Şimdi Ara

Günde kaç saat uyuyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 4 saat uyuyorum.

• millet iyice sapıttı.Abicim 4 saat uyku nedir ya bu kadar kendinizi heba etmeyin.Adam akıllı 8 saat uyu güzel bir kahvaltı yap.Sonra al eline kahveni geç odana çalış dersini.Kafan zinde olur en azından.Sanki 4 saat uyuyunca geri kalan 20 saat ders çalışıyor
  • 6-7 saat arası ama nedense 10 saat de uyusam 15.30-17.30 arası inanılmaz uykum geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

millet iyice sapıttı.Abicim 4 saat uyku nedir ya bu kadar kendinizi heba etmeyin.Adam akıllı 8 saat uyu güzel bir kahvaltı yap.Sonra al eline kahveni geç odana çalış dersini.Kafan zinde olur en azından.Sanki 4 saat uyuyunca geri kalan 20 saat ders çalışıyor

Dersane 9 da başlıyor 1 de bitiyor 3 e kadar birebirler eve gelmem 3,5-4 yemek+dinlenme+fitness saat 7 yi buluyor zaman kalmıyor anlıyacağın.
  • Genelde mezunlar burda takılıyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Soru açık günde kaç saat uyuyorsunuz ?
    Ben 4 saat uyuyorum.

hafta içleri 6 hafta sonları 8
  • Normalde 4,5 saatte fazla uyumam ama bu sıralar 8 saatten fazla uyuduğum oluyor.Sanrım bu aralar fazla uyumamın sebebi kahve içmememden kaynaklanıyor.Normalde 3,4 bardak filtre kahve içip tüm geceyi rahat çıkarırdım fakat bu sıralar içmediğimden kafeinman olmuş bünyeme fena vurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9-10 saat. ağır işsizim
  • 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

millet iyice sapıttı.Abicim 4 saat uyku nedir ya bu kadar kendinizi heba etmeyin.Adam akıllı 8 saat uyu güzel bir kahvaltı yap.Sonra al eline kahveni geç odana çalış dersini.Kafan zinde olur en azından.Sanki 4 saat uyuyunca geri kalan 20 saat ders çalışıyor

1 tabak yemekle doyabileceksen 2 tabak yer misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 8 Ekim 2013; 9:07:40 >
  • 6 7

• 6 Saat Geceleri uyuyorum. 24:00'dan 06:00'a kadar. Ama öğlenkeri mutlaka kaylüle uykusu yapmaya çalışıyorum 20 dakika filan ( kaylüle uykusu araştırabilirsiniz arkadaşlar ) öğle ezanından sonra dinlenme vaktidir. 1 Saatlik uyku gece 4 saatlik uykuya bedeldir.
  • 4 saat uyuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

quote:

1 tabak yemekle doyabileceksen 2 tabak yer misin?

eğer vucudumda vitamin protein eksikliği varsa 3 tabak yine yersin kendini zorlayarak gelişme çağında 4 saatlik uykuyla vucud düzenineve beyne zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz ama 4 saatlik uyku benimde yapmak istediğim bir şey
  • 6:30 en fazla 7

• Kötü hissettim kendimi len. Gece 11 dedin mi yataktayım 8 de kalkıyorum ve hala uykum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Kötü hissettim kendimi len. Gece 11 dedin mi yataktayım 8 de kalkıyorum ve hala uykum var

Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Kötü hissettim kendimi len. Gece 11 dedin mi yataktayım 8 de kalkıyorum ve hala uykum var

Aynen

Naapsak
  • 6
  • 7-8

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.