacak. Bunu abartı sanmayın. Şu anda damarlarında dolaşan kan ve dokuları bile aşı saçmalığı üzerinden diktatörler kontrol etmeye çalışıyor ve milyonlarca yığınlar "al kanımı istediğin şeyi basabilirsin" diye aşı kuyruğuna giriyor. E-Avro'da da benzeri olacak.

• Sonbaharla birlikte yeni Lockdown gelecek, bu seferki öncekilerden eglenceli olacak. Cünkü artik insanlar Pandemi politikalarindan bezdiler, virüste yillardir aramizda olduguna göre zaten ya asiyla yada dogal yolla herkese birsekilde temas etti. Bundan sonraki kapanmalarin bir inandiriciligi ve mantikli gerekliligi kalmadi. Bu sefer ayni anda bulasan 3 varyantlardan söz edilecek, öyle bile olsa hastalik birtane. Bu sefer tüm dünyada artik aykiri sesler yükselmeye baslayacak. Bircok politikaci gidecek ama virüs kalacak Gündeme dair 

• Bazi insanlar var Z kusagindan umitli. Onlarin akkima sasiyorum, Tiktok neslinin nesine umut bagliyorsunuz? Peker bile 40 yasaltina hitap ediyor, Sezen Aksuda Z kusagini muhatap aliyormus. Z kusagi bizim gibi soguk suda dusmu etmis? Fastfoodla beslenen, kafasini telefondan kaldirmayan, instagramam tiktoka video cekerken ordan burdan dusen bir neslin nesine umut baglarlar sasiyorum.

Hepsini gectim Z kusagi hic sorgulamiyor, onune konani oldugu gibi aliyor. Ben politikaci olsam o neslin oyuni %90 alirim. Ilki sinirsiz internet tarifelerinde yuksek hizda internet saglarim ikinciside teknolojiye ulasmalarini kolaylastiririm. Ornegin ogrencilere elektronik esyalarda vergi almam vs. Bunlari yap hepsi size oy atar.

Benim Z kusagindan bir umidim yok.

• Millet insani zorla asi karsiti yapar. Ille birseylere önyargi yaratacaklar ya, Covid-19 Genetik asilarina veya Grip asilarina süpheyle yaklasanlari alenen asi karsiti yapiyorlar. Iyide karsi cikanlarin cogu klasik asilari olmus insanlardan olusmakta. Asi olanlardada olmayanlara karsi düsmanca bir tavir tutunmakta. Biz olduk biz salakmiydik diyorlar, bize ne kardesim olduysan oldun, olurken banami sordun, ben olmayinca salaga yatiyorsun. Sorgulasaydin, asinin ruhsati yok, üreticisi sorumluluk almam diyor, devlet sorumluluk almam diyor, vatandas asi olmayinca sorumsuz asi olmayan vatandas oluyor, her yeri celiski.

Insanlari asiya zorlamak icin ha bire varyant haberleri, her varyantla birlikte hastalik hafifliyor zaten, bu milyon yildir böyleydide bu yüzyildami degisti?

Senaryo belli, sonbaharla birlikte salgin cogaldi, suclu asi olmayanlar. Onlar asi olsun tüm dertler biter. Asi olanlar olmayanlari linc etsin kampanyasi, hadi diyelim herkes asi oldu yine bitmedi. Bu sefer suclu yeni cikan varyant olur vs. Adamlarin algisi bitmez. Virus zamanla kendiliginden salgin olmaktan cikacak ve diger gripler gibi siradan birsey olacak. Asili asisiz herkes birsekilde gecirdi sayilir.

Pfizer asisinda zehirli Nanoparcaciklar tespit edilmis . Bu nanoparcaciklar mRNA yi daha etkili kilmak icin eklenmissede inme, felc, kalp kasi iltihaplari gibi srunlara yol actigi Ispanyol arastirmacilarca tespit edilmis. Ulan Pfizer ben asi yaptim ama güvenmem diyor, basina bir is gelirse sorumluluk kabul etmem diyor, isim yok o siviyi enjekte edecegim. Basina bir is geldikten sonrada yüzüne bile bakmayacaklar, asidan baska herseydir diyecekler.

+1

https://forum.donanimhaber.com/macron-asisizlar-icin-yeni-kisitlamalar-duyurdu-fransada-asi-randevulari-aniden-artti--149798379

konumu gördün mü?

Ornegin bir araba alacaksiniz ve yolda o almak istediginiz model marka
    Araclara odaklaniyorsunuz. Daha sonra trafikte sadece o araclari görür hale geliyor ve ne cok varmis bundan diyorsunuz.

Ayni sey insan hayatinin her noktasinda gecerlidir. Insan adeta isik gibi odaklandigi noktayi aydinkatir ona konsantre olur ve o aydinlattigi nokta harici seyler karanlikta kaliyor.

Bu ozellikle psikolojik ve ruhsal olaran onemlidir. Diyelim vucudunuzda daha once olmayan birsey oldu, o gune dek hic dikkatinizi cekmeyen sey belkide farkinda olmadan surekli olan birseydi ama birkez ona odaklandinizmi psikolojik rahatsizliktan o olan seyi farkinda olmadan kendi kendinize surekli bilincsizce yapmaya varana dek hersey olur. Hani akkima gelen basima geldi sozunun altindada bu odaklanma yatar aslinda.

O yuzden hicbirseye tam odaklanmamak gerek mutlu olmak icin. Her alanda tek birseye ofaklanmamak gerek, dunya cesitlidir, hayirlisi neyse onu istemeli. Bu hayatin her alaninda gecerlidir ask hayatindada. Bir kadina odaklanirsaniz tum dunyaniz onun etrafinda doner ve o kadin hayatinizdan ciktigi anda hayatiniz kabus olur. Insan aliskanliklarla yasayan bir canlidir ve cabuk alisir. Bu yuzden bir kadinada odaklanmayin herzaman herseyin alternatifi vardir. Bolluk dolu bereketli bir hayati dusunceler ceker, kaybetme korkusu ise kisir sinirli ve sabit hayata hapseder.

Kadına odaklanma diyorsun da fakat evlilik durumunda en azından Türkiye'de hem kanunen hem de psikolojik olarak erkekler kadının fino köpeği oluyor. Toplumun adet ve uygulamaları (bakirelik aldatmacası) ile evlilik öncesi, kanun eliyle evlilik sonrası kadına büyük güç veriliyor, buna medyanın feminizim propagandaları, 2014-2018 arasında tavan yapan çakma tecavüz haberleri ile kadının "magdur ve hakları arttırılması gereken" yapılması ve çalışma kanunlarında kadınlara özel kıyaklar (örneğin evlenen kadın işyerinden ayrılınca ek evlilik tazminatı alıyor!) da eklenince istesen de istemesen de odaklanıyorsun. Bu arada kızkardeşim arkadaş ve akraba kız arkadaşlarının anlattıklarını bana bülbül gibi anlatıyor. cevresindeki evlenmemiş tüm Türk kızları bakire değil ve bunlar arasında örtülü kızlar da var.

Şimdi gündemi sallayacak bir resim. Prens Rahim Ağa Kan,karısı ile. Rahim Ağa Kan kimdir bilir misiniz? Hz. Muhammed'in soyundan gelen torunları :) Karısının saçı görünüyor. :) Eh bu durumda yaşadığı yer Mekke Medine olamaz. Yaşadığı yer İsviçre. gel de dinden cıkma şimdi :)

Gündeme dair

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.