|
Vazgecmesini bilmeyen insan özgür olamaz. Kadınlar konusunda epey bir tecrübe yaşadım. Birzaman sonra bir bakıyorsun farkında olmadan dediklerini yaptırmaya calisiyor sana. Ben yapamam öyle, zaten dediklerini yaptigin an adamı seninde dediğin gibi finoya çevirip tekmeyide basarlar. Gercektende biriyle uzun süre dengeyi koruyarak birlikte olmak kolay is degil, bazen çok yorucu oluyor. Iki ucu pisli değnek gibi bir olay, kadınlarlada kadinsızda olmuyor, özgürlüğüme düşkün biriyim. Kafeslenmeye calisildigimi hissettiğim an bunalirim, gelemem kafeslere. Avrupada birçok arkadaşım basına bela almamak ve bakirelik meselesinden Türk kızlarından uzak dururken, ben türk kızlarıyla takilirdim. Onlar hayret ederdiler, oysa bizimkilerin almanlardan aslında daha kolay oldugunu keşfetmiştim ve seninde dediğin gibi bizim sandigimiz gibi pek bakirelik dertleri yoktu. Türk kızları bir baska bunu kötü anlamda söylemiyorum, daha sıcakkanlılar. Dinden çıkmak icin önce dine girmen gerekir, her koyun kendi bacağından asılır, Peygamberin soyundan onun döneminde adam kalmamistiki nasıl torunu olacak? Hasan Hüseyin ve Kerbela olayını biliyorsundur, diger erkek çocuklarida yaşamadılar zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 15 Temmuz 2021; 1:39:15 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt