< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
ümmet hazirmisin? Kemerleri baglayin, Icisleri Bakaninin müjdesini verdigi Temmuz ayindayiz, ucusa gecme vaktidir. Otomobil yedek parcalarina 3 ay icinde toplamda %50 zam yapilacagi haberi geldi. Ucusa yedek parcadan baslanilmistir. Almanya bu durumu cok ksikaniyor, yillardir araba yedek parcalari ayni fiyat ve model eskidikcede degeri düsüyor. Lokmalarinizi kisin diye size daha önce haber verilmisti, kismayanlar yedek parca alamiyorum diye sizlanmasinlar. Itibardan tasarruf olmaz sözünü destekleyenler, kendi itibarinizdan tasarrufu ne zaman birakacaksiniz? Baskalarinin itibariylada itibar olmaz. Halilibrahim sofrasinda Ejder Meyveli Smoothiemi vardi? Hz. Ali Halife iken Mercedeslemi gezerdi? Peki Kuranda neden binlerce Puttan sadece 3 Putun adi vardi? Lat Uzza Menat. Bunlar sadece tastan yapilan putlar degildiler, Lat= Otorite, Uzza= Güc, Menat= Paradir. Simdi geride yazan Putlarin isimleri ve anlamlarina bir bakin ve insanlar bugun en cok neye tapiyorlar bir dusunun. Minareler ve camilerde ibadet etmek bile bu 3 puta tapmaya engel olmusmu bir düsünün... |
|
Dün istifamı söyledim ama 4 gün daha çalıştırıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 6 Temmuz 2021; 10:45:39 > |
|
|
Bayram degil seyran degil, bizim Bahceci, icisleri bakanini yedirmem, ne olursa olsun arkasindayim demis. Ne olursa olsun ne demek? Yani adam ülkeyide yaksa herseyine göz yumarim demek. Isin ilginci önce Bahceci bir aciklama yapar, nabiz yoklanir sonra C.Baskani duruma göre bir aciklama yapar. Iyide icisleri bakani hakkinda söylenenleri yalanlayabildimi? Hergun daha yenileri üstüne eklenmekte. Ilginc bir ülkeyiz kimse basarisizligindan dolayi veya adi skandala karisinca koltugu birakmiyor bizde. Ne olursa olsun arkalarinda duranlar hep oluyor. Milli Takim Avrupada sondan birinci olur, Teknik Direktörü istifa etmez, siyasette yine aynisi. Demekki bal küpünden bal yemek cok tatli, ne olursa olsun birakamiyorlar. Utanmasi gerekenlerin yerine utanmamasi gerekenler utaniyor. |
|
|
Yedek parça ne demek? Ayrıca neden istifa etmeyeyim? Gel Köfteci Yusuf'da 13 saat çalış çok meraklıysan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 6 Temmuz 2021; 21:44:5 > |
|
After summer, comes winter. So go the years. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 6 Temmuz 2021; 21:44:46 > |
|
Köfteci Yusuf'da çalışan garsonlar lise mezunu ya da orta okul mezunu. Ne alaka? Köfteci Yusuf'da çalışmak için aranan özellik ''en az ilkokul mezunu'' olmalı şeklinde yazıyor. İlkokul mezunu da en az ilkokul mezunu oluyor. Üniversite mezunu da en az ilkokul mezunu oluyor. İkisinin de ortak noktası en az ilkokul mezunu olmuş olmak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 6 Temmuz 2021; 23:0:0 > |
|
Esrarkeş Faslı ile olan anımı anlatayım. Üniversite'de (Fas'da) ingilizce bölümü okuyormuş. Ayzekır ile Türkiye'ye gelmiş ama normalde 2 ay kalması gerekirken, kalma süresini Türkiye'de çok uzatmış. Yani 1 sene falan kaldı sanıyorum. İzmit'de İngilizce konuşulan kafede benim arkadaş bununla tanışmış. Kalacak yer arıyormuş. Ben yanlız yaşadığım için arkadaş ben de kalmasını söyledi. Ben de kabul etdim. Türkiye'ye gelir gelmez de hemen esrar kanalı bulmuş elin Faslısı. Türkçe bilmiyor. Bu ben de 2 ay kaldı. Arkadaşım buna Kürt (Diyarbakırlı) kız arkadaş da ayarlamış. Faslıyı beğenmiş bu kız. Adam Türkiye'ye gelmiş ve Türkiye'de kız arkadaş bulup, beraber esrar içip seks yapıyorlardı. Kız arkadaşının kaldığı evde baya kalabalık. Ben de esrar içmek için gidiyordum onların eve ve esrar içiyorduk (para veriyordum Esrar için tabii). Bu adam benim evde 2 ay kaldı. Daha sonra ise, temelli kız arkadaşının evine geçti. Bana kokain alabileceğini ve beraber içebileceğimizi söyledi. Bu adam benim evde 2 ay kalmış bir adam. Yabancı birisi değil yani. Ben de güvenip 800 lira verdim bu adama (sene 2019). Daha sonra öğrendim ki Fas'a uçmuş ben buna kokain için 800 lira verdikden sonra. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 6 Temmuz 2021; 23:44:36 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 6 Temmuz 2021; 23:46:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kız arkadaşının yaşadığı evde içiyorduk zaten. Bunlar baya kalabalıkdı. Ama onların evini de narkotik basmadı. Niye bassın ki zaten? Kimin haberi var? Evin içindesin. Daha sonra ben kendi evimde de içtim bunların evden esrar alıp. Üzerimde joint olarak sarılmış esrar ile eve 3 kilometre yürüyordum. Sıkıntı yaşamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 7 Temmuz 2021; 0:7:3 > |
|
|
|